Jeg har hatt kjæreste i 10 år i dag!

Torsdag 6. februar 2003 kapitulerte jeg og sa ja til å bli kjæresten til Andreas. Jeg hadde vært av og på forelska i Andreas siden jeg var 14 år, da jeg kyssa han for første gang, men aldri samtidig med at han var forelska i meg. Gudene må vite hvor mange bitre tårer jeg gråt over ulykkelig kjærlighet disse to årene - innimellom andre og mer lykkelige, om enn kortvarige, forelskelsker. Og gudene må vite hvor lei venninnene mine blei av å høre om Andreas ditt og Andreas datt. Kodeord som "snarvei" og "brushenting" henger igjen den dag i dag.

Andreas og jeg begynte i samme klasse på ungdomsskolen - i klasse 8 C på Revetal ungdomsskole. Det var sånn vi blei kjent. Vi begynte ikke å prate sammen før etter jul, og forelska blei jeg ikke før jeg fikk et nokså uventa kyss på en "overnattingsfest" (aka. brusparty) hjemme hos meg rett før sommerferien mens vi lå på en luftmadrass og så på "Den 6. sansen". Vi var en liten gjeng på ungdomsskolen som pleide å møtes hjemme hos hverandre med jevne mellomrom for å drikke brus, se på film, spise pottis og ligge i hulter til bulter og skravle. Stor var sorgen da Andreas blei sammen med ei annen jente bare noen dager etterpå.

 

Jeg veit ikke om det i det hele tatt finnes et eneste bilde av oss sammen før i 2004, men omtrent slik så vi ut da vi møttes første gang som trettenåringer i 2000.


I månedsskiftet november/desember 2002, flytta jeg fra Re kommune i Vestfold. Jeg flytta til Aurskog og begynte i 10. klasse på Aursmoen ungdomsskole, og hadde nettopp blitt dumpa av kjæresten jeg hadde hatt i Oslo i nesten tre måneder. I jula begynte jeg å få søte meldinger fra Andreas om at han savna meg og var glad i meg. Jeg var redd for å bli såra, og var nok noe avvisende, men han var jo en av mine beste venner, så selvfølgelig svarte jeg. Da bestevenninna mi, Anette, kom til Aurskog for å besøke meg den helga jeg blei 16 år, så sverga jeg på at vi jeg noen gang "rota meg borti" Andreas igjen, så skulle jeg farge håret rosa!

Litt seinere i januar 2003 var jeg i Vestfold for å besøke gamle venner og for å delta på skoleballet med den gamle klassen min. Det hadde jeg nemlig gleda meg så veldig til, og mamma lovte at jeg skulle få dra selv om vi hadde flytta. Ballet blei kjempebra og jeg dansa hull i strømpebuksa mi. De dagene jeg var der, avtalte Andreas og jeg at han skulle komme og besøke meg den siste helga i januar og vi sendte så mange meldinger fram og tilbake at det nesten røyk av telefonene våre. Men neida, selvfølgelig var jeg ikke forelska i Andreas, og selvfølgelig skulle jeg heller ikke bli det.

 

Håret mitt blei aldri helt rosa, men i slutten av 2005 brukte jeg opp alle pengene mine på å prøve. Jeg gikk fra svart til blondt, og hadde ikke mer penger igjen da det var på tide å farge det rosa. Da jeg blei mørk igjen kjøpte jeg heller en sprayfarge og spraya musehalene mine rosa på en fest i 2006 (bildet) - og det blei godkjent som rosa hår. ;) Rosa hårpynt hadde jeg også.


Den siste helga i januar blei for det meste tilbragt inne på et kott som fungerte som soverommet mitt på den tida. Jeg tror ikke Andreas og jeg var lenger unna hverandre enn 20 cm. annet enn når vi måtte på do eller i dusjen den helga, og selv om jeg denne helga måtte innrømme for meg selv at jeg hadde tråkka rett i følelses-salaten nok en gang, ville jeg ikke bli kjæresten til Andreas selv om han spurte veldig pent. Vi hadde en kjempetrist avskjed i Lillestrøm på søndagen og jeg savna han så mye at jeg hadde vondt.

Etter endeløse telefonsamtaler og massevis av meldinger frem og tilbake, sa jeg endelig ja til å bli kjæresten til Andreas torsdag 6. februar 2003, etter at han hadde vært i svømmehallen med en kamerat og jeg satt på kottet mitt og jobba med en skoleoppgave som skulle innleveres dagen etterpå. 16 år og drittlei av kjærlighetssorg som jeg var, så hadde jeg til og med noen betingelser. Jeg husker ikke helt hva de var, men jeg tror det var noe sånt som at hvis jeg skulle være kjæresten hans, så fikk han være så god å ikke være flau over det og ikke holde det hemmelig for folk.

Fra vi blei kjærester til vi faktisk så hverandre igjen, tok det rundt 3 uker. Vi bodde 15 mil unna hverandre og når vi skulle møtes var det litt av en reise med buss og tog og gjerne litt med bil i tillegg. Etter at timeekspressen dukka opp, var reiseruta mi slik: Buss til Lillestrøm, tog til Oslo, buss til Revetal og så ta beina fatt eller bli henta med bil og kjørt opp i Bergsåsen der min kjære bodde. Slik holdt vi på i 3 ½ år. Vi prøvde å ikke møtes sjeldnere enn annenhver helg, gjerne oftere, men noen ganger gikk det lengre tid. Hjemme hos Andreas hadde jeg en egen kurv med litt klær og toalettsaker oppi sånn at jeg skulle slippe og drasse det frem og tilbake hver gang jeg kom. Nok drassing blei det uansett, for jeg hadde som regel med meg masse skolebøker og masse andre greier som er mer eller mindre livsnødvendig for tenåringsjenter.

 

Fra 2004 begynner det endelig å dukke opp noen få bilder av oss. Dette blei tatt hjemme hos Andreas i mars 2004.
...og dette blei tatt på kottet hjemme hos meg i mars 2004.

 


Sommeren 2004 var Andreas med meg til Sunnmøre for å besøke pappa for første gang. Vi var på telttur i Hildredalen bare vi to - og lekte at vi var på Hardangervidda.

 


Fra 2005 er dette det eneste bildet jeg kan finne av oss. Fotogene er det aldri noen som har beskyldt oss for å være!...Som sagt: Fotogene er det ingen som har beskyldt oss for å være. Her var vi på hytta sommeren 2006.Sommeren 2006.

 

Sommeren 2006 var det endelig slutt på reisinga og høye telefonregninger, da vi flytta sammen i en leilighet i Sandefjord sentrum. Det var en sann lykke å endelig bo sammen, og vi greide overgangen overraskende bra. Vi var enige om det aller meste og blei fort vant til tilværelsen som samboere.

 

Dette bildet er tatt i stua vår i Sandefjord ikke så lenge etter at vi flytta inn.Dette bildet blei tatt i barnebursdagen min i 2007.I februar 2008 dro vi til Paris ei helg for å feire 5-årsdagen vår. Det er til dags dato den eneste kjæresteturen vi har hatt i utlandet.


I 2008 var det tid for avstandsforhold igjen, da Andreas hadde førstegangstjenesten sin. Først i Stavanger på rekruttskolen og deretter i Bergen. Heldigvis hadde han muligheten til å komme hjem ganske ofte etter rekruttskolen, og det var en mulighet han også benytta seg av. Tog fra Bergen til Sandefjord på fredagen og tog tilbake igjen på søndagen. Da han endelig var ferdig med førstegangstjenesten sin i 2009, gikk det ikke lang tid før vi kjøpte oss hus på Finstadbru og flytta fra Sandefjord. Her bor vi enda.

 


Huset vårt.

 

En dag vi grilla sommeren 2009.

 

Dette vakre bildet er tatt ei helg vi hadde overnattingsbesøk av småbrødrene mine i mars 2010.
Et særdeles vakkert og romantisk kyssebilde fra desember 2010.

 


Aursjøvegen sommeren 2011.


Nyttårsaften 2011/2012.

 

På danskebåten i juni 2012.Overnatting på terrassen i august 2012!

 

Å være kjærester fra man er 16 til man er 26 er ingen enkel sak, og det krever masse tålmodighet, hard jobbing med forholdet og ikke minst masse, masse kjærlighet til hverandre. Vi har greid det så langt, og jeg håper på mange flere, fine år sammen og mange flere gode minner.

Jeg elsker deg, Andreas. ♥

 

PS. Hvis noen av dere som leser dette har noen bilder av Andreas og meg, kunne dere ha sendt dem til meg? Det spiller ingen rolle hvor stygge de er. Minnene er det viktigste. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

10 kommentarer

Tante Jul

06.02.2013 kl.20:31

Gratulerer med ti år! Jeg er sikker på at dere får mange mange år til sammen, for dere virker som om dere er ordentlig glade i hverandre, samtidig som dere ikke har noen illusjoner om at det bare skal være enkelt. Det gjør meg glad å lese historien deres :)

Tonje

06.02.2013 kl.20:34

<3 Gratulerer så mye!! :)
Åh, herregud, dere er så søte! :D <3

Neste torsdag har jeg og Henrik vært sammen et helt år, men det er jo ingenting i forhold til dere. <3

Andreas

06.02.2013 kl.21:03

Og jeg elsker deg også Cecilie! :D

Astrid

07.02.2013 kl.13:43

Gratulerer så mye! :-)

Eldeen

13.02.2013 kl.22:43

Tante Jul: Ååh, tusen takk! Ja, jeg håper at du har rett i det. ;) Hyggelig å høre at du blir glad av å lese om oss! Veit du hva jeg blir glad av? Jeg blir veldig glad av fine kommentarer fra deg og dessuten av kule ting fra deg i posten! Tuuusen takk! :D :D :D

Eldeen

13.02.2013 kl.22:47

Tonje: Tusen takk! :D

Eldeen

13.02.2013 kl.22:47

Renate: Jaaa, det er vi! Haha. ;) :P Gratulerer så mye til dere også! Et sted må man begynne, veit du! ;)

Eldeen

13.02.2013 kl.22:48

Andreas: Jippi!! :D Hurra for elsk! :D

Eldeen

13.02.2013 kl.22:48

Astrid: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits