Julegavene i 2012 - del 1.

Andreas og jeg er supersnille, så derfor fikk vi veldig masse fint til jul i år. Nå skal jeg vise dere hva vi fikk, men siden det er så mange bilder, så deler jeg det opp i tre innlegg. Alle kommer i løpet av dagen i dag, så veier jeg kanskje litt opp for den labre aktiviteten her inne i det siste. :) Hehe. :)

 

Fra svigerfar og Solveig fikk vi kakeboks, twist og 500 kroner!Fra svigermor og Tor fikk vi Zoku ismaskin som lager 3 is på 8 minutter!Vi fikk også oppbevaringsboks med plass til 6 Zoku-iser....og sjokoladestasjon som vi kan bruke til å pynte isene med!

 

Dekorpenn fra Lékué fikk vi også - jeg skal jammen dele ønskelista mi på bloggen neste år også, for vi fikk jo så mye av det vi ønska oss! Hehe. :)Fra svigerinne-Renate fikk vi et figursett som vi kan bruke til å lage figurer på isene i ismaskinen vår.

 

Fra svigerbesteforeldrene fikk vi ei kjempefin kakespade.Fra Andreas sin tante Anita, onkel Tor og søskenbarna Kristoffer, Katrine og Cecilie fikk vi et kjempefint hjerte til å henge opp.Fra Andreas sin onkel Roger, tante Marianne og kusine Mathilde fikk vi gavekort på Steen & Strøm på 300 kroner. Det skal brukes så fort som mulig slik at vi ikke glemmer det. Hehe. Tror kanskje det blir noe mer dilldall til ismaskinen vår - ekstra ispinner eller noe sånt.

 


Fra jobben til Andreas fikk vi (eller han, men han er så snill at han deler) åtte glass fra Eva Solo.

Hva fikk du til jul i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits