Bursdagsfeiring med venner 2013.

Lørdag 2. februar feira Andreas og jeg bursdagene våre med "barnebursdag" sammen med vennene våre slik som vi pleier. Vi leide bedehuset som vanlig, men i år droppa vi middagen og serverte bare kaker, frukt og snacks istedenfor - det var bedre både for energien min og lommebøkene våre.

Vi blei 16 stykker i år og det var kjempekoselig som alltid. Bailey arrangerte en morsom lek hvor vi alle måtte fortelle litt om oss selv, og ellers gikk det stort sett i spising, skravling, enda mer spising og enda mer skravling.

 

Som vanlig når jeg stresser for å bli ferdig, så glemte jeg helt å ta bilde av kakene - det kom jeg ikke på før etter at vi var ferdige å forsyne oss! På kakebordet hadde vi Piel de sapo-melon, suksessterte (prøvde en annen oppskrift og fikk for tørr bunn etter min smak), Mjuuuglys eplekake, amerikansk eplepai som Bailey hadde med, Superlivsstils raw drømmekake, sjokoladekake (prøvde ei ny oppskrift på denne også, og den blei alt for tørr), raw brownies, kokoskake og ei bringebær-, banan- og peanøttkake inspirert av DISSE muffinsene. På bordene der vi satt, hadde vi hjemmelaga fruktremser, druer, peanøtter og salt potetgull, og til drikke hadde vi Ramlösa, hjemmelaga iste, Drink Sticks, eplejuice, appelsinjuice, kaffe og te.
Tonje banka meg i SingStar.
Med ryggen til sitter Øyvind, lillebror-Bjørnar og Martin, og på andre sida av bordet sitter Finn Otto og Bailey. :)Linn Kathrin, lillebror-Geir Olav, Morten, Raymond og litt av Ann-Kristin og Øyvind.Martin, Bjørnar, Ann-Kristin, Øyvind, Morten, Linn Kathrin, Geir Olav, Raymond og Finn Otto.

 

Geir Olav er sykt dreven på å lage ballonglenke!Bailey og meg!

Fine bursdagsgaver fikk vi også, men det kommer i et eget innlegg. :)

Hvis dere vil lese mer om kvelden og se flere bilder, kan dere sjekke ut Ann-Kristin sitt blogginnlegg HER. Bursdagsfeiringa fra 2011 kan dere lese om på bloggen min HER og fra 2012 finner dere HER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits