Trøstepremie fra Mjuuugly.

Nå er det forferdelig, skrekkelig lenge siden jeg oppdaterte noe særlig på bloggen igjen, i alle fall på hverdagsfronten, så nå er det jammen på tide å fortelle dere litt om hva som har skjedd her siden sist.

En ting av gangen får det bli, og det jeg vil fortelle dere om akkurat nå, er en veldig hyggelig ting. Dere husker kanskje at Mjuuugly hadde en stor Give Away på bloggen sin i januar? Jeg var så heldig at jeg fikk en trøstepremie! Den kom for en evighet siden, men jeg har ikke fått somla meg til å blogge om det før nå. :)

Jeg fikk en kjempegod bar, et par sjokolader, et par poser te og litt forskjellig søtning. Kjempekoselig pakke å få i posten! ♥

 

Alt kommer fra iHerb, og du finner det her:
Raw Organic Food Bar, Chocolatey Chocolate Chip, HER.
Endangered Species sjokolade med tranebær og mandler, små HER og stor HER.
Endangered Species sjokolade med forest mint, små HER og stor HER.
St. Dalfour te - Strawberry Rose, HER.
St. Dalfour te - Golden Peach, HER.
Truvia, Nature's Calorie Free Sweetener, HER.
Wholesome Sweeteners, Zero, porsjonspakker HER og 340 grams pose HER.
Wholesome Sweeteners, økologisk agavenektar, porsjonspakker HER, liten flaske HER, medium flaske HER og stor flaske HER.


Tusen takk, Mjuuugly!

Har dere fått noe koselig i posten i det siste?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

4 kommentarer

minunate

25.02.2013 kl.20:28

Fin trøstepremie det der :)

Eldeen

25.02.2013 kl.20:39

minunate: Ja, kjempefin og veldig god! Hehe. :)

Mjuuugly

26.02.2013 kl.08:54

Åh, takk, så god du er! Så bra den falt i smak selv om det bare var en trøstepremie! Ønsker deg en nydelig dag!! :)

Eldeen

26.02.2013 kl.14:54

Mjuuugly: Det var en VELDIG fin trøstepremie! :) Aaw, takk! Ønsker deg en nydelig dag også! :D <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits