En overraskelse fra Tante Jul!

Ikke nok med at jeg fikk en trøstepremie fra Mjuuugly i januar, men for noen uker siden fikk jeg også en overraskelse i posten av Tante Jul! Av henne fikk jeg naturlig nok et julekort selv om det ikke var jul, og en button med tallet 42. Jeg blei hoppende, jublende glad. Tante Jul er veldig, veldig snill, og dessuten veldig morsom også. Hihi.

For dere som ikke skjønner greia med 42, så er det faktisk svaret på livet, universet og alt mulig, som jo bloggen min handler om. Ordene "livet, universet og alt mulig", enda så universelle de ordene er, de har jeg henta fra den komplette Haikerens Guide til Galaksen, som er tidenes morsomste bøker. Har du ikke lest dem, så bør de leses. Har du lest dem, så bør de leses igjen. Jeg har foreløbig bare lest dem en gang og på norsk, men det er til gjengeld en av mine aller beste leseopplevelser noen sinne og jeg har store planer om å lese dem flere ganger - og på engelsk også. Dere som har lest bøkene, bør dessuten dere lese delfin-innlegget til Tante Jul.

 
Har du lest Haikerens Guide til Galaksen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Tante Jul

26.02.2013 kl.15:24

Jeg er glad for at du ble glad for gaven :)

Den passet jo så perfekt til deg, så da jeg skulle ha en selv falt det helt naturlig å kjøpe med en ekstra. Jeg håper du får brukt den mye; selv har jeg noen stykker jeg kan variere mellom. "Free Christmas Hugs" er naturligvis en av dem, sammen med den mindre sympatiske "Warning! I am silently correcting your grammar", som en av kollegene mine hater intenst. En av favorittene mine, i alle fall i november måned, er "Careful or you'll end up in my novel". Det blir nok flere etterhvert som jeg kommer over dem. :-)

Eldeen

26.02.2013 kl.18:21

Tante Jul: Aaw, du er så snill og god! :D Hihi, så mange kule du har! :) Hvor/hvordan bruker du dem? Jeg pleide å ha mine på ei veske jeg brukte mye før, men den veska er avgått med døden og de jeg har nå vil jeg ikke feste noe på og jeg greier ikke å bli enig med meg selv hva som er det beste stedet å feste dem. Lua? Gensern? Jakka? Et annet sted? En av mine favoritter, bortsett fra den jeg fikk av deg selvsagt, er "Stopp forfølgelsen av oss paranoide!". :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits