Jeg har tatt teoriprøva! :)

Jeg henger som vanlig litt etter med oppdateringene her, men selv om det tar litt tid, så kommer de i alle fall. Som de fleste av dere antakelig har fått med seg, så driver jeg og tar lappen. I og med at jeg naturlig nok ikke kan kjøre bil når utmattelsen er på sitt verste, så går det kjempetreigt, men det går i alle fall fremover. I november blei jeg ferdig med glattkjøringa, og etter det har jeg ikke orka en eneste liten kjøretime - jeg har vært mye syk, og dessuten har jeg jo vært på både førjulsferie og juleferie.

Tordag 3. januar skulle Andreas innover for å ha oppkjøring på BE (hengerlappen), så da heiv jeg meg med og tok teoriprøva i samme slengen. Siden jeg sliter veldig med konsentrasjonen og kortidshukommelsen (en bonus av FM + utmattelse...), så har jeg grua meg kjempelenge til å ta den, og følte at uansett hvor mye jeg leste og tok prøver på nett, så blei jeg liksom aldri helt klar (selv om jeg ikke har strøket på ei eneste nettprøve). Det skal sies at jeg aldri har hatt noe problem med å tilegne meg teori tidligere, men nå har ting blitt helt annerledes, og da får jeg en smule prestasjonsangst.

Denne dagen (eller strengt tatt noen dager før) bestemte jeg meg for at det fikk bære eller briste - om jeg strøyk, så ville jeg i alle fall få svar på hvordan prøva var og hva jeg trengte å lese mer på. Det var ei kjempehyggelig dame som tok meg imot, og som ga meg plass ved en av PC'ene. Jeg fikk velge om jeg ville bruke headset og få spørsmålene lest opp for meg eller ikke, og jeg valgte å lese dem selv. Jeg tok meg god tid på prøven og leste alle spørsmålene grundig. På de fleste spørsmålene hadde jeg ikke et snev av tvil engang på hva som var riktig, mens på noen få var jeg litt usikker. Når jeg hadde svart på alle oppgavene gikk jeg over alt sammen en gang til for å sjekke at jeg hadde lest riktig og at jeg hadde fått kryssa av der jeg ville krysse av.

Da jeg var ferdig etter 23 minutter visste jeg allerede at jeg ville bestå, men jeg blei svært positivt overraska da det viste seg at jeg bare hadde 3 feil. Juhuu! Da sparte jeg meg for de 520 kronene det ville ha kosta meg å ta den på nytt. ;) Jeg er sååå letta, og nå kan jeg endelig begynne å tenke på oppkjøring snart. Jeg har fortsatt noen kjøretimer og langkjøringa igjen, men siden det er to og en halv måneds ventetid for å få oppkjøring nå, så må jeg bestille i god tid. :)

 Har du billappen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

15 kommentarer

Silje Grytbakk

08.01.2013 kl.15:11

Flinkis!:D Gratulerer så mye!=)

jupp, hatt billappen i snart 3 år=) Men jeg strøyk første gangen på teorien;)

Eldeen

08.01.2013 kl.15:22

Silje Grytbakk: Tusen takk! :D Er innmari mange som stryker første gangen, så jeg var skikkelig nervøs. Hehe. :) Gleder meg vilt til jeg får lappen jeg også! :D

Astrid

08.01.2013 kl.15:32

Gratulerer, Cecilie! Nei, jeg har hverken lappen eller bil. Klarer meg fint uten så lenge jeg bor sentralt :-)

lykkemisjonen

08.01.2013 kl.15:42

Grattis! Så moro!:):)

Har aldri tatt lappen jeg- men kanskje kanskje en vakker dag;)

SV: Takk, ja, jeg elsker også å lese sånne innlegg- er så gøy å se hva folk handler. Man får inspirasjon og tips:)

Skjønner at det er spennende med Ghee-smør, håper du tåler det godt, du får begynne med små mengder og prøve deg frem. Syns det er perfekt til bakst og sauser mm:):)

Krinstin

08.01.2013 kl.16:08

Gratulerer så mye! :)

Mjuuugly

08.01.2013 kl.16:44

Gratulerer så mye!!!! Nei, jeg har ikke lappen og jeg kan faktisk ikke tenke meg den heller. Har vokst opp uten bil så har aldri hatt til vane å bli kjørt rundt. Nå som jeg har ME ønsker jeg derimot bil i husstanden :)

Eldeen

08.01.2013 kl.17:17

Astrid: Takk! :DJa, det hjelper å bo sentralt! :)

kablaam

08.01.2013 kl.17:27

gratulerer så mye! :D

Katarina Kristine

08.01.2013 kl.18:47

Flott blogg! Jeg prøver å sette litt lys over en blogg der en jente forteller sin historie om oppveksten sin i et voldelig hjem. Anbefaler å lese !

www.defectivebutterfly.wordpress.com

Eldeen

08.01.2013 kl.18:48

lykkemisjonen: Takk! :D Hehe, ja, kanskje en vakker dag. ;)

Ja, det er kjempegøy å se hva folk handler. Jeg har forresten oppretta ei facebookgruppe for iHerb-kunder i Norge, slik at en kan dele slike blogginnlegg, stille spørsmål og få/gi tips og råd. Du er hjertelig velkommen. Den heter "iHerb-kunder i Norge". :) Jepp, jeg skal prøve litt av gangen, så får jeg se. Har hørt at det har smør-smak, så jeg gleder meg til å prøve selv om jeg er litt nervøs, hehehe. :)

Eldeen

08.01.2013 kl.18:53

Krinstin: Tusen takk! :)

Eldeen

08.01.2013 kl.18:53

Mjuuugly: Vi hadde bil da jeg vokste opp (har aldri bodd så skrekkelig sentralt), men jeg hadde ikke akkurat for vane å bli kjørt så mye rundt jeg heller - med fire søsken og dårlig råd så begrenser det seg naturlig. Jeg sykla eller tok bussen og det funka helt fint så lenge jeg var frisk. :)

Jeg ønska meg ikke verken lappen eller bil tidligere, men nå som vi ikke bor særlig sentralt og utmattelse og smerter gjør sitt for å hindre meg i å komme meg noe som helst sted, så er saken plutselig en helt annen. Bil har vi, og siden samboeren har tjenestebil i jobben, står den i gården her dagen lang mens han er på jobb. Jeg orker ikke å kjøre bil noe særlig mer enn en gang i uka, men det skal bli godt å slippe å være så innmari avhengig av andre for å komme meg noe sted. :) Sånn det er nå, kommer jeg ikke stort lenger enn til postkassa og hjem igjen på egenhånd... :P

Eldeen

08.01.2013 kl.18:53

kablaam: Thank you! :D

Eldeen

08.01.2013 kl.18:54

Mjuuugly: Åh, og tusen takk! :)

Eldeen

08.01.2013 kl.18:54

Katarina Kristine: Tusen takk. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits