Adventstid.

Plutselig er det advent, og på høy tid å gi et lite livstegn fra meg på bloggen igjen.

Jeg er kanskje ikke i rute med så mye, men litt advent har det i alle fall blitt i huset. Adventsstaken er på plass, julelysene på huset er på plass, julestjernene henger og lyser i vinduene og en lilla duk og noen lilla lys har fått komme fram i stua. Lilla er ikke bare adventsfargen, men også favorittfargen min. ♥

Julekalendere på internett er besvart og flakskalenderen er skrapa. Et lys for glede er tent. Den første episoden av Amalies jul er sett sammen med min kjære, mens vi drakk kakao med kardemomme, kanel, kokossmør, kokosblomstsukker og appelsingranuler i og spiste klementiner. Julekortene har jeg også begynt med. Ute var det nesten vårvær i dag - om man så bort ifra den sure vinden.

Til tross for foreløpig liten følelse av julestemning og at det ikke helt har gått opp for meg at vi nærmer oss jul med stormskritt (igjen! allerede!), begynner jeg å få julesanger på hjernen uten å ha hørt en eneste en enda. Jeg tror det er et godt tegn at det for en gangs skyld skjer i desember, og ikke i mars som det pleier.

 

 

Jeg håper at dere har hatt en fin første søndag i advent, og at dere får ei koselig førjulstid!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

annkristin1987

05.12.2013 kl.12:06

Så koselig! : ) Ha en fin førjulstid vennen <3

Eldeen

10.12.2013 kl.00:02

annkristin1987: Tusen takk! Ha en fin førjulstid du også. <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits