Gårsdagens lunsj: Speilegg og grønnsaker.

Det er litt stille fra meg om dagen, så jeg tenkte å titte innom med et aldri så lite matinnlegg - et par bilder av gårsdagens lunsj: Speilegg, agurk, tomater og avokado. Jeg har brukt de nye speileggformene mine (--> SLIKE <--), så speileggene blei tykke, runde og veldig gode. :-) Jeg er fortsatt litt for feig til "sunny side up", så eggene mine steker jeg på begge sider. :-P

 

Ellers så er jeg mer aktiv på instagram enn på bloggen for tida, så følg meg gjerne der også. Nicket mitt er eldeen87 og dere finner meg HER. Lover å komme sterkere tilbake på bloggen når energien har steget litt igjen. :-)

Håper alt er bra med dere! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

Heidi

18.04.2013 kl.15:51

Hei :)

Tror jeg skal komme på besøk og få litt matkursing hos deg <3 Du er så flink å lage ting :)

Ellers ville jeg bare ønske deg en fin dag videre :)

Klemmer ifra Heidi <3

Eldeen

18.04.2013 kl.15:53

Heidi: Hehehe, jeg tror du greier å skylle og dele opp litt grønnsaker og steke et par egg du også - det er jo ikke akkurat noen tryllekunst! Hehe. :-) Ut ifra matstatusene du har delt på facebook i det siste, så virker det som om du kan dine saker selv. ;-) Men velkommen skal du være!

Takk for det, ha en fin dag du også! :-D

Klem <3

Heidi

18.04.2013 kl.15:57

Tja, du skal ikke være for trygg *leer*

Mat kan jeg nok lage, men du er så flink å lage andre ting enn meg og ja.. det ser så godt ut.. de formene til egg du bruker likte jeg godt ;)

Takker <3

Eldeen

18.04.2013 kl.16:43

Heidi: Hehe. :-) Da håper jeg i alle fall at du lar deg inspirere til å prøve ut litt nye ting! ;-) Ja, jeg fikk de formene for bare noen dager siden etter å ha ønska meg dem i evigheter, så i går var første gang jeg brukte dem, men definitivt ikke siste! :-D Det er lov til å leke med maten her i huset, hehehe. :-D

Heidi

18.04.2013 kl.16:48

Kan de kun bestilles gjennom den linken du la ut?

Ikke umulig at jeg lar meg inspirere ;)

Man skal kunne leke litt.. Den første "smaken" man får, er det man ser... ;)

Eldeen

18.04.2013 kl.18:18

Heidi: Nei, de kan kjøpes av andre selgere på Ebay også, og helt sikkert andre steder, men Ebay er det eneste stedet jeg har funnet dem. Jeg har sett metallformer andre steder, bl.a. på Amazon.com, men de kan jeg ikke bruke uten å risikere å skade stekepanna.

Hehe, ja, det er sant! :-D Dessuten er det mye morsommere å lage mat når man kan leke litt. ;-)

Heidi

18.04.2013 kl.20:34

Metallform er jo ikke interessant... Må tenke og vurdere og spekulere ;)

Helt sant ;)

Eldeen

25.05.2013 kl.17:00

Heidi: Det samme tenkte jeg. ;-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits