Ida-Alexandra og jeg sier hei!

Nå har jeg jammen ikke posta et skikkelig hverdagsinnlegg siden august, så det begynner å bli på tide! Meeen det blir nok ikke i kveld, for nå er jeg sliten og vil bare titte innom og si hei fra meg og katten. :) Ida-Alexandra fylte 6 måneder i går, og blei kastrert og chippa. Neste uke skal hun vaksineres også. Hun er rimelig slapp i dag i forhold til hva hun pleier, men det virker som om hun har det greit, for hun både maler, spiser og går på do. Hun er ikke kjempeglad for å gå med body, så hun har fått ei pause fra den nå i kveld som vi er her og kan passe på henne hele tida. :)

 

Rimelig sliten pusejente som slapper av i sofaen.
...Men snart er hun nok like frisk og rask som dette igjen! :)

 

God helg! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Marianne

05.10.2012 kl.19:47

Så utrolig fin katt!:)

Krinstin

05.10.2012 kl.19:49

Hei tilbake til dere begge to :)

Lilli

05.10.2012 kl.20:20

Så søt :)

Eldeen

06.10.2012 kl.13:09

Marianne: Takk! :D

Eldeen

06.10.2012 kl.13:09

Krinstin: :D

Eldeen

06.10.2012 kl.13:10

Lilli: M-m. Takk! :D

Viktorija

23.10.2012 kl.10:32

Den katt er veldig pen. Og bilde er veldig finn. Hva slags programe brukte dere for å redigere bilde? Er det Photoshop?

Eldeen

23.10.2012 kl.15:10

Viktorija: Tusen takk. :) Jeg bruker PhotoScape for å redigere bilder. Det er gratis å laste ned og veldig enkelt å bruke. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits