Grønnkålchips: 3 ulike smaker!

Som jeg fortalte dere på facebooksida til bloggen min i slutten av september, så er jeg nyfrelst! Samboeren min kom nemlig hjem med dette bustehodet her en vakker dag:

 

En diger grønnkål! O' lykke! Helt siden før vi skaffa oss dehydratoren for rundt et år siden, så har jeg hatt lyst til å lage grønnkålchips. Har sett at flere av mine favorittbloggere har skrevet om det, og det ser og høres bare så utrolig godt ut! Siden det var første gang jeg skulle lage det, valgte jeg å følge noen ferdige oppskrifter, slik at det var idiotsikkert. Valgte meg tre ulike oppskrifter fra bloggen til Mjuuugly, siden jeg hadde alle ingrediensene jeg trengte i huset til hennes oppskrifter.Her er grønnkålen vaska og rensa og klar til bruk!

 

...Sånn ser det ut inni dehydratoren når det står på!

 

Første omgang er med "ostete" smak, oppskriften finner dere HER.Andre omgang laga jeg med tacosmak, oppskrift finner dere HER.M-m-m, grønnkålchips!Og den siste omgangen laga jeg med raw sour crem & onion, oppskrift finner dere HER.Anbefaler dere å ta en grundig titt på bloggen til Mjuuugly, og anbefaler dere absolutt å prøve grønnkålchipsene. De kan fint lages i komfyren, så dere trenger ikke dehydrator. Min favoritt er den med den ostete smaken, men alle blei gode og dette er et supert alternativ til potetgull. :)

Har du smakt grønnkålchips før?
Hva synes du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

6 kommentarer

Eirin

10.10.2012 kl.12:44

Fin og bra blogg!♥♥♥Kommenter tilbake?♥♥♥

Mjuuugly

10.10.2012 kl.13:25

Awww, tusen takk for det, og grønnkål er og forblir noe av den aller, aller beste snacksen man kan få! NÅ følger jeg deg på facebook, men linken på siden funker ikke. ------>

gulrot

10.10.2012 kl.15:46

Det ser skikkelig gøy ut å lage! digger bloggen din :D

Eldeen

11.10.2012 kl.17:59

Eirin: Takk for det. :D

Eldeen

11.10.2012 kl.18:00

Mjuuugly: Bare hyggelig! Og jeg er helt enig! :D Så koselig at du følger meg på facebook. Jeg aner ikke hva som var galt med linken min, men den funka i alle fall igjen seinere på kvelden, uten at jeg hadde endra noe som helst. Den var sikkert bare litt forbigående teit. ;)

Eldeen

11.10.2012 kl.18:01

gulrot: Det var i alle fall skikkelig gøy å spise! Hehe. :) Enkelt og morsomt å lage også. :) Tusen takk, så koselig å høre! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits