Bringebær- og mangosmoothie.

Det er tid for forandring og variasjon her hjemme, og i går satte jeg sammen en ny smoothieoppskrift. Den blei så god at jeg vil dele den med dere! Den er veldig søt, og samtidig så metter den godt. Oppskriften holder til ca. 1-1 ½ liter smoothie, så du må gjerne dele opp oppskriften - særlig hvis du har en blender som ikke er så kraftig.

 

Du trenger:
♦ 1 mango
♦ 1 banan
♦ 150 gram frosne bringebær
♦ 5 dl. usøta soyamelk
♦ 4 ss naturell soyayoghurt
♦ 2 ss linfrøolje
♦ 2 ss kokosnektar/agave el.l. (kan godt sløyfes)

 

 

Slik gjør du:
♦ Del mango og banan i biter, og putt alle ingrediensene i blenderen.
♦ Blend godt og hell over i glass.
♦ Pynt gjerne med noen bringebær og nyt!

 
God helg! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

veienmintilminemål

08.09.2012 kl.10:55

Mmm.. Nam nam..Den så skikkelig frisk og god ut. Den skal jeg prøve! : D

God helg!

Eldeen

08.09.2012 kl.11:57

veienmintilminemål: Den er kanskje ikke så frisk på smak, men den er søt og god. Jeg er jo en sucker for de friske og litt mindre søte smoothiene, men samboeren min elsker søte smoothier med ananas og mango og slikt oppi, så dette blei et kompromiss. ;)

Kjersti

11.09.2012 kl.01:36

Denne så fantastisk god ut! MÅ prøves i morgen :-)

Eldeen

11.09.2012 kl.18:11

Kjersti: Wee! Så gøy! Håper den er prøvd nå og at den falt i smak! :D

Ragnhild GIVE AWAY

18.09.2012 kl.08:12

Mmm, så god denne høres ut!! Jeg synes mango i smoothies er noe av det beste som finnes!

Eldeen

26.09.2012 kl.18:06

Ragnhild GIVE AWAY: Takk for det! :) Jeg likte den godt! Jeg er ikke så vant til mango i smoothiene mine - jeg elsker dem nemlig litt syrlige. Men kombinasjonen bringebær og mango var virkelig en innertier! ;D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits