Julegavene i 2012 - del 3.

Her kommer det tredje og siste julegaveinnlegget for denne gang. Jeg har fortsatt ikke fått bytta julegaver med min kjære venninne Linn Kathrin som fikk en liten sønn to dager før julaften, så jeg kommer sikkert tilbake med et innlegg til når jeg har fått møtt henne igjen. :)

 


Jeg fikk ei fin nålepute som bestemora til Andreas har sydd. :)
Av Ida og Pål (som det er bilde av midt inni blogginnlegget mitt HER) fikk vi et fint bilde med oppskriften på kjærlighet og hjerteforma kakeformer!
Av Monica og familien fikk vi to supersøte pyntekuer.
Av Minna, ei av de finske brevvenninnene mine, så fikk jeg to poser te i posten før jul. :D

 


Jeg tror at brevvenninnene mine har fått med seg at jeg er veldig glad i te, for i dag kom det jammen ei pakke i posten fra Anne Marit også - en hel pakke med Clipper te! Mmmm! :)

 


Fra min hemmelige nissevenn (som jeg arrangerte i FibroTV Norge) fikk jeg en pakke med masse fint hobbyutstyr! Scrappeark, blomster, perler, "konfetti", bånd og masse annet fint.

 


Av Anette (hobbyanette, som jeg blei kjent med via blogg.no for snart 3 år siden) fikk jeg en fin boks med rød sløyfe rundt, potetkrydder, håndvarmer, reiseflasker, hårstrikk, hårnåler, mini-muffinsformer, hode-masserer, tre ruller med figurteip og superkul ørepynt som hun har laga selv!
Av en annen Anette (nullibi), som jeg har gått på ungdomsskolen med, så fikk jeg kakeutstikkere og et sett man kan lage armbånd av.
Av en tredje Anette, som jeg praktisk talt levde i symbiose med da jeg var 15 og som jeg har skrevet om HER, fikk jeg scrappepapir, ei stanse, konfetti og noen fluesopper. Mon tro om jeg fikk sopper fordi jeg gikk under kallenavnet Supersoppen da vi gikk på ungdomsskolen?
Av Ann-Kristin fikk jeg en pakke servietter, to kubbelys og ei glasskrukke.
Til og med Ida-Alexandra fikk ei julegave - denne fikk hun av dyrene til Ann-Kristin! Hehehe.

 


Av min kjære fikk jeg denne supersøte nattkjolen som jeg ønska meg veldig. Den er sååå deilig. Dessuten er den lilla. Med sommerfugler. ♥ Bildet fant jeg etter lang og intens leting, HER. (Min er kjøpt på Aursmoen, ikke i Tyskland.)

 


Hæhæhæ, BOOB SHOT!

Ha ei festlig nyttårsfeiring, folkens! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Krinstin

01.01.2013 kl.16:13

Jeg trodde at mengden julegaver ble mindre når man ble voksen, men det gjelder tydeligvis ikke for alle ;) Koselig å se alt det fine du har fått, og så er det godt å få bekreftet at det fremdeles finnes mennesker som setter pris på gavene de får.

Godt nyttår!

Eldeen

01.01.2013 kl.17:47

Krinstin: Jeg skal aldri bli helt voksen jeg, skjønner du. ;) Det er sikkert derfor jeg får så masse fint! :D Og det er ikke særlig vanskelig å sette pris på julegavene man får når folk så tydelig har tenkt på en når de har ordna med det. ;)

Godt nyttår til deg også! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits