Fibroskautroll, rødt hår og andre hverdagsgleder.

Ja, så var det på tide med en aldri så liten hverdags-update igjen da! Den forrige oppsummeringa mi er fra 6. oktober, og jeg veit ikke om dere har latt være å kommentere på den fordi det var totalt uinteressant, om det var fordi det var så alt for mye å lese eller om dere bare alle sammen var veldig trøtte akkurat den dagen. Eller kanskje noe helt annet. Det hadde vært fint med en tilbakemelding på akkurat det, slik at jeg får muligheten til å bli bedre. :) Jeg setter forresten veldig stor pris på alle besøkene her inne den siste tida og alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått - det gleder meg veldig, og gir meg motivasjon til å fortsette med blogginga selv når energien er laber. :) Tusen takk! ♥

Jeg får vel komme i gang med oppdateringa mi! I uke 41 hadde jeg behandling hos psykomotorisk fysioterapaut på mandag, behandling hos fysioterapauten på onsdag og så hadde jeg kjøretime på torsdag. Det går sakte, men sikkert fremover med kjøringa mi. Jeg har ikke krefter til å kjøre bil så ofte, men jeg tar en kjøretime så ofte jeg greier, så blir det vel lappen på meg til slutt også. Heldigvis er progresjonen min ganske god, så det er nok ikke så alt for mange kjøretimene som gjenstår før jeg kan begynne på det obligatoriske. Torsdagen fikk jeg også roser av min kjære. ♥

 
På fredagen var jeg på "fibroskautrolltreff" hos Veronica sammen med Renate. Vi er fire damer med fibromyalgi her i bygda som har blitt kjent med hverandre via facebook, og en gang i blant prøver vi å treffes hjemme hos en av oss og spise lunsj og skravle litt. Det er alltid like hyggelig, og jeg virkelig elsker disse treffene! Denne gangen koste vi oss med en deilig salat, og skravla gikk helt til vi begynte å snøvle fordi vi var slitne - da var det på tide å sette snuta hjemover igjen.

 

Jeg og Renate blir fotografert av Veronica mens vi løser verdensproblemer over en lunsj. ;)


Lørdag var det hviledag, og på søndagen var jeg i BabyShower hos Linn Kathrin. Siden jeg var nærmest i koma hele lørdagen og glemte alt som hadde med mat å gjøre, måtte jeg skramle meg sammen og få laga noe jeg kunne spise og som passa på et tapasbord i en fei på søndagen. Jeg har ikke akkurat særlig mye erfaring med tapas, men Andreas heiv sammen en glutenfri focaccia på hump og slump som blei veldig god. Vi glemte selvfølgelig glemte å ta bilder av den siden vi var seint ute til BabyShower og måtte skynde oss å få maten ferdig, men vi får prøve å huske på det neste gang. Jeg laga "Deviled Eggs", og det verken så særlig godt ut eller smakte særlig godt. Jeg synes det smakte for mye sennep. Uansett, mat blei det - og godis også, og jeg kom meg omsider til Linn Kathrin og hadde en kjempekoselig kveld. Hun fikk masse fine gaver til babyen som skal komme.

 

Gaven fra meg: To pysjer, en fin bok til å skrive ned gullkorn og andre minneverdige hendelser og noen vareprøver på babyprodukter. :)

 

På mandagen i uke 42 var jeg på livsmestringskurs igjen, og det var som alltid hyggelig og lærerikt. Jeg trives virkelig i selskapet til de andre som er der, og kursholderne er utrolig hyggelige. Dagen etter var det på tide med ny behandling hos fysioterapauten, og så hadde jeg kjøretime på onsdagen hvor jeg øvde på rundkjøringer. På torsdagen tok vi fredagen på forskudd og koste oss med potetgull og Prison Break, og ellers så skjedde det ikke så mye for min del denne uka.

Jeg hadde "fri" fra alle behandlinger og planer torsdag til mandag, og det var sårt tiltrengt, for etter å ha hatt en periode med mer overskudd og energi enn på lenge, så er jeg på nedtur og trenger mer hvile igjen. På lørdagen skulle jeg egentlig øvelseskjøre, men jeg var nedsylta og følte meg syk og forkjøla, så jeg tilbrakte dagen på sofaen. Ved hjelp av Amla-C, manukahonning, Tart Cherry, diverse urte-te og grønn te, så var jeg nesten helt bra igjen på søndag, og på mandagen var det nesten glemt! Mens jeg slappa av i helga, strikka jeg mi aller første lue!

 

 

Mandagen denne uka, så fikk jeg en overraskelse i posten av Cilie, og det var utrolig koselig. Det finnes så mange skjønne mennesker, og Cilie er ett av dem! ♥ Jeg farga også håret mitt rødt, men gleden var kortvarig (som det ofte er med rød hårfarge), så jeg må nok farge over det igjen snart. Heldigvis har jeg hårfarge stående i skapet, for jeg er blakk og har ikke råd til noen ny akkurat nå. Hehe.

 

Håret var mer ildrødt enn på dette bildet her, men med kompaktkamera og litt dårlig lys var det vanskelig å få til noe bedre bilde. Fargen var mer lik som den jeg hadde i DETTE innlegget.

 

Tirsdag var det behandling hos fysioterapauten igjen, og denne gangen fikk jeg lekre triggerpunktsplaster på kjevene. Sexy! Det var Big Smile Day på Cubus, så vi tok en tur på Bjørkelangen slik at jeg fikk kjøpt meg litt klær med 30 % avslag, og ny vinterjakke som jeg fikk 50 % avslag på. Juhuu! Hadde egentlig ikke råd til noe klær akkurat nå, men jeg trengte både ny bukse og ny vinterjakke, så da kunne jeg nesten ikke gå glipp av disse rabattene. Etter handleturen var jeg så gåen at jeg lå rett ut til dagen etter. Da var det tidlig opp og inn til Lillestrøm på parterapi for første gang siden august, og deretter kjøretime hvor jeg virkelig fikk kjørt meg. Kjørte i det kjørelæreren omtalte som Norges vanskeligste trafikkområde - "Alfaset-rundkjøringa" og området der omkring. Etterpå var jeg helt gåen, så da jeg kom hjem lå jeg rett ut til langt utpå dagen på torsdag.

 

Vinterjakka mi, bilde lånt fra Cubus, HER.


På torsdag ettermiddag var det på'an igjen - tok bussen innover til Lillestrøm for å delta på mørkekjøringsdemonstrasjon. Jeg hadde litt dødtid som jeg brukte til å begynne litt på julegavene, og så var det klart for å lære noe! Mørkekjøringsdemonstrasjonen foregikk i Aurskog ca. 5 minutter fra der jeg bor, men siden reglene sier at man må delta både på intro, demonstrasjon og oppsummering, så måtte jeg altså ta buss inn til Lillestrøm, vente i 50 minutter, bli kjørt ut til Aurskog for å delta på demo, for deretter å bli kjørt inn til Lillstrøm igjen og delta på 3 minutter med oppsummering, før jeg måtte vente i 45 minutter og ta bussen tilbake til Aurskog. Haha!

Aurskog-Lillestrøm-Aurskog-Lillestrøm-Aurskog på drøye 5 timer er i overkant mye. Gjett om jeg var ferdig da kvelden var omme...!? Jeg lærte i alle fall overraskende mye, og nå er det endelig overstått! Og dere - BRUK REFLEKS! Vi var bare 2 av 8 på kurset som hadde refleks på oss, og det var dobbelt så mange som til vanlig. Uten refleks er dere klin umulig å se ute i trafikken. Det er ikke flaut å bruke refleks, og det er utrolig lite kult å dø eller bli alvorlig skadd fordi man dropper refleksen! Om ikke du synes det er så nøye med ditt eget liv, så ta i alle fall hensyn til bilistene som er ute og kjører - de fleste har lite lyst til å ha et liv på samvittigheten.

I dag har jeg bare tatt livet med ro, drukket te og varm soyamelk med CocoCeps (min form for kakao!) - og nå har jeg omsider blogga for dere også. Jeg må nok bli flinkere til å oppdatere litt oftere, for jaggu blir de lange disse hverdagsinnleggene mine! Hehe. :)

 


Et aldri så lite bilde av Ida-Alexandra siden det er helg og all ting!

Hva har dere gjort i det siste? Har dere begynt med julegavene enda?
God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 kommentarer

Wenche

27.10.2012 kl.01:07

Fine dere alle sammen :-)

Lösing av verdensproblemer er viktig - så riktig trivelig ut også.

Og ja reflex er superviktig! Vurdere å kjöpe reflexspray til kattpusan som drar av seg haslbandene hver uke...

Den lua di synes jeg var supertöff.. Bare si fra om du vil lage en til og selge til meg altså :-D

God helg - du er finis med rödt hår ♥

Astrid

27.10.2012 kl.01:08

Du er bare _så_ dyktig til å skrive... Skriv mer! Og oftere! Dessutom, du kler rødt hår :-) Den jakka var forresten alldeles perfekt. Kan du fortelle litt om den - stoff, pris osv.? Den ser aldeles herlig ut! Klem

Eldeen

27.10.2012 kl.01:16

Wenche: Hihi, ja, vi er kjempefine! Og vi hadde det utrolig hyggelig, som alltid når vi treffes. :)

Åj, refleksspray? Det har jeg aldri hørt om! God idé! :D Vår kattepus beholder heldigvis reflekshalsbåndet sitt på, stort sett. :)

Hihi, takk for det! Siden det tar så mange timer og jeg ikke er sånn veldig overbegeistra for å strikke enda (jeg synes det er morsomst med det ferdige resultatet) har jeg egentlig bestemt meg for å ikke lage luer for salg, men jeg kan godt ta en og annen bestilling fra dere som jeg kjenner så lenge det ikke er noe tidspress, hehe. :) Det er bare å si ifra hvilke farger du vil ha, så kan vi bli enige om en pris. ;)

Tusen takk - og god helg til deg også! :D

Eldeen

27.10.2012 kl.01:22

Astrid: Tuuusen takk! Du er nå vel skjønn! :) Jeg skriver så mye jeg orker! Hehe. :) Og takk, takk. Jeg er ikke så fin på hue nå som fargen er på vei ut, men det får heller gå. :P Tja - jeg kan jo prøve. ;) Jeg har linka til den under bildet, den koster 799,- på Cubus, finnes i sort, hvit og grønn og er god og varm (i alle fall så langt). Om materiale står det: Shell: 70 % polyamide og 30 % bomull. Lining: 100 % polyester. Padding: 100 % polyester. Kan finvaskes på 40 grader med vrangen ut, men fuskepelsen må taes av først. :)

Astrid

27.10.2012 kl.01:28

Jeg sjekka jakka på linken... den ser aldeles fin ut. Trenger ei ny jakke sjøl... og jeg har ikke orka å gå gjennom alt jeg har av klær. Skulle begynt for lenge siden, men så var det det der med energi og slikt, da. Sitter pal og titter på boliger... :-( *sukk*

Ang. hår så er rødt pent. Veel, så lenge det ser naturlig ut, og du kledde det utrolig godt til fargene dine ellers. Så fortsett med det :-)

Takker for komplimentet forresten! Du MÅ skrive mer, ok? :-)

Wenche

27.10.2012 kl.01:35

Ååååhh - om du orker å lage lue er det toppers - inga stress...

Liker samma farger som du har - bare bytt rosa med orange ;-)

Ja så reflexspray på en nettbutikk - men vet ikke om det er så bra :-S Mine katter har jo forbruk på halsband - så det er kanskje verdt et forsök.. Blir jo en slant med 3-4 halsband i uka...

Eldeen

27.10.2012 kl.01:38

Astrid: Ja, jeg liker den godt, i alle fall. Deilig at den er såpass lang. :D Men den er visst populær, så den forsvinner nok fort!

Hihi, jeg liker ildrødt hår! Det blir nok brunt på meg neste gang, for det er det jeg har planlagt og har stående i skapet. Håret mitt holder dårlig på farge, og særlig de røde, dessverre. Blir for dyrt og energikrevende om jeg skal farge håret flere ganger i uka. :-P

Haha! Nei, jeg MÅ ingenting, faktisk tenk, for det har jeg nemlig lært på diverse mestringskurs etter at jeg blei syk. :-P Jeg skriver når jeg orker det og føler for det. Hvis dere lesere er flinke til å kommentere, så føler jeg selvsagt mye mer for det - for som blogger er jeg nemlig PR-kåt og elsker oppmerksomheten. ;)

Eldeen

27.10.2012 kl.01:43

Wenche: Jada, jeg kan orke det veit du, siden du er så snill og god. ;D Men oransj sammen med lilla? Går det an da? Hehehe. :)

Åj - ja, 3-4 halsbånd i uka blir mye! Vi hadde en katt med stort forbruk på halsbånd vi også tidligere, men hun vi har nå har bare mista sitt en gang, heldigvis. Og så ødela hun ett en gang jeg prøvde å ha henne i bånd ute da hun var lita, hehehe. :)

Wenche

27.10.2012 kl.01:45

har 4 katter her nå - og de er like ille på å dra de av :-(

Lila og orange er töfft :-D Og brunt. Elsker komboen - hihi

Elin

27.10.2012 kl.07:34

Så fint å ha et fibroskautrolltreff :) Det skulle jeg og hatt å gå til iblant. Gjør sikkert godt å snakke med mennesker med lignende erfaringer. God helg til deg.

Tante Jul

28.10.2012 kl.21:02

Så fint å ha noen i nærheten som har samme utfordringer som deg; det blir nesten som når andre har barselgruppe. Eller...ikke. Nåja, jeg tror du skjønner hva jeg mener.

Mørkekjøringsdemo! Det er noe av det teiteste jeg har vært med på. Du betaler full kjøretimepris (omtrent) for å _sitte på_ i en bil sammen med andre som også betaler full pris, og så kjører de deg ut til et sted der det er mørkt, og så sier de "se så mørkt det er". Joda, det er nyttig å faktisk se hvor lite en ser når en er der ute, men... Og så synes jeg de kunne sett an litt hvem som var der, og kanskje tatt de tre minuttene med oppsummering sittende i bilen med notatblokk i stedet, så de kunne spart deg for den siste timen (eller halvannen eller noe?). Blæ. Men nå er du ferdig med det, og det nærmer seg :)

Marie

31.10.2012 kl.14:47

Det er så hyggelig å lese bloggen din igjen :) Beklager at jeg ikke kommenterer så mye, men jeg titter innom ;)

Og jeg likte det røde håret jeg! Kunne egentlig tenke meg å farge det rødt selv, men jeg har litt angst for å forandre så mye på håret mitt ;)

Eldeen

31.10.2012 kl.20:57

Marie: Aaaw, det er hyggelig å høre! Hvordan går det med deg nå? :)

Rødfargen er nesten helt ute av håret mitt nå og ser ikke veldig lekkert ut, så jeg blir nok nødt til å farge litt igjen snart. Denne gangen blir det brunt, for det varer litt lengre. :) Jeg er fryktelig utålmodig når det kommer til håret mitt og skulle ønske jeg kunne skifta frisyre og hårfarge så ofte jeg ville. Det har jeg dessverre ikke råd til, hehehe. :)

Eldeen

31.10.2012 kl.21:01

Tante Jul: Hehehe! Ja, sånn kan man jo også se på det, det blir jo nesten som barselgruppe. :-P *Ler* Veldig allright er det i alle fall! :)

Hehe, ja, det er drøyt dyrt for den demoen, og de reglene som påla meg å bruke to timer ekstra (!!) den kvelden er ganske så dustete! Fiks ferdig er jeg i alle fall, så nå er det bare resten igjen. ;)

Eldeen

31.10.2012 kl.21:03

Elin: Ja, det er kjempefint. Hvis du ønsker det, så er du hjertelig velkommen inn i støttegruppa som er jeg med og driver på facebook for folk med fibromyalgi og/eller ME. Det arrangeres stadig treff rundt omkring i landet, så kanskje du kan finne deg noen fibroskautroll å treffe litt med du også? Gruppa heter FibroTV Norge. :) God helg til deg også - en helg seinere, men dog! ;)

Eldeen

31.10.2012 kl.21:04

Wenche: Åj - ja da blir det dyrt! Hihi, ja, du har nå vel kanskje rett i det! :) Dristig fargekombo, men det er sprekt! ;D

Marie

09.11.2012 kl.02:17

Det går veldig bra med meg! Jeg bor og studerer i London med kjæresten og hund, og vi trives alle veldig godt med det :) jeg skjærte også ut gresskar i år! Har lagt ut bilde på www.marysuccubus.blogg.no hvis du vil se :) det var så gøy at det kommer nok til å bli en fast tradisjon! Jeg fikk ikke lagd noe av restene da, vi var så slitne etter å ha gravd ut all innmaten at vi mistet motivasjonen litt ;)

Eldeen

09.11.2012 kl.14:17

Marie: Åååh, så bra å høre! :D Jeg skal titte innom! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits