Feiring av 10 år som kjærester.

Dere som leste DETTE innlegget, veit at min kjære og jeg hadde vært kjærester i 10 år forrige onsdag. Dette måtte selvfølgelig feires på en eller annen måte, og vi valgte å feire det hjemme med en tre retters middag på lørdag, slik vi gjorde da vi hadde vært sammen i 7 år. Innlegg om det kan dere se HER og HER. Jeg fikk forresten aldri somla meg til å dele oppskriftene med dere den gangen for 3 år siden, men det lover jeg å gjøre med den tre retters middagen som vi spiste nå i helga.

I første omgang får dere nøye dere med noen koselige bilder fra lørdagen. I dag er det jo valentingsdagen og all ting, så da passer det vel bra med litt romantikk på bloggen, eller hva? Det blir sannsynligvis den eneste romantikken jeg får i dag i alle fall, siden vi aldri har pleid å feire valentinsdagen og Andreas skal på trening i kveld. ;)

 

Dekket og klart for forretten: Fylte grønnsaksfylte sjampinjonger og grillede cherrytomater.

 

Vann med lime.

 Forretten.

 

Vi hadde tenkt å bruke portebellosopper, men fikk ikke tak i. Store sjampinjonger gjorde nytta det også, og det smakte nyyydelig!

 

Til hovedretten hadde vi en deilig salat med blant annet quornbiter, pasta og hjemmelaga ruccolapesto.

 

Til salaten hadde vi varmt, hjemmebakt, glutenfritt urtebrød og hjemmelaga melkefritt hvitløkssmør.

 

Klart for hovedretten!

 Til dessert hadde vi hjemmelaga vaniljeiskrem med sjokolade-agave på. Mmm!

 

...Og SÅ søte er vi sammen etter 10 år!

  ♥

Happy Valentinesday!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

10 kommentarer

veienmintilminemål

14.02.2013 kl.13:52

Nåå..Så koselig, og ikke minst romantisk <3 : ))

Mjuuugly

14.02.2013 kl.14:28

Gratulerer så mye med 10 årsdagen som var, dere er et flott par! <3

Eldeen

14.02.2013 kl.14:40

veienmintilminemål: Jaaa. :D Det var det! Godt å kose seg litt ekstra innimellom. :D

Eldeen

14.02.2013 kl.14:40

Mjuuugly: Tusen takk, så koselig at du synes det! :D

Eirin

14.02.2013 kl.15:59

Gratulerer så mye! Godt med litt inspo til mat, samboeren og jeg har 23.feb vært sammen i 8år(fra vi var 16år vi også). Kanskje vi må finne på noe liknende i matveien:)

Tante Jul

14.02.2013 kl.16:38

Dere er virkelig veldig søte :)

Og maten ser kjempegod ut! Jeg har også lyst på fylt sopp...

minunate

14.02.2013 kl.20:50

Gratulerer så mye :) Flotte bilder, så ut som at dere hadde en fin dag :D

Eldeen

15.02.2013 kl.12:17

Eirin: Tusen takk. :) Så kjekt at du lar deg inspirere. :D Åj, ikke ofte jeg hører om folk som har vært sammen så lenge fra de var så unge! Gratulerer med dagen på forskudd, håper dere får en kjempefin dag sammen. :D

Eldeen

15.02.2013 kl.12:18

Tante Jul: Hihi, tusen takk! :) Fylt sopp er såååå godt! Dagen før spiste vi fylt squash for første gang, og det var helt nyyydelig det også. :D

Eldeen

15.02.2013 kl.12:18

minunate: Tusen takk! :D Ja, det var en kjempefin dag. :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits