Slik var 26-årsdagen min!

På lørdag hadde jeg bursdag - jeg blei 26 år, så nå er jeg nærmere 30 enn jeg er 20. Wææ. Selv om jeg begynner å bli skikkelig gammel nå (hehe), så synes jeg fortsatt at det er heidundrandes morsomt å ha bursdag. Statistikken viser nemlig at de som har flest bursdager lever lengst. Høhø.

Jeg gjorde ingenting spesielt på bursdagen min i år. Jeg var bare hjemme sammen med Andreas og Ida-Alexandra og tok det helt rolig. Jula tar ganske hardt på for de fleste av oss som sliter med fatigue, så jeg orka rett og slett ikke noe store greier, og har utsatt selve feiringa til februar. Da blir nemlig Andreas 26 år også, så da feirer vi like godt bursdagene våre sammen. :)

Selv om vi bare var hjemme, så hadde vi en kjempefin dag og jeg fikk masse god mat. Maten fikk jeg stort sett servert hele dagen - jeg hjalp bare til litt fordi jeg hadde lyst. Vi sov til elleve og hadde en ganske slapp morgen. Jeg laga majones og dusja og sånt, og så spiste vi en seeein frokost. Dekka bordet og tok oss god tid for en gangs skyld. Kjempekoselig!

 

Koselig, ja?

 

Grove, glutenfrie ciabattaer til meg, rundstykker til Andreas. Rapidsalat, tomater, agurk, rødløk, majones, diverse krydder, rekesalat, kaldrøkt sild (som var alt for salt etter min smak) og elgpølse som faktisk var laga av elg. Melkefritt smør, og så ost til Andreas da. Jeg drakk grapefruktjuice og soyalatte, og Andreas drakk "kakao-kaffe". :)
Ciabatta med majones og rapidsalat på begge, sild og rødløk på den ene og elgpølse og tomat på den andre. Mmm!

 

Etter frokosten tok vi det fortsatt ganske rolig - ikke noe stress denne dagen. Vi planla bursdagsfeiring i februar og brukte en del tid på det. Spilte litt kort gjorde vi også i løpet av dagen. Plutselig var det kvelden og vi skulle ha spist is for lengst. Andreas laga hjemmelaga iskrem i ismaskinen som vi fikk til jul i 2011, og den blei PERFEKT. Deilig, fantastisk vaniljeis. Mmm! Jeg trodde jeg skulle dø av lykke - så god var den!Aaah! NAM! ♥Den hjemmelaga isen med sjokolade-agave og kakaonibs på. Lykke. ♥
Litt seinere enn planlagt blei det vegetarmaki til "middag". :D (Med wasabi og soyasaus selvfølgelig.)

 

Noen episoder av Friends blei det også, og etter det var det natta etter en rolig, fin-fin bursdag.

Hva liker du å gjøre på bursdagen din?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

Cathrine

08.01.2013 kl.21:42

Gratulerer på etterskudd! :D

Er deilig å slappe av å kose seg på bursdagen også, så kan du bare lade opp å glede deg til feiringa i februar ;)

Eldeen

08.01.2013 kl.21:48

Cathrine: Tusen takk! Ja, det var kjempedeilig. :) Gleder meg helt klart til feiring i februar. :D

veienmintilminemål

09.01.2013 kl.13:20

Hørtes koselig ut : ))

Eldeen

09.01.2013 kl.15:18

veienmintilminemål: Det var det også. :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits