Lapper med syltetøy.

Søndag som var, så koste Andreas og jeg oss med etterlengtede vafler til kveldsmat. Det blei røre igjen, så på mandag spiste jeg lapper med syltetøy til frokost. Jeg gjorde ikke noe mer med røra - jeg bare gadd rett og slett ikke å styre med vaffeljernet, og stekte heller små lapper i stekepanna. Det blei like godt, og vaffeloppskriften min har jeg delt med dere tidligere, HER.

 Syltetøyet laga jeg av ca. 350 gram tinte bær. Jeg brukte noen rester jeg hadde av blåbær, jordbær og bringebær - omtrent like mye av alt. I tillegg brukte jeg ca. 80 gram små, myke dadler, en teskje rå honning og ca. 1/4 teskje fiberhusk. Kjørte alt sammen glatt med stavmikseren, og så var syltetøyet ferdig.
Hva spiste du til frokost i dag?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Renate

27.02.2013 kl.18:18

Jeg har faktisk ennå ikke spist enda, så jobber med middagen nå. I dag blir det pommes frites, karbonader og stekte grønnsaker. Namnam. ^_^ Grunnen til at det blir så sen middag(eller frokost i mitt tilfelle) er at bilen har streika, så vi sto bom fast halvveis mellom skolen og hjemme i halvannen time. Dèt var kaldt det.. Brrr... :P

Eldeen

27.02.2013 kl.18:29

Renate: Åååh, det hørtes ikke noe gøy ut! Håper dere får liv i bilen igjen, hvis den fortsatt er død. Blir nok godt med middag nå da, når du ikke har spist noe enda! :) Skal snart ha middag vi også. Blir hjemmelaga pytt i panne, brokkoli og speilegg her i dag. :)

Anette Ø Olsen

27.02.2013 kl.23:47

Jeg slo på stortromma med frokost/lunch før jobb i dag. Først noen brødskiver med makrell i tomat, så smoothie og så en appelsin :-D Men de lappene der så jo utrolig herlige ut!

Benedicte Sofie

28.02.2013 kl.07:01

Ganske likt som deg:) proteinlapper med hjemmelaget eplemost. Namnam til lapper!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits