Bursdagsgavene Andreas og jeg fikk til bursdagene våre - 2013.

Jeg har jo allerede skrevet et innlegg om hva jeg fikk til 26-årsdagen min som var 5. januar, men etter at Andreas og jeg feira bursdagene våre sammen den første helga i januar, så ramla det jammen inn en hel del gaver til!

 


Av Linda, som dessverre ikke kunne komme, Bailey og Finn Otto fikk vi denne olivenoljen som jeg gleder meg veldig til å åpne når vi har brukt opp dem som allerede er åpna.

 

Av dem fikk vi også disse kule lysene.Av Ann-Kristin og Øyvind fikk vi disse serviettene.


Ann-Kristin og Øyvind ga oss også denne fine lykta....og dette duftlyset. :)

 

Av Anette og Christoffer fikk jeg denne dødssøte Blafre-matboksen! Wee! Nå ønsker jeg meg veldig den matchende termosen, hihi!Av dem fikk jeg også en søt liten hund. De fleste som kjenner meg, har nok fått med seg at jeg ønsker meg veldig en hund. Denne får sitte på skrivepulten min og gjøre nytta som søtt selskap. :) Den er veldig renslig, billig i drift og den verken bjeffer eller biter.
Denne flotte ramma fikk vi av stetante-Lene Kathrin, steonkel-Ronny, stefetter-Casper og stekusine-Malin.Av foreldrene til stefaren min, Marit og Erik, så fikk vi disse fine gryteklutene som Marit har laga sjøl.Hun hadde også laga ei lykt til oss, og vi fikk med et kubbelys.
Av Marit og Erik fikk jeg også en kjempesøt paraply, mens Andreas fikk IQ-puslespill! Hehe.

 

I tillegg fikk vi en del penger, og Andreas fikk Pondus-bok, Pondus-blad og Pondus-penger. Av meg fikk han Pondus-permer til Pondus-abbonementet som han fikk av meg til jul. Hehe.

Tusen takk for alle de fine gavene!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits