Bursdagsgavene jeg fikk til 26-årsdagen.

Jeg er jo snill jente, så jeg fikk så klart noen bursdagsgaver også. På selve bursdagen min fikk jeg bare to - en fra mormor og en fra Andreas. Fra pappa fikk jeg penger samtidig som jeg fikk julegaven (rett inn på konto!). Dagen etter bursdagen min fikk jeg også et par bursdagsgaver - ei fra mi gode venninne Linn Kathrin og ei fra mamma og dem.

Kjenner jeg omgivelsene mine rett, så blir det nok flere bursdagsgaver når Andreas og jeg skal feire bursdagene våre i februar også - jeg har i alle fall fått spørsmål om hva jeg ønsker meg, hehe. :) Hvordan jeg hadde det på bursdagen min kan dere forresten lese om HER.

 

Fra mormor og Bjørn fikk jeg et par gode sokker med mohair-ull. LILLA! Favorittfargen min!Fra Andreas fikk jeg en koselig hilsen på kjøleskapet, hehe. Vi skulle bruke totalt 600 kroner på hverandre i jul- og bursdagsgaver, og jeg fikk de resterende kronene til å bruke på hobbysaker. Jeg har allerede bestilt kjempemasse brevpapir for pengene fra han og litt av pengene fra pappa, og jeg gleder meg som en liten unge til det kommer fram.Fra mamma og dem fikk jeg to tubeskjerf/halser. En grå og en lilla. Deeeilig!Det er ikke så fryktelig lett å ta kattefrie bilder med Ida-Alexandra i nærheten, hehe. Katten fikk jeg altså ikke i bursdagsgave, men puta har mamma strikka til meg. Er den ikke fin?Av mamma og dem fikk jeg også to par kosesokker. Enda mer lilla! :DVar også en tur på besøk hos Linn Kathrin og den lille, nybakte familien hennes på søndag, og da fikk jeg bursdagsgave av henne også. Et gavekort på 300 kroner!Av Linn Kathrin fikk jeg også ei forsinka julegave. Hun var nemlig så opptatt med å føde og sånn rett før jul, så vi fikk ikke møttes for å bytte julegaver før nå på søndag. Hehe. Jeg fikk kjempestilig forkle og grytekluter med kuer og sauer på. Resten av julegavene jeg fikk kan dere forresten se i del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER.

Hvis noen skulle tro at jeg er en frysepinne etter dette innlegget, så har dere helt rett i det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

2 kommentarer

Astrid

08.01.2013 kl.22:25

Mye fint, Cecilie :-) Tar du på deg alle plaggene fryser du ikke, hihi!

Nå har du virkelig overgått deg selv i forhold til antall innlegg på bloggen... *imponert*

Eldeen

08.01.2013 kl.22:31

Astrid: Ja, jeg er kjempefornøyd med alt sammen! Gleder meg innmari til jeg får brevpapiret og kan vise dere det også, hehe. :)

Jaa, nå har jeg vært flink i det siste, altså! Jeg prøver å komme litt ajour med blogginga igjen, slik at det blir litt lettere å oppdatere dere jevnlig. I det siste har jeg hengt sånn etter at når det har dukka opp noe (enda mer...!) jeg har lyst til å blogge om, så blir det litt sånn "neeei, først må jeg jo fortelle det og det og det og deeet" og så mister jeg helt motivasjonen. Men nå begynner det å nøste seg til igjen heldigvis! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits