Nyttårsfeiringa 2012/2013!

Jeg starta min nyttårsaften med en tur på legevakta, hvor jeg fikk penicillin mot urinveisinfeksjon. Jeg veit nesten ikke om jeg skal le eller grine - nå har jeg knapt vært syk på et par år og heller ikke trengt penicillin siden 2006 eller noe, og så får jeg to bronkitter og en urinveisinfeksjon på en døy måned. Hehe. Vel, nå håper jeg det blir lenge til neste gang! :)

Jeg lot Andreas ta styringa på kjøkkenet, og tok det helt med ro hele dagen. Siden jeg måtte tidlig opp for å dra på legevakta, blei det noen timer søvn på ettermiddagen istedenfor. Andreas var superflink på kjøkkenet og laga kalkun "sous vide light" eller noe sånt. Bilder og oppskrift har jeg ikke, men ååååh, det er noe av det beste jeg har smakt noen sinne! Det blei sååå saftig og smakfullt! Han er så flink på kjøkkenet at jeg vurderer å slutte å lage mat. Hehe.

Kalkunen tok vi med oss bort til mamma og dem, hvor de hadde ordna med enda en kalkun og alt tilbehøret. Vi var 9 personer rundt bordet: Mamma, stefar-Kjell Erik, lillebror-Geir Olav, lillebror-Bjørnar, stesøster-Madelen, lillebror-Magnar, lillebror-Benjamin, Andreas og meg. Det er ikke så ofte at alle søsknene er samla nå som vi er spredt rundt i 4 forskjellige hjem og har hver våre liv på hver sin kant (begynner å bli store, veit dere!), så det er veldig koselig når alle sammen er samla synes jeg.

 

Bordet nærmer seg ferdig dekka.

 

Vi spiste en deilig middag og så fruktsalat og sitronmousse til dessert. Bjørnars kamerat, Daniel, dukka også opp i et aldeles lekkert antrekk, og når klokka nærma seg tolv gikk vi ned til Aurskog stasjon for å se på fyrverkeriet. Jeg veit ikke helt hvor i verden jeg var da, for jeg fikk ikke med meg så mye av det, men jeg fikk i alle fall stjerneskudd i år også. Hehe. 

Når vi kom opp igjen til mamma og dem, var det på tide med en heidundrandes fotoshoot av søskenflokken. Mamma har prøvd å ta "fine bilder" av barna sine i snart 26 år og påstår at det ikke går an. Jeg sjønner ikke hva hun klager over, vi er da fine vi! ;) Vi sitter etter alder (på de fleste bildene), så fra venstre blir det meg, Geir Olav, Bjørnar, Madelen, Magnar og Benjamin.Heeei!Her er vi tigre!Her er vi, som dere antakelig har gjetta for lenge siden, skilpadder!Sexy berter!Frihetsgudinner (bare uten piggene)!Elg! ...Som om det ikke var nok av dem i Aurskog fra før av, hehe.Slik så jeg ut på de aller fleste bilder da jeg var lita. Da fikk jeg alltid høre at sånn måtte jeg ikke gjøre, for da kunne jeg bli sånn. Som dere kan se, så har Bjørnar blitt sånn.Vi har det fryktelig morsomt!
Litt turning...Enda litt mer turning......Og så blei vi litt nevrotiske av hele greia - bortsett fra Madelen, som ikke var med på turninga.UHU-SPØKELSER!!!Kvisete tenåringer!JUHUUU!Her er vi hester....Og så er vi sjøstjerner!...Reker!...Og ENHJØRNINGER! :D

Håper at dere hadde ei like morsom nyttårsfeiring som meg!

GODT NYTTÅR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

Krinstin

02.01.2013 kl.18:49

Hehe :P Tror jeg likte rekene best!

veienmintilminemål

02.01.2013 kl.19:01

He he..For en flott gjeng da gitt.. ; )

Eldeen

02.01.2013 kl.19:13

Krinstin: Hehehe, ikke noe dumt valg det, nei! =P

Eldeen

02.01.2013 kl.19:14

veienmintilminemål: Hehehe, ja, det er vi helt klart! ;D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits