Jeg er tilbake på bloggen!

Har hatt en aldri så liten uplanlagt sommerferie fra bloggen, men nå er jeg tilbake - tror jeg. Jeg har ikke vært bortreist, men jeg har rett og slett trengt en aldri så liten pause fra bloggen og diverse andre datagreier. Jeg har savna dere en hel haug og tror jeg er klar for dyst igjen nå. Jeg gir det i alle fall et forsøk, og dere som ikke allerede liker facebooksida til bloggen min kan gjøre det HER - så skal jeg i det minste prøve å holde dere oppdatert der hvis jeg plutselig forsvinner igjen. :)

Så, hva har dere gjort i sommer? Jeg har (i tilfeldig rekkefølge):

 

...Fått masse pakker fra iHerb med spennende (og mindre spennende) ting som jeg har tenkt til å vise dere etter hvert. Jeg har også fått en helt skvist pakke fra iHerb som lukta lavendelolje. Jeg sendte den tilbake til posten med et fancy skjema og posten sendte ganske enkelt hele driten tilbake til meg med beskjed om å fikse det selv.

 

Jeg har grubla på om Storm-Alexander kanskje er ei jente - og har fortsatt ikke funnet ut av det. Han (eller hun?) er forøvrig 4 måneder og 2 dager gammel i dag. Jeg har også omsider fått somla meg til å forsikre både Storm-Alexander og Edward-Sokrates i Agria, slik at vi får dekka mesteparten av veterinærutgiftene hvis de skulle skade seg eller bli syke.

 

...Jeg har begynt på en ny kalender fra Personligalmanakk! Den er enda finere enn den jeg hadde i fjor og jeg er superfornøyd. Jeg har hatt et lumskt virus på pc'n som satte den mer eller mindre ut av spill til Andreas fikk fjerna det og formatert pc'n min for meg. Jeg har sovet 24,5 av 31 timer etter å ha vært på harrytur, og jeg har tenkt på alt jeg skulle ha gjort - uten å ha fått gjort så mye av det.

 


Vi har kjøpt ny vaskemaskin til tross for at det fortsatt er garanti på den forrige, fordi vi nå har venta på service siden før 17. mai...! Takket være at Elprice er lagt ned, hadde vi heller ikke krav på å få låne en mens vi venter, og Hoover er visst treigere enn treigest til å sende delene som skal til for å få den fiksa. Den nye maskinen er helt super, og vi håper at vaskemaskinmannen snart kommer og reparerer den gamle slik at vi kan få solgt den videre til noen andre.

 

Jeg har fått meg langtidslån på dusjkrakk og krykker, og jeg har bestilt nye hudelektroder til TNSen min. Jeg har vært til GU for 3. gang på 5 måneder, og forhåpentligvis greide legen å få tak i det hun skulle denne gangen! Jeg har hatt noen ukers behandlingsfri fordi behandlere også trenger ferie. Jeg har  vært til MR-undersøkelse på Curato i Lillestrøm - og venter spent på svar (som jeg tror og håper er negative). Jeg har aldri hatt en mer asosial sommer noen sinne og har nok satt ny personlig rekord i antall timer aleine. Heldigvis finnes det telefoner og facebook, slik at selv jeg får ha kontakt med andre mennesker. :)

 

Jeg har spist massevis av jordbær, og funnet ut at verdens beste jordbær selges rett fra gård. Jeg har også spist veggis-junk og masse glutenfrie knekkebrød med hjemmelaga majones, krydder og tomater på. Jeg har ikke kjøpt noe kjøtt siden mai - da jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke det jeg har i heimen og vente minst 6 måneder før jeg kjøpte noe mer kjøtt eller noe med kjøtt i. Jeg har også i rent raseri og rebelskhet (??) spist noe med bittelitt melk i, og det gikk ganske nøyaktig tre minutter før magen slo seg vrang.

 

En dag som jeg ikke var like rasende, men kanskje like rebelsk, så drakk jeg alkohol for første gang på mange år. Takket være fibromyalgien er jeg alkoholintolerant* og har ikke engang turt å ta meg et glass vin på flere år, siden det har vært nok til å gjøre meg dårlig i flere dager etterpå. Denne gangen gikk det tilsynelatende veldig bra. Jeg fant ut at drinksticks funker supert som blandevann, hadde det fryktelig morsomt og blei dødsdårlig og angra som en hund etterpå - så det er meget mulig at det blir ganske mange år til neste gang også. *Ikke alle med FM er alkoholintolerante, men det er ganske vanlig.

 


Jeg har handla på Supernature for første gang, og snakka om sjørøvere med kassadama der. Samme dag kjøpte vi også nytt objektiv til speilrefleksen vår og spiste på Helt Rå i Sandvika. Der var det fantastisk koselig, og maten var utrolig god! Der snakka jeg ikke så mye om sjørøvere, men jeg snakka en hel del med den hyggelige dama som serverte oss.

 

Vi har endelig kjøpt en liten radio til kjøkkenet, vi har omsider kjøpt oss puter til hagestolene som vi kjøpte for et par år siden, og vi har begynt å grunne terrassen. Det har regna mye her i sommer også, så det blir spennende å se om vi blir ferdige med grunning og maling før vinteren kommer.


Jeg har begynt i parterapi med min kjære, og håper at vi skal greie å være mer kjærester og mindre fremmede i tiden som kommer. Bildet er fra 16. mai i 2004, og i dag har vi vært kjærester i 9 ½ år. Han har jobba hele sommeren, men vi har allikevel greid å få til litt kjærestetid mellom alt det andre.

 

I forrige uke var jeg med Andreas på jobb, hvor jeg fikk øvelsekjørt nesten 40 mil og i tillegg vært sammen med ei venninne på Elverum i nesten 4 timer. På veien hjem stoppa vi og så på noen kjempedigre furutrær og tok noen bilder. Jeg hadde en fantastisk dag, og kan nesten ikke huske sist jeg har vært i så god form og greid så mye på en dag!

 


...Og i dag har jeg hatt besøk av et Bambi-kjærestepar! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

jiiji

06.08.2012 kl.16:12

det virker som om du har fått gjort en del i sommer, selv om du føler du har hvert asosial.

jeg synes de beste jordbærene er de jeg dyrker og plukker selv, veldig glad i parsellen min.

Kristine

06.08.2012 kl.16:18

Likte veldig godt de 3 siste bildene :) Håper du har hatt en fin sommer! Fint å se deg igjen på bloggen. Har selv hatt en sommerferie fra bloggen, hehe ;)

Fotografijenta

06.08.2012 kl.16:45

Kjekt å ha deg tilbake! :)

Virker som du har hatt en fullbooket sommer. Godt med forsikring til de små, så er man sikker ihvertfall :) også er det godt å høre at du og din kjære kanskje får ting mer på gli, ønsker dere alt godt og det beste! :)

Forresten, så har jeg helt glemt bort alt i sommer. Med tanke på at du skulle reklamere på bloggen osv. Er du fortsatt interessert eller? :)

Klem!

Cathrine

06.08.2012 kl.17:36

Godt å ha deg tilbake etter sommeren :)

Ser ut som du har fått gjort mye (selvom du ikke føler det selv), så håper jeg du snart finner ut om Storm-Alexander er en jente eller en gutt ;)

veienmintilminemål

06.08.2012 kl.19:01

Hyggelig at du er tilbake på bloggen : ) Har savnet å lese innleggene dine.

Tante Jul

06.08.2012 kl.20:55

Heeeeeiii!!!! Så glad jeg er for å se at du har det bra! Du har virkelig gjort en hel del siden sist og det er jo bra. Jeg håper også at du får negative prøvesvar på MR, og jeg synes Posten er teit om den skvisjer pakken din og ikke vil gjøre opp for det.

E

09.08.2012 kl.15:34

Ok, jeg dør av bildet av alle pakkene fra iherb:) I det siste har jeg lest på noen blogger at de har begynt å oppgi verdi utenpå pakken som er inkludert shipping. Slik at det ser ut som om man er over 200-grensa for tollerne. Vet du noe om dette? Godt å ha deg tilbake. Spennende med parterapi, og koselig bilde fra 2004:)

Astrid

12.08.2012 kl.18:53

Så hyggelig med et nytt innlegg fra deg! :-) Fine bilder. Jeg fikk plutselig akutt lyst på jordbær... :-D

Eldeen

18.08.2012 kl.13:17

jiiji: Jeg har aldri vært så asosial noen sommer noen gang, men jeg har da kost meg en del allikevel. ;) Ja, de man dyrker selv er nok de aller beste jordbærene, men jeg har ikke dyrket noe som helst, så da er nest beste alternativ å kjøpe hos noen som dyrker selv. Hehe. :)

Eldeen

18.08.2012 kl.14:38

Kristine: Så koselig at du likte bildene! :D Sommeren min har vært helt grei, med sine oppturer og nedturer - har kost meg en hel del, selv om jeg kanskje ikke har hatt den mest spennende sommeren noen sinne. ;D Litt sommerferie fra bloggen kan være kjekt, så får en lada opp og henta ny inspirasjon. ;)

Eldeen

18.08.2012 kl.14:42

Fotografijenta: Takk for det! Jeg vil vel ikke akkurat si at sommeren har vært fullbooka - heller tvert imot, med tanke på at jeg stort sett har vært hjemme og aleine det meste av sommeren. Men litt har jeg da fått gjort allikevel, og jeg har benytta enhver anledning til å kose meg. ;)

Ja, etter å ha hatt både påkjørt pus, pus skadd etter slossing og nyresyk pus, så fant vi ut at det var på tide å forsikre de vi har nå, i tilfelle det skulle skje noe med dem også. Skader og sykdommer blir fort dyrt, selv om det kan være en "filleting".

Jeg reklamerer gjerne litt for deg jeg! Bare send meg en mail med bilder og litt om hva du vil jeg skal skrive, så tar jeg det så fort jeg kan. :)

Klem tilbake! <3

Eldeen

18.08.2012 kl.14:44

Cathrine: Takk for det! :) Jeg er fortsatt treig, men håper å poste litt oftere enn jeg har gjort i sommer fremover i alle fall! Hehehe. :) Begynner å bli rimelig sikker på at det er ei jente, men tør ikke å si det helt sikkert, hehe. :)

Eldeen

18.08.2012 kl.14:44

veienmintilminemål: Tusen takk, det er koselig å høre! <3

Eldeen

18.08.2012 kl.14:49

Tante Jul: Hei på deg! :D Så bra! :D Ja, jeg har jo fått gjort noe, i det minste. :) Håper på negative svar jeg også, men siden jeg ikke har hørt noe enda, så regner jeg med at det er greit. Skal til legen i september, så da får jeg i alle fall svar. :)

Det var Posten i utlandet som hadde skvist den, så derfor gadd ikke Posten Norge å ha noe med det å gjøre. Siden det ikke er noe sporing eller noe på de pakkene (jeg bruker billigste porto), så er det vanskelig å finne ut hvem som har ansvaret. Jeg kunne tatt det med iHerb, men viste seg at det var kun en baderomsspray til 5-6 dollar som var skvist og alt annet var helt, så jeg gadd ikke å gjøre noe mer med det rett og slett. :)

Eldeen

18.08.2012 kl.14:54

E: I løpet av hele våren og sommeren har jeg fått EN pakke hvor de hadde oppgitt shipping inkludert i verdien utenpå pakken (og jeg har mottatt mange pakker de siste månedene). Ifølge reglene så skal de ikke gjøre det, så jeg tror nok at det bare var en glipp i systemet deres - sommervikarer som ikke visste bedre kanskje? Vil tro at det er bare å ta kontakt med iHerb om det skjer, så rydder de nok opp etter seg. Jeg hadde tenkt å gjøre det, men var så dårlig i den perioden det skjedde at jeg ikke orka, og når jeg begynte å bli bedre var det liksom så lenge siden at jeg lot det være. Men skjer det igjen, så tar jeg kontakt med dem, for sånn skal det ikke være!

Ja, jeg håper parterapien gjør nytta si for oss. Skal ha time nr. 2 neste uke. Takk for det. :)

Eldeen

18.08.2012 kl.14:54

Astrid: Takk for det! :D Jordbær er så godt - noe av det beste som finnes! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits