Full fres!

Her er det full fres for tida, så jeg henger nesten ikke med i svingene. Allikevel er jeg gledelig overraska over hvor mye jeg faktisk har greid i det siste, selv om jeg føler meg rimelig utkjørt nå! Jeg gleder meg til påske, for da kan jeg endelig få hvilt litt. Da skal jeg virkelig slappe av til den store gullmedaljen, og jeg vurderer å både låse døra, dra ned persiennene, dra ut internett og skru av telefonen. Hehehe.

I uke 7 og uke 8 tok jeg sikkerhetskurs på vei, som er langkjøring, forbikjøring og teori. Fire dager innover til Lillestrøm på et par uker tar på for min del, men det må jo bare til hvis jeg skal komme noen vei med dette førerkortet som jeg ønsker meg sånn. For å være ærlig synes jeg at det var et sant helvete. Ikke fordi kurset ikke var allright, for det var det i grunn - men litt i overkant intensivt for meg som sliter med utmattelse. Jeg er SÅ glad for at det er overstått.

På onsdager har jeg fysioterapi og denne uka har jeg i tillegg hatt hjemmebesøk av min psykiatriske sykepleier/koordinator siden vi skal ha nytt ansvarsgruppemøte med NAV, lege og fysioterapaut i neste uke. I går var jeg dessuten på Ahus hos nevrolog, som en del av utredninga på grunn av utmattelsen min. Det gikk helt fint og jeg har i alle fall fått utelukka MS og noe annet som jeg ikke husker hva heter, men jeg må tilbake en eller annen gang over påske og ta ei spinalprøve, og det gruer jeg meg helt forferdelig til. Jeg får vel bare prøve å ikke tenke noe på det - jeg må bare gjennom det, og jeg overlever nok dette også.

Hadde ny kjøretime igjen i dag, og i morra skal jeg for 3. lørdag på rad øvelseskjøre med min kjære. Det er på tide å intensivere øvinga og få inn det som ikke sitter enda, en gang for alle. Jeg blir fortsatt temmelig stressa av bykjøring og kjøring i tettbygde strøk, så jeg har en del å øve på. Landeveiskjøring greier jeg heldigvis ganske fint.

Ellers nyter jeg at det er første mars i dag, og håper at vi går en fin vår i møte. Jeg gleder meg til snøen forsvinner og det begynner å bli grønt. :) Nå skal jeg straks spise impulsgrateng med min kjære og hvile-hvile-hvile resten av kvelden.

 Slik så jeg ut på vei til bussen i dag. :)

Håper at dere får ei kjempefin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Astrid

01.03.2013 kl.20:01

Dette går så fint, Cecilie! :-) Klem

RisRosOgKlaging

01.03.2013 kl.21:59

Så utrolig mye du har fått gjort! Jeg syns du er kjempe flink =)

Håper du får en kjempe flott helg!

Eldeen

02.03.2013 kl.19:30

Astrid: Jada, jeg håper da det. ;) Kroppen sa nei takk til øvelseskjøring i dag, men jeg får prøve igjen en annen dag. :) Klem

Eldeen

02.03.2013 kl.19:31

RisRosOgKlaging: Tusen takk! :D Håper du får ei super helg du også! :)

RisRosOgKlaging

02.03.2013 kl.19:49

Takk for det!

Eldeen

04.03.2013 kl.14:39

RisRosOgKlaging: :D

Astrid

04.03.2013 kl.16:52

You fix. I am sure! :-) Returklem

Eldeen

08.04.2013 kl.09:19

Astrid: Jada, du hadde helt rett. :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits