En liten ferie i Møre & Romsdal.

Heisann folkens! Hvordan går det med dere alle sammen? Her går det fint. Endelig-endelig-endelig har jeg tatt meg en liten ferie, og akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos pappaen min i Barstadvika og skriver til dere. Har ikke vært i Møre & Romsdal og besøkt familien siden i fjor sommer, så det er deilig å være her igjen. Det blir for lenge mellom hver gang. I år har vi ikke vært på noen ferie, så det er godt å komme seg litt bort.


Utsikten fra huset til pappa. Er det ikke fint?

 

Har gleda meg lenge nå til å reise hit før jul, så jeg kjente jeg blei litt småpanisk da jeg blei forkjøla etter å ha vært på sykehuset i forrige uke. Da det satte seg i brystet på meg forrige helg og jeg skjønte på mandag at jeg hadde fått bronkitt, blei jeg ikke akkurat noe roligere, men jeg kom meg til legen på tirsdag og fikk meg både kortison og antibiotika i tillegg til astmamedisinene som jeg bruker. Det hjalp heldigvis raskt, så jeg kom meg avgårde på fredag slik som planlagt. Jeg hadde riktignok håpa å komme meg avgårde en dag eller to tidligere, men sånn gikk det ikke. Nå er jeg her i alle fall, og godt er det. Har omtrent ikke vært syk i det hele tatt på et par år, så jeg synes selvfølgelig at det var veldig typisk at jeg blei syk akkurat rett før jeg skulle på tur. Jammen bra at jeg blei så fort bra igjen! :)

 

Det som måtte til for å få meg fort frisk!

 

Har dere begynt med julegaver, baking, julekortskriving og andre juleforberedelser da? Vi har fått unna en hel del julegaver, men jeg mangler fortsatt til noen venninner og slikt, og er ærlig talt litt blank på hva jeg skal finne på til de som gjenstår nå. Jeg har ikke all verden med tid på meg, så jeg må få ut fingeren og få en oversikt snart. Har ikke begynt på verken baking, pynting eller kortskriving heller, så når jeg kommer hjem fra ferie får jeg litt av hvert å henge fingrene i. Vi får se hva jeg rekker og orker. Jeg hadde jo store planer om å ha adventskalender på bloggen her for dere også, men det måtte jeg bare slå ifra meg, for det blei det ikke verken tid, energi eller penger til. Jeg håper dere overlever det, så får vi heller se om det blir noen konkurranser til neste år istedenfor.

 

Ida-Alexandra har fått på seg vinterflesket og nyter dagene foran vedovnen. Hehe.

 

Hva pleier dere å bake til jul? Og hva har dere tenkt til å lage i år? Jeg har ikke noen faste ting jeg pleier å lage, men i år tror jeg i alle fall at det må bli marsipan, kransekakestenger, rå sjokolade, gelégodteri og kjeks. Jeg får tråle litt rundt på blogger og se om jeg greier å bestemme meg, hehe. Det er jo sååå mye godt man kan lage, selv når man unngår gluten, melk og raffinert sukker. Jeg hadde aldri i verden trodd at det fantes sååå mange andre alternativer til de vanlige tingene folk pleier å lage.

 

Kveldskos i badestampen.

 

Njææh, dette blei jammen et surrete innlegg, men nå veit dere i alle fall at jeg lever. Hehe. I går tilbragte pappa, Andreas og jeg deler av kvelden ute i badestampen. Ca. 40 grader i vannet, og 7 minusgrader i lufta. Utrolig deilig, og jeg blei så varm og god i kroppen. Kjempedeilig å gå og legge seg etter et slikt bad, så jeg vurderer å ta en tur ut med min kjære før vi finner senga i kveld også. Skulle ønske jeg hadde en sånn en hjemme også. ♥ Ellers så har jeg både strikka litt og skrevet et brev mens jeg har vært her. Koooser meg! Utrolig deilig å komme seg litt hjemmefra i blant.

Ønsker dere ei super adventstid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

veienmintilminemål

02.12.2012 kl.21:32

Så hærlig! : D Kos dere videre : )) Håper alt går bra med deg! Klem

Tante Jul

02.12.2012 kl.22:52

Ååå, badestamp! Og åååå, så fin utsikt! Og ååååå, så herlig at du får deg en velfortjent tur! :)

Jeg mangler en eneste julegave, og da er det jeg som har stått for alle til begge sider av familien. Mannen visste hva han ville gi til to på sin side, men det er jeg som har kjøpt dem. Vel, bestilt dem, mener jeg. Og jeg sørget for å velge faktura som betalingsform så pengene kan gå fra hans konto og ikke min denne gangen... Vi har bare delvis delt økonomi, så det kjennes litt kjipt innimellom.

Min adventskalender er oppe og går i år igjen, forresten, og du er hjertelig velkommen til å prøve å vinne noen karameller til mannen din :)
så heldig du er! :)

Jeg elsker Møre og Romsdal, er der hver sommer, det er virkelig det fineste stedet på denne jord! :)

skraatak85

04.12.2012 kl.17:46

takk det samme!

Eldeen

30.12.2012 kl.16:46

veienmintilminemål: Takk for det! Jeg blei jo syk igjen da, men hadde en fin tur! :) Klem <3

Eldeen

30.12.2012 kl.18:11

Tante Jul: Hehehe, du er så skjønn! :D Jeg var seint ute med det meste av juleforberedelser i år, og en hel del blei ikke gjort i det hele tatt. Men, men, julegaver og julekort kom i alle fall på plass til slutt, så da er det vel greit, da. ;)

Er for det meste jeg som sørger for julegavene her i heimen også, men jeg får heldigvis litt hjelp fra min kjære med noe av det og så har vi 100 % felles økonomi, så jeg slipper i alle fall at den biten blir kjip. ;)

Jeg fikk vel bare deltatt på kalenderen din to dager i hele adventstida tror jeg - det blei ikke så mye tid og krefter til blogger og kalendere i år, dessverre. Håper jeg er både i bedre form og tidligere ute neste år, slik at jeg kan ta det litt rolig og kose meg med litt adventskalendere og slikt da. :)

Eldeen

30.12.2012 kl.18:11

Make: Ja, det er kjempefint der. :D

Eldeen

30.12.2012 kl.18:11

skraatak85: :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits