Det er en sånn dag.

Det er en sånn dag hvor jeg sto opp klokka seks for å treffe fysioterapauten en siste gang før han tok sommerferie og en sånn dag hvor jeg glemte kalenderen min hjemme og måtte ringe verdens flinkeste resepsjonist for å sette opp flere timer hos verdens flinkeste fysioterapaut. En sånn dag hvor drosjesjåførene er trøtte, men hyggelige. En sånn dag hvor jeg allerede har åtte avtaler til behandling, utredninger og ansvarsgruppemøte planlagt og synes det er godt å vite når jeg skal hva. Det er en sånn dag hvor jeg gleder meg til at den nye kalenderen min fra Personlig Almanakk kommer.

Det er en sånn dag hvor jeg spiser smoothie med jordbær og banan, brødskive med agurk og knasker økologiske gulrøtter. En sånn dag hvor pengene får vinger når samboeren bruker dem på ny vedovn og kjøkkenventilator og hvor man tenker at det var deilig å få det overstått, men enda er det mye igjen. En sånn dag hvor PC'n henger seg og jeg må skrive flere avsnitt på nytt i Word selv om jeg klikker på lagre minst tre ganger per side og hvor jeg mister litt gnisten, men allikevel fortsetter.

Det er en sånn dag hvor jeg tenker at hvis jeg bare kan bli ferdig med det jeg holder på med, så kanskje jeg kan bli ferdig med noen andre ting jeg gjerne skulle ha gjort også. En sånn dag hvor jeg innser at det er nesten en måned siden jeg posta noe på bloggen, og bestemmer meg for å poste denne teksten her istedenfor på min personlig facebookprofil. Det er en sånn dag med regn og sol og levende lys, ekorn i hagen og rabattkuponger fra Coop i postkassa.

Det er en ganske alminnelig hverdag, og på en ganske alminnelig hverdag er det helt fantastisk å nyte en kopp med ekstraordinært god te.

 

 

God sommer. ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Tante Jul

03.07.2013 kl.15:10

Dagen din høres ganske fin ut så langt. Selv har jeg nettopp drukket en god kopp te selv, og nå skal jeg pakke meg avgårde på trening før barna skal hentes i barnehagen. Da blir nok min dag bra også (ikke at den ikke har vært ok til nå, altså, men jeg har en stor ting som ligger og gnager, og som jeg tror jeg blir kvitt med litt trening).

Eldeen

15.09.2013 kl.17:35

Tante Jul: Jaa-aa, dagen var så fin som bare det, og det har jammen denne dagen vært også. :) Og hittil i dag har jeg drukket så mange kopper te at jeg har kommet ut av tellinga. Jeg håper at dagen din blei fin også, og at du har hatt maaange fine dager i ettertid også. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits