Overraskelse i posten - til meg! :D

I dag da jeg sto opp, lå posten allerede på kjøkkenbenken. En grønn konvolutt med en fremmed (og veldig fin!) håndskrift og mitt navn og min adresse på! Spennende, spennende. Jeg snudde konvolutten og der så jeg ingen avsenderadresse, men dette:

 

Det var så godt som en avsenderadresse, for jeg veit om bare én person som jevnlig bruker uttrykket "bestest mulig". Hihi. Det er nemlig en av mine fibrovenner, Cilie!

 

Åpna ivrig konvolutten og fikk bekrefta det jeg allerede hadde gjetta meg til. Cilie er en skikkelig gledesspreder når hun ikke sender søte hilsner i posten også, men denne gangen holdt det visst ikke med muntre ord på facebook. :)
Ikke bare fikk jeg en koselig hilsen, men jeg fikk ei fin gave også! En fibro-nøkkelring! Skje, håp-sløyfe, sommerfugl og lilla perler. Lilla og sommerfugler er symboler for fibromyalgi, og ei skje er et symbol på tilmålt energi (les The Spoon Theory HER, så skjønner du mer). Jeg hvinte av begeistring, og skjønte at samboeren min ikke har somla seg til å lese The Spoon Theory da jeg nærmest hylte "OOOOH, EI SKJEEE! EKSTRA SKJE TIL MEG!!" og han bare kikka rart og uforstående på meg. Ekstra skje (altså mer energi) er noe man alltid ønsker seg når man har fibromyalgi eller andre sykdommer som fører til (eller kan føre til) utmattelse. :) Så tusen millioner takk, Cilie! You made my Monday!

Ta gjerne en titt innom bloggen til Cilie og legg igjen en hyggelig hilsen til henne, så kanskje hun får en fortreffelig mandag hun også! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Veronica

22.10.2012 kl.15:40

Så utrolig flott!!! Hvor får man tak i sånn? Cilie lager sjøl??;)

Eldeen

22.10.2012 kl.15:52

Veronica: Jaa!! :D Vil tro at hun har laga den selv, ja. :) Kanskje hun kan lage på bestilling? :)

Mjuuugly

22.10.2012 kl.16:04

Aww, det var fint gjort!

Eldeen

22.10.2012 kl.16:06

Mjuuugly: Ja, kjempesnilt! :D Kan leve på dette i mange dager fremover, hehe. :D

Ann-Kristin

22.10.2012 kl.17:40

Så koselig :-)

Tante Jul

22.10.2012 kl.21:19

Å, så herlig! Hun Cilie er jammen snill.

Eldeen

22.10.2012 kl.21:25

Ann: Jaaa! Hun er så snill. <3

Eldeen

22.10.2012 kl.21:26

Tante Jul: Ja, superherlig! Hun er jammen snill ja, og det er jammen du også Tante Jul - det er jo ikke sååå mange månedene siden jeg plutselig fikk en overraskelse i posten av deg også! :D Og så håper jeg at jeg skal vinne overraskelse i julekalenderen din om ikke så alt for lenge. :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits