Gira!

Seriøst - det kjennes ut som om jeg har drukket hundre liter kaffe og kjørt berg-og-dalbane i over et døgn. Det er helt forferdelig og jeg vil aaaav!

Grunnen? Ganske enkelt at jeg gleder meg sånn, og da kommer stresshormonene mine på ville veier. Jeg har ikke kunnskap nok til å kunne forklare det på en faglig og riktig måte, men det er en del av sykdomsbildet mitt. Når jeg gleder meg, gruer meg eller opplever noe annet som skrur på Herr Adrenalin og alle vennene hans, så har de fullt party i kroppen min og gir seg ikke med det første.

Nå har jeg prøvd både avspenning, pusting, skriving, kamille-te og lavendel-te, levende lys, lavendelspray, søvn (som ikke funka så bra), sex og gudene veit hva jeg ikke har prøvd for å roe ned systemet. For ikke å snakke om at jeg går fast på medisiner som skal senke pulsen min og redusere nettopp slike reaksjoner som dette.

Nå har blodet brusa i kroppen i rundt 36-37 timer. I går følte jeg meg sprudlende glad, men nå er jeg bare kvalm, sliten og har smerter i hele kroppen fordi jeg ikke greier å slappe av. Jeg frykter at jeg går på en aldri så liten smell, for når det går så lang tid uten at jeg greier å roe kroppen, så er det naturligvis ganske energikrevende.

Nå lurer dere kanskje på hva som forårsaker en slik voldsom reaksjon i kroppen min? Haha, det er nesten flaut. Men bare nesten.

 

Bildet er lånt HER.

Det jeg gleder meg så vilt og heftig til, er å få alt brevpapiret jeg har bestilt for bursdagspengene mine i posten. Å skrive brev har vært min absolutte favoritthobby siden jeg var 7 år, og jeg tror aldri jeg kommer til å gå lei. I tillegg til at jeg elsker å skrive og elsker den nære og personlige kontakten man får med andre mennesker ved å skrive brev, så elsker jeg søtt brevpapir. Så mye faktisk, at en av de beste drømmene jeg kan ha om natta (og som jeg har drømt mange ganger), er at jeg kommer inn i en butikk med et helt vilt utvalg av brevpapir og at det selges superbillig eller gis bort av en eller annen grunn. *Ler*

I Norge er det nesten håpløst å få tak i fint brevpapir noe mer, og det lille som finnes er sinnsykt dyrt. Derfor har jeg bestilt fra utlandet, fra en nettbutikk som jeg fikk anbefalt av ei annen brevvenninne. Jeg har hatt lyst til å bestille derfra siden jeg hørte om nettbutikken for første gang for et par år siden, men har ikke tatt meg råd til det før nå. Selv om brevpapiret er grisebillig, er nemlig portoen ganske dyr, så det lønner seg å kjøpe mye når en først kjøper noe. Jeg er så spent at jeg holder på å dø, og jeg håper det snart er her. Med fraktmetoden jeg har valgt, skal det til de fleste land ta 3-7 dager, det vil si at brevpapiret kunne ha kommet tidligst i dag (noe det dessverre ikke gjorde). Slik det kjennes ut nå, kommer jeg sikkert til å stryke med av glede når det endelig er her. Hehehe.

 

Bildet er lånt HER.


Som om ikke det er nok at jeg gleder meg til å få det etterlengta brevpapiret mitt, så skal jeg hente smarttelefonen som jeg har bestilt meg i morra. Min Nokia 6700 slide som jeg kjøpte i 2010 begynner nemlig å bli ganske sliten, så det var på tide med noe nytt. Jeg er egentlig ikke noe glad i å bytte ut pc'er og telefoner og sånt, men nå som den er bestilt, så gleder jeg meg jo litt uansett. Jeg tok bare den jeg fikk anbefalt og som var i min prisklasse, så jeg har verken sett eller prøvd den (den er helt ny, så de hadde den ikke i butikken enda). Er veldig spent på om den står til forventningene og om den er noe for meg.

Det er en ZTE Gand X IN om jeg ikke tar feil, og den skal visst være veldig bra, men strengt tatt så bryr jeg meg stort sett bare om at en telefon skal være god å skrive meldinger med og ha god lyd når man snakker med folk. Haha! Mentalt hører jeg fortsatt hjemme i år 2001 og savner min gode, gamle Nokia 3310. Det skremmer meg litt at Amobil sin test nevner dårlig ordbok og "litt tung og tykk" som ulemper, men jeg krysser fingrene og håper at det bare er bagateller.

Nå har jeg drukket enda en kopp med kamille-te, og nå er det jammen snart på tide med litt frokost og fyr i ovnen. Kanskje jeg til og med skal hive meg i det og starte på den ringerunden jeg gruer meg til også, så er i alle fall det ute av verden. :)

Hva er din favoritthobby?
Hvilken telefon har du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

6 kommentarer

by Myrvang

10.01.2013 kl.10:53

Ha en flott dag :)

Eldeen

10.01.2013 kl.11:15

by Myrvang: Tusen takk! :D Det samme til deg! :D

veienmintilminemål

10.01.2013 kl.12:41

Du høres en smule gira ut ja! Men skjønner jo at du gleder deg og det er jo bra. = ) Jeg må inn på den siden å sjekke ut det brevpapiret.. ; ) He he..

Eldeen

14.01.2013 kl.13:50

veienmintilminemål: Ja, gjett om! Det var helt ille! Men nå har det endelig kommet. :D Anbefaler deg å ta en titt der inne! :)

veienmintilminemål

14.01.2013 kl.16:28

Ja det skal jeg : ))

Eldeen

14.01.2013 kl.18:19

veienmintilminemål: :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits