Bursdagsfeiring med familie 2013.

Søndag 3. februar fylte Andreas 26 år, og da var det dags for å feire både hans og min bursdag sammen med familiene våre. Hvis ikke jeg husker helt feil blei vi 21 stykker, så det var litt av en gjeng som var samla på bedehuset den dagen.

Heldigvis hadde vi gjort klart det meste i forveien, så det blei ikke like mye stress på søndag som det var på lørdag før vi skulle feire med vennene våre. Godt var det, for mye søvn fikk vi ikke mellom de to feiringene!

 


Vi hadde akkurat nok bord til å lage et langbord hvor det var plass til alle sammen.Raw drømmekake.Kokoskake. Den ser tørr og kjedelig ut, men åååh, den var skikkelig saftig og god!Mjuuuglys eplekake.Raw brownies.Svigermor hadde med marsipankake. Mamma hadde med både sjokoladekake, suksessterte og gulrotkake og stetante-Lene Kathrin hadde med sitronkake. De siste fire kakene glemte jeg å ta bilde av, for de kom litt seinere enn resten og da hadde Andreas allerede satt kameraet på stativ for å automatisk ta bilder av selskapet. :)Fruktremser og fruktflak, raw småkaker med jordbær og cashewnøtter, druer, gelégodis med eplesmak, peanøtter og Raw Drømmekake.M-m-m!!
Kaffe, te, bananer og alt man skulle trenge til spising og drikking.

 

Vi satte kameraet på stativ for å ta bilder automatisk og trodde det var smart, men endte opp med masse bilder med rygger og bakhoder på. Men, men, det er bedre enn ingen bilder i det hele tatt! :)
Hadde ei kjempekoselig feiring sammen med familiene våre. :)

Pleier du å feire bursdagen din?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits