Stor Give Away hos Mjuuugly!

Mjuuugly har en kjempestor Give Away med helt supre premier på bloggen sin akkurat nå. Hun har hele 5 hovedpremier og 6 trøstepremier, så her blir det mange vinnere. Jeg håper selvfølgelig at jeg blir en av dem. :) Man trenger ikke å ha blogg for å delta - alt man trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på bloggen hennes.

Jeg bruker flere av disse produktene fra før og kan skrive under på at dette er produkter av god kvalitet. Hun har betalt alt av egen lomme, og det er utrolig generøst av henne. Dette er kvalitetsprodukter for mange hundre kroner! Trykk på bildet under (som jeg har lånt fra bloggen hennes) for å komme til Give Away'en til Mjuuugly! :)

 

Lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Mjuuugly

11.01.2013 kl.17:08

Tusen takk som deler <3

Eirin

13.01.2013 kl.12:16

Så mye fint, jeg har allerede meldt meg på. Må bare si at mat-oppsumering-innleggene er så inspirerende! Kan sitte å bla meg gjennom slike bilder i timesvis. Kunne du ikke lagd sånne oftere? For eksempel i slutten av hver måned eller noe sånn, hvis kreftene holder:)

Eldeen

14.01.2013 kl.13:51

Mjuuugly: Bare hyggelig! Skulle bare mangle når du er så snill at du har en så superstor give away! :D

Eldeen

14.01.2013 kl.13:52

Eirin: Ååh, tusen takk! Så hyggelig å høre! Jeg får se, kanskje jeg gjør det, i alle fall innimellom. :) Men jeg tror jeg heller skal prøve å bli flinkere til å poste oppskrifter, for det gjør jeg alt for sjelden. Hehe. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits