Ønskelista mi - Kjøkken-stæsj.

Jeg hadde jo store planer om å poste noen ønskelister "de nærmeste dagene", men formen har vært mildt sagt laber den siste uka, så de dagene blei ikke så nærme hverandre som jeg hadde planlagt. Uansett, her er jeg med ei ny ønskeliste igjen.

 


Vi har et ganske velutrusta og overfylt kjøkken fra før, men allikevel er det noen få kjøkkenting jeg ønsker meg veldig, og de kommer her.

Zoku ispinnemaskin 3 stk, HER (399,-)
Zoku oppbevaringsboks, HER (149,-)
Her i huset lager vi det meste fra bunnen av selv og vi er glade i is begge to, så ispinnemaskin og tilbehør til den står høyt på ønskelista.

Spiralizer, HER (399,-)
Er glad i raw food, men hater å skjære strimler med potetskreller eller lignende, så jeg ønsker meg en sånn en til å lage superfin og supergod grønnsaksspaghetti. Mmm!

Korken lufttett glasskrukke 0,5 liter, HER (19,-)
Korken lufttett glasskrukke 1 liter, HER (25,-)
Korken lufttett glasskrukke 1,8 liter, HER (29,-)
Lufttette glasskrukker ønsker jeg meg i massevis, til å oppbevare krydder (jeg kjøper store kvanta), te og andre tørrvarer i - og dessuten til å prøve meg på melkesyregjæret mat.

Lékué dekorpenn (liten), HER (169,-)
Vi har den store fra før og er superglade i den, så derfor ønsker vi oss den lille også.

Perfect Home brødboks (kjøkkenkos), HER (499,-)
Brødboks har vi ikke, så det ønsker vi oss. Svigerinne-Renate spurte om det var noe vi ønska oss fra Perfect Home, og vi ønsker oss denne!

Blafre termos, HER (249,-)
Jeg greier ikke å bestemme meg for hvilken av Blafre-termosene jeg liker best, men er veldig glad i brunt og lilla, og synes at den brune pinnsvintermosen, den blå ugletermosen, den lilla ugletermosen og den lilla ekorntermosen er veldig fine. 

En oversikt over resten av ønskelistene mine, kan du finne i DETTE innlegget.Hva synes du om ønskelista mi?
Er det noe her du kunne tenke deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Thea Kristine

16.11.2012 kl.16:07

Så masse fint :D Klasskrukkene var veldig fine :)

veienmintilminemål

16.11.2012 kl.17:31

Masse fint her! Så fine øsnker : )) Den brødboksen ønsker jeg meg å.

Anette Ø. Olsen

16.11.2012 kl.18:31

Du kan tipse dine nærmeste om at på Søstrene Grene har vi et lass med lufttette glass nå :p I alle fall i Trondheim :D

Eldeen

16.11.2012 kl.19:29

Thea Kristine: M-m! Fine og praktiske! :D

Eldeen

16.11.2012 kl.19:29

veienmintilminemål: Hihi, takk for det. :) Ja, den er kjempefin synes jeg. Mye koseligere enn å ha brødet slengende på benken. :P

Eldeen

16.11.2012 kl.19:31

Anette Ø. Olsen: Ooh, har dere? Jeg fant ikke noe på SG på Strømmen da jeg var der. Kjøpte noen glasskrukker/-flasker som fantes i flere størrelser (men tror ikke de er lufttette? Skrukork og fruktbilde i glasset.) på SG på Jessheim for noen uker siden, men det var nesten helt tomt for dem på Strømmen så jeg.

veienmintilminemål

16.11.2012 kl.22:04

Ja det er helt sant. Har en god gammel brødboks i tre vi fra ikea.. ; ) Hi hi..

Eldeen

22.11.2012 kl.13:17

veienmintilminemål: Den gjør sikkert jobben den også. :) Og hvis du er lei av den, så kan du vel bare male den? Så blir den god som ny, veit du. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits