Nyttårsfeiringa 2013/2014.

Nå som jeg endelig har fått somla meg til å skrive om jula mi, så får jeg vel begynne direkte på innlegget om nyttårsfeiringa, før det blir skikkelig gammelt nytt, eller før jeg rett og slett glemmer hele greia.For de av dere som faktisk liker gammelt nytt, så kan dere lese om nyttårsaften 2011/2012 HER og nyttårsaften 2012/2013 HER. Nyttårsaften 2010/2011 derimot, er bare så vidt nevnt HER.

Jeg var fortsatt veldig sliten på nyttårsaften, så jeg gjorde i grunn ikke så mye på dagen. Jeg brukte god tid på å ordne meg og bli klar for nyttårsfeiring, og så hjalp jeg Andreas bittelitt med maten. Han laga nemlig kalkun Sous Vide for andre året på rad, og det blei minst like vellykka denne gangen også.

Så fort maten var ferdig, så dro vi bort til mamma og dem for å feire. Der hadde de også tilberedt en kalkun, og i tillegg var det poteter, rosenkål, kyllingburgere, surkål, potetgull og saus. Maten var helt nydelig, og som vanlig spiste vel de fleste av oss mer enn vi burde, hehe.

 


Middagsbordet. Den nærmeste kalkunen er det stefar-Kjell Erik som har stått for, og den lengst unna har Andreas laga. Flinke mannfolk, ja?Kalkun a'la Andreas. Vi hadde kun med brystet - alt det andre kjøttet ligger nå i fryseren og vil bli brukt til supper, gryter og andre middagsretter.
Kyllingburgere a'la mamma.Middagstallerkenen min. :-DMamma hadde ordna sitronfromasj med rød saus til dessert. ♥Rundt bordet var det full fest med konfetti-popping. Stefar-Kjell Erik blei fin på håret, og lillebror-Benjamin er selvfølgelig ikke helt uskyldig

 

Lillebror-Bjørnar og Andreas.Andreas og mamma.Kjell Erik, Benjamin, Madelen og Bjørnar.

 

...og den fine pynten på bordet. :-)

 

Etter maten var det bare å vente på at klokka skulle bli tolv. Vi var en rimelig sliten og usosial gjeng den kvelden i grunn, så jeg redigerte bilder på pc'n, mamma og Kjell Erik så på TV, Benjamin og Andreas spilte TV/data-spill og Magnar og Bjørnar lå på hvert sitt rom. Madelen hadde dratt videre til kjæresten sin. Til tross for lite energi og dårlige former, fikk vi karra oss ut for å se på fyrverkeriet, og ikke så lenge etterpå dro vi hjem og tok kvelden. Nok en koselig nyttårsfeiring overstått, og foran oss ligger et nytt år med nye muligheter.

 


Godt nyttår!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Mona

05.01.2014 kl.06:56

Fin blogg.

Bor også på Finstabru men klarer ikke plassere deg.

Her skal jeg følge med videre!

Fortsatt GODT NYTT ÅR!!

Eldeen

11.01.2014 kl.10:10

Mona: Tusen takk. :-) Vi er innflyttere begge to, så vi kjenner ikke så mange her på Finstadbru. Bor i det lille hvite huset ved siden av bedehuset (med alle julelysene på!). Koselig at du vil følge meg videre! :-D

Godt nyttår til deg også! :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits