Årets første pakker fra iHerb.

Rett før nyttår hadde jeg et skikkelig storinnkjøp på iHerb igjen - jeg foretrekker å handle mye på en gang istedenfor litt nå og da. På den måten er det lettere å holde kontroll på hva jeg handler og hvor mye penger det går med, og vi slipper dessuten så innmari mange småturer opp på Aursmoen for å hente pakker. Jeg bestilte hele 15 pakker 27. desember, og allerede 4. januar kom 12 av dem. En av dem kom dagen etterpå og to av dem venter jeg fortsatt på.

Her kommer bilder av alt som var i de 12 første pakkene. Det jeg kjøper er ikke testa på dyr og er ofte økologisk og med naturlige ingredienser. Jeg har linka til alt sammen. :)

 


Sminkefjerningsservietter som jeg bruker fast, ansiktsvask, ansiktskrem, fotkrem (veldig god!), skrubb, sort håndsåpe, ei annen håndsåpe, leave-in-balsam, håndsåpe til kjøkkenet, glansemiddel og oppvasktabletter som vi bruker fast, noen nye skrubbehansker og en skrubbevott, små flasker med bodylotion (kjekke i veska og på tur - fyll gjerne på med en stor), neglebørste, mineralpudder, finishing-pudder, bee rescued balm (super på tørre og såre lepper!), essensielle oljer med mandarin, lavendel, rosmarin og eucalyptus. Fikk en haug med reisetannbørster og et par vareprøve-kremer i tillegg.
Kokosnektar, amla-c, kokosblomstsukker, sukrin (erythritol), bjørkesøt (xylitol), hvitløk- og chili-krydder, fullkornsrismel, Harney & Sons iste, ghee (klarna smør, fritt for laktose og kasein), parfyme (skulle vært med på det andre bildet, men pytt, pytt), økologisk kamille-te, erteprotein med sjokoladesmak, økologisk løkpulver, økologisk paprikapulver, økologisk hvetegresspulver, økologisk gurkemeie og økologisk hvitløkspulver. Fikk også med et par vareprøver på te og noe annet greier.

I pakken som kom noen dager etterpå var det bare fire tuber tannkrem og mer kokosnektar. I de jeg fortsatt venter på er det en shaker, omega-3, linfrøolje, pekannøtter, paranøtter og hvit te med ferskensmak.

Hvis du er iHerb-kunde - hva var det siste du handla derfra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

5 kommentarer

veienmintilminemål

09.01.2013 kl.13:10

Så fine innkjøp. Tør jeg spørre prisen på hva det ble til sammen? Kunne tenke meg å bestille mere på en gang, men redd det blir fort dyrt.

Eldeen

09.01.2013 kl.15:17

veienmintilminemål: Hvis man bestiller mye på en gang, så blir det selvsagt dyrt. ;) Det er akkurat som når man handler i butikken - handler man mye på en gang, så koster det mye på en gang, men det blir ikke noe dyrere enn å handle smått mange ganger, hehe. Heller omvendt vil jeg si, siden en unngår mange av impulskjøpene. På iHerb er det ikke like dyrt som i Norge da, så jeg ville måttet betale mye mer for dette i Norge. :)

For alle 15 pakkene kom det på ca. 3000 kroner inkludert porto. Siden jeg kjøper så stor del av tingene jeg trenger på iHerb, så går det vanligvis med ca. 2000 kroner i måneden i snitt. Det dekker sminke, toalettartikler, rengjøringsartikler, kosttilskudd og i tillegg mye av det jeg trenger av mat og så og si alt det jeg trenger til godteri/kos (te, ingredienser til sjokolade og baking etc.). :)

Tessa82

09.01.2013 kl.15:39

Jeg handla på iherb for 2 dager siden, har bestillt meg mørk sjokolade med 86% kakao eller mer, vil teste flere typer for å se hvem jeg liker best. Så ble vel 5 forskjellige. Tørka blåbær, nøttesmør med valnøtter og bringebær syltetøy uten sukker. Spent fordi jeg har ikke prøvd noen av produktene derfra tidligere. :)

Lovelyliller.com

10.01.2013 kl.19:55

Det var likså!! Masse bra produkter!! Jeg har kjøpt denne i jordbær:

http://lovelyliller.com/?p=19358

Eldeen

14.01.2013 kl.13:50

Lovelyliller.com: Ja! :D Elsker iHerb! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits