Blåbær- og grønnkålsmoothie.

Med dagens smoothie gjorde jeg noe ganske annet enn jeg vanligvis gjør: Jeg putta oppi grønnsaker, nærmere bestemt grønnkål. Kombinasjonen i denne smoothien synes jeg var overraskende god - det smaker "grønt" av grønnkålen, samtidig som den smaker blåbær og mild sjokolade. Mmm! I tillegg er dette en enkel smoothie uten for mye vanskelige ingredienser - så yay meg!

 

Du trenger:
♥ 100 gram blåbær
♥ 30 gram grønnkål (2 gode never)
♥ 2,5 dl vann
♥ 1 scoop erteprotein med sjokolade
♥ 1 ss linfrøolje

Blend de tre første ingrediensene først, tilsett resten og blend videre. Nyt! :)

Dette blir ca. 4-5 dl. smoothie. Den kan nok uten vanskeligheter varieres: Litt naturell yoghurt, kanskje litt kanel, mer eller mindre blåbær/grønnkål... Erteproteinet med sjokoladesmak kan nok fint byttes ut med hampproteiner og kanskje ei spiseskje rått kakaopulver - dette vil gi en kraftigere sjokoladesmak. Bytter du ut erteproteinet, vil du kanskje søte smoothien med noe - det er bare å prøve seg fram!

 


Pleier du å putte grønnsaker i smoothien din?
Har du kanskje noen gode oppskrifter å dele med meg? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Krinstin

26.09.2012 kl.17:59

Jeg syns det ofte blir godt med gulrot i :)

Christineshobbyer

26.09.2012 kl.18:08

En uvanlig kombinasjon med kål i smoothien, men det er nok sikkert godt :)

Jeg luerer veldig på hva dette erteproteinet er for noe?? Aldri hørt om dette før.

Eldeen

26.09.2012 kl.18:21

Krinstin: Det har jeg prøvd bare en gang, og det var for ei uke eller to siden, sammen med mango, om jeg ikke husker feil. Blei så godt så! :D

Eldeen

26.09.2012 kl.18:24

Christineshobbyer: Ja, det er nok en litt uvanlig kombinasjon, men det er en veldig god og lettvint måte å få i seg grønnsakene på. Jeg synes ofte det kan være litt vanskelig å få i meg nok grønnsaker når jeg må tygge dem til det evinnelige, hehe. :)

Dette erteproteinet er et proteinpulver av erter. Det er tilsatt xylitol og kakao, og er et vegansk, glutenfritt, melkefritt og naturlig proteinpulver. Smaker godt gjør det også - jeg er hekta! Du finner det på iHerb om du trykker på linken i innlegget. :)

Anna - Lena Larsen

28.09.2012 kl.20:05

Hei!

Søt blogg du har!

Jeg skal ha sånn spørsmålsrunde og må-gjøre-video tror du at du har bry til å legge igjen ett forslag eller to?

P. s takk på forhånd!

gulrot

03.10.2012 kl.22:02

Smart oppskrift! wow!

Sikkert en meget god blandig med blåbær og grønnkål :D

Eldeen

06.10.2012 kl.13:07

Anna: Takk for det. :)

Eldeen

06.10.2012 kl.13:09

gulrot: Var ikke dumt det, nei! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits