Mine siste iHerb-pakker + BILLIG DHL Express!

Siden det er fryktelig lenge siden jeg har vært særlig aktiv på bloggen min, er det også fryktelig lenge siden jeg har delt hva jeg har handla på iHerb - faktisk ikke siden 9. januar! Det har blitt mange pakker siden den tid, men nå skal jeg først og fremst dele de jeg har fått den siste uka.

I løpet av de snart 3 årene jeg har vært fast kunde hos iHerb har jeg kun brukt billigste fraktalternativ (Global Priority Mail), men akkurat nå er det billig-billig frakt på DHL Express, så jeg bestemte meg for å prøve det! Velger man billigste fraktalternativ koster det $4, og man kan ikke overstige 4 pounds (1840 gram) i shippingvekt. Det tar ca. 1-4 uker å motta pakken, og man må hente pakken på nærmeste postkontor/post i butikk.

Akkurat nå koster det $8 for DHL-frakt, og den kan veie dobbelt så mye - inntil 8 pounds. Vil man bestille enda tyngre pakker går det også helt fint - da betaler man $1 ekstra for hvert ekstra pound. I praksis vil det si at vektmessig er DHL Express like billig som Global Priority Mail akkurat nå. I tillegg tar det kun 2-4 dager å motta pakken, og den blir levert på døra. Jeg aner ikke hvor lenge denne prisen gjelder, så jeg anbefaler dere å benytte dere av det så fort som mulig om dere har planer om å bestille noe tungt - eller bare vil ha pakken raskt levert.

Jeg trengte å bunkre opp litt akkurat nå og har i tillegg begynt litt på julegavene (som dere foreløpig naturligvis ikke får se), så jeg har bestilt og mottatt totalt 20 pakker med DHL Express den siste uka. Grunnen til at jeg har bestilt så mange pakker, er selvsagt at jeg passer på å holde meg under 200 NOK på hver pakke, slik at jeg slipper å tenke på toll/mva. Jeg tror kanskje jeg hadde sluppet unna uansett siden det ikke sto noen verdi utenpå pakkene, men jeg turte ikke å ta sjansen.

I går fikk jeg en mail fra iHerb om at de har GRATIS shipping på Global Priority Mail for alle ordre over $40 i hele oktober, så hvis man skal bestille noe dyrt og har tid til å vente litt på det, så er nå det rette tidspunktet å gjøre det på. :-)

 

Disse pakkene kom i dag - resten fikk jeg i forrige uke. Reine julaften! :-D

 

Extra virgin kokosolje fra Jarrow Formulas, extra virgin kokosolje fra Garden of Life, økologisk ghee (klarna smør), raw honning i glasskrukke (denne er for tung til at man kan bestille den med Global Priority Mail), syltetøy med ananas og mango, Larabar med sjokolade og hasselnøtt, kaldpressa og økologisk hampolje, raw antioksidanthonning og agavesirup med jordbærsmak.

 

Extra virgin kokosolje fra Jarrow Formulas, extra virgin kokosolje fra Garden of Life, økologisk ghee (klarna smør), raw kokosnektar, Garlic and red pepper-krydder, Tuscan brøddipp-krydder, raw antioksidanthonning, raw honning med granateple og agavesirup med sjokolade.

 

Måltidserstatter med vaniljesmak, måltidserstatter med sjokolade, måltidserstatter med jordbær,aloe vera-juice (hele bladet), aloe vera-juice (indrefilet), kokosjuice (denne er også for tung til at man kan bestille den med Global Priority Mail, men man kan bestille enkle, større bokser HER) og akasiefiber.

 

Økologisk popcorn, økologisk gurkemeie, Yummy Earth fruit snacks, te med jordbær og kiwi, økologisk og varmende rooibos-te, rismelksjokolade og rismelksjokolade med krønsj.

 


Aloe Vera gelé + juice
, tranebær-juicekonsentrat, Urinary Flow (forebyggende mot urinveisproblemer), tranebærekstrakt og to GIGANTISKE pilleetuier med fire rom for hver dag.

 

Dosåpe fra J.R. Watkins, dosåpe fra Ecover, dosåpe fra GreenShield Organic, kjøkkenhåndsåpe, sminkefjerningsservietter, kondomer, enda mer kondomer, Every Man Jack deodorant med mint, Herbal Cowboy deodorant (wild), Alba Botanica deodorant clear enzyme med aloe vera, masse gratis mini-fotfiler, Sierra Bees leppomader med kakao, mint og granateple (man kan få en leppomade av hver sort i dette merket gratis akkurat nå, kun en i hver pakke, og man kan også kjøpe dem billig slik som jeg har gjort).

 


Oppvaskpulver (disse er for tunge til at man kan bestille den med Global Priority Mail, men man kan bestille en mindre boks HER), oppvasksåpe-refill med klementin (med flaske HER), Earth Science hårkur/balsam, Giovanni hårkur, Alba Botanica balsam, snøkrystall-såper, Sierra Bees leppomader med kakao, vanilje og mint, ansiktskrem med solfaktor og enda mer gratis mini-fotfiler.

 


Bruk gjerne rabattkoden min (CEC956) hvis du vil handle på iHerb for første gang. Da får du $5 i rabatt på din første ordre (eller $10 om du handler for over $40), og jeg blir kjempeglad, siden jeg får poeng som jeg kan handle for på iHerb. Passer du på at ordren din kommer på under 200 kroner, så slipper du å tenke på toll/MVA. Bruker du linkene i dette innlegget trenger du ikke å fylle inn koden min, for da skal den legge seg til automatisk. Du kan lese min iHerb-guide HER, se hva jeg pleier å handle HER og du kan melde deg inn i facebookgruppa for iHerb-kunder i Norge HER.

Bruker du noe av dette, eller fikk du kanskje noen ideer til din neste iHerb-handlerunde?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Stikkord:

8 kommentarer

Lovelyliller.com

03.10.2013 kl.18:29

Shit! Det var likså du hadde fått pakker XD hentet selv en ny idag og har flere på vei ^^

Eldeen

03.10.2013 kl.18:33

Lovelyliller.com: Hehehe! Ja, jeg liker å bestille mye på en gang, fremfor å kjøpe litt nå og da. ;-) iHerb er fantastisk! <3

Veronica

05.10.2013 kl.10:57

Ingen som har fått med seg hvor lenge det varer altså? Lurer fælt på om jeg skal gå berserk med en gang og bestille alle tunge varer jeg kommer til å trenge om noen måneder, eller ha is i magen og vente til jeg faktisk trenger dem (og har fått litt mer rewards). Har bestilt en med valnøttolje, sesamolje, chiafrø, håndsåpe med epleduft og en ny type ansiktskrem med arganolje og probiotika. Elsker iHerb! :D

lykkemisjonen

10.10.2013 kl.17:28

ÅÅÅ, haha, herlig! Du overgår selv meg i iherbshopping- og jeg har blitt "kjendis" på postkontoret mitt altså! ;) Håper virkelig forresten at den $8 frakten på DHL varer leeenge, det er luksus å få varene på døra! ;)

Eldeen

14.10.2013 kl.18:55

Veronica: Neeei, ikke som jeg veit i alle fall. Jeg håper at det varer lenge! Det er så kjekt å ha muligheten til å bestille de litt tyngre tingene også, og ikke minst kjekt å få det levert på døra etter bare noen få dager! :D Elsker iHerb jeg også! <3

Eldeen

14.10.2013 kl.18:55

lykkemisjonen: Hehe, jeg handler heller stort en gang i blant enn smått og ofte. ;-) Så det kan jo hende vi er omtrent like gærne?! Jaaaa, det er luksus å få varene på døra - og ikke minst supert at man ikke har den samme begrensninga på vekta. Jeg kommer nok i hovedsak til å benytte meg av billigste frakt selv om det skulle være billig DHL lenge, men det er utrolig kjekt å ha muligheten til å bestille tunge ting - og ikke minst å få varene kjapt, f.eks. hvis man plutselig kommer på at man trenger en gave eller har glemt å bestille noe man bruker mye. :-)

Astrid

08.12.2013 kl.00:31

Himmel, så vanvittig mange pakker!!! :-D

Eldeen

10.12.2013 kl.00:03

Astrid: Hihi, jaaaaa! :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits