En liten titt på årets julegaver.

Dere som følger bloggen min på facebook, veit kanskje at formen min ikke er helt på topp om dagen. (Nå veit dere det i alle fall enten dere følger bloggen på facebook eller ei.) En kranglete kropp og minimalt med energi byr ikke på mye spenning verken i livet eller på bloggen, dessverre. Allikevel har jeg greid tre bragder i dag: Jeg har tatt en dusj, jeg har vært en tur i butikken og jeg har tatt bilder av julegavene som Andreas og jeg fikk i år. Jeg har dessuten spist brødskiver til middag 3. dag på rad (god jul!).

Jeg orker ikke å lage noe skikkelig blogginnlegg med gavene (eller noe annet) akkurat nå, men tenkte å stikke innom med et livstegn og et bilde av julegavene i en haug. Så kommer detaljene en annen dag. I morra får jeg småsøsknene på besøk, så nå skal jeg finne ladestasjonen og håpe på at formen går i riktig retning. :)

 

Masse fine ting! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Christine

29.12.2012 kl.10:32

Så mye fint du fikk til jul da :)

Masse god bedring :) Håper du blir bra snart :)

Eldeen

30.12.2012 kl.18:12

Christine: Jaaa! Jeg har vært så innmari, innmari snill i år, veit du! ;-P Tusen takk! <3

Cathrine

30.12.2012 kl.20:44

Mange fine gaver! :)

Så satser vi på at energien snart er tilbake, god bedring ;)

Eldeen

30.12.2012 kl.23:16

Cathrine: Jaa! :D Og takk for det, det håper jeg også! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits