Julegavene i 2012 - del 2.

Her kommer innlegg nummer to med bilder av det Andreas og jeg fikk til jul. Vi fikk sååå mye fint, og jeg er superfornøyd med årets julegaver!
Av mamma, stefar-Kjell Erik og alle søsknene fikk vi gavekort på IKEA til 600 kroner til sammen og ei julekule-ku. Hihi.
Av pappa'n min fikk vi 500 kroner. :)

 


Av lillebror-Bjørnar fikk vi to hvite kopper - helt like som dem jeg forelska meg i da vi var på besøk hos han tidligere i desember!

 


Av mormor og Bjørn fikk vi en kjempefin vannkaraffel.

 


Av bestemor og bestefar fikk vi 200 kroner.
Av tante Sylvia og Dag fikk vi to dødskule thermokopper! Jeg smelter litt hver gang jeg ser dem, hehe. Den mørkeste var dessverre knust, men vi får prøve å lime den. Thermoeffekten er nok borte, men jeg håper det går an å bruke den allikevel. :)
Av tante Åse fikk vi en sånn hermetikk-krok og en telys-slukker! Begge deler har jeg vært på nippet til å kjøpe flere ganger, så det var kjekt å få! :D

 


Av kusine-Marlin, Kai Olav og Aron fikk vi to supersøte telysestaker som allerede er tatt i bruk.

 


Av Annette, Emilie og nevø-Dennis fikk vi ei fin lykt.
Av stetante Lene Kathrin, steonkel Ronny, stefetter-Casper og stekusine-Malin fikk vi et kjempefint, brunt pledd. Det morsomme er at jeg sa til Andreas uka før jul at jeg ønska meg et slikt et i brunt, og han var den eneste som visste det. Hehehe.


Av stebestemor-Marit, stebestefar-Erik og steonkel-Tor Arne fikk vi en dødskul ku-boks!

Hva var det fineste du fikk til jul i år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits