Julegavene min kjære og jeg fikk jula 2013, del 1.

Fikk dere noe fint til jul i år? Det gjorde i alle fall min kjære og jeg, og jeg tenkte at jeg skulle vise fram det vi fikk, slik som jeg pleier å gjøre. :-) Som vanlig må jeg dele det opp i flere innlegg på grunn av mange bilder, og her kommer del 1! :-) (Del 2 kan du se HER, og del 3 kan du se HER)

 


Av tante Åse fikk vi to supersøte kopphåndklær og en silikonpensel. Lilla! ♥Denne søte nissen fikk vi av tante Tone, onkel Jonny og søskenbarna mine. :-)

 

Av tante Tone, onkel Jonny og søskenbarna mine fikk vi også fine julehjerter som har fått plass på juletreet vårt. :-D

 

Av Silje, onkel Martin og søskenbarna mine fikk vi denne lykta. :-)
Av lille kusine Ellie Sophie fikk vi en fin kalender (tante Sylvia og Dag hadde nok også en finger med i spillet). (Jeg har sensurert den utrolig søte babyen siden jeg ikke veit om mamma'n og pappa'n synes at Ellie Sophie er klar for en fotokarriere på bloggen min helt enda.)

 

Av tante Sylvia og Dag fikk vi disse kule lysestakene - eller denne kule lysestaken, alt ettersom. Klossene er nemlig magnetiske, slik at man kan sette dem sammen og ta dem fra hverandre. :-D

 

Av kusine-Marlin, Kai Olav og Aron fikk vi en kjempesøt telyskopp. ♥Av bonussøster-Madelen fikk vi fin fyrstikkeske med lange fyrstikker.
Madelen ga oss også dette søte lysfatet med kubbelys. :-DAv mormor og Bjørn fikk vi lilla badehåndklær. :-D
Denne fine lykta fikk vi av bestemor og bestefar., og den skal få bo sammen med vår fine Buddah som vi fikk av søsknene mine på "indisk aften" for et år siden.
Av mamma, Kjell Erik og søsknene mine fikk vi en smoothie maker, for mamma hadde fått med seg at blenderen min døde i høst og veit hvor avhengig jeg er av smoothie. ♥ Det hun ikke visste, var at jeg hadde to blendere og en miniblender i reserve (haha, jada, det er mulig!), så denne har vi vært og bytta i et gavekort slik at vi kan kjøpe noe annet fint eller lurt eller tøft istedenfor. Av pappa fikk vi penger. :-)

Hva fikk du til jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Silje

02.01.2014 kl.16:48

Fine julegaver :)

Eldeen

04.01.2014 kl.18:18

Silje: Jaaa, det synes jeg også. :-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits