Dagens frokost: Grønnsaker, frukt, hjemmebakt brød og CocoCardio.

Jeg er fortsatt ikke helt klar til å komme fullt tilbake på bloggen. Formen er fortsatt veldig ustabil etter en lang og tøff vinter, men det går den rette veien tror jeg. I mellomtiden prioriterer jeg hvile, mat, litt forsiktig trening og andre ting jeg tror og håper skal gjøre meg godt. Tenkte uansett å titte innom med noen bilder av dagens frokost, så får dere se at jeg lever og tross alt har det ganske godt. :-)

 

Her er dagens frokost! Fine, fargerike fugler som underlag og et barnslig servise gjør underverker for grå dager.Ei skål med sukkererter, økologiske cherrytomater og røde druer. Mmm!Kakao av CocoCardio og Oatly økologisk havremelk. Prøver meg forsiktig på litt havremelk for tida for å se om det går fint selv om den inneholder litt gluten.
Ei hjemmebakt, glutenfri brødskive med hjemmalaga majones, økologisk all purpose-krydder og økologisk tomat på.

Håper at dere alle har en flott mandag!
Husk å spise bra mat og å være litt barnslige - hopp i en sølepytt!
;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Tante Jul

07.05.2013 kl.18:21

Hehe, jeg har hoppet i en del sølepytter i det siste. Det er veldig greit å ha barna som alibi, og hoppe sammen med dem - selv om jeg for all del gjør slikt uten dem også iblant :)

Jeg er glad for å se livstegn fra deg, håper at formen din blir bedre og bedre nå som våren ENDELIG kommer.

Eldeen

25.05.2013 kl.17:08

Tante Jul: Juhuuu! Så bra! Ja, unger er kjekt - jeg må dessverre for det meste hoppe aleine, men det går fint det også! ;-)

Tusen takk! Formen BLIR bedre og bedre med våren! JUHUU!!! :D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits