Jeg har bidratt til ei bok!

I slutten av november fikk jeg en mail fra ei dame som hadde titta innom bloggen min. Der hadde hun lest noen ord jeg hadde skrevet, og de ville hun gjerne få lov til å bruke i ei bok hun og mannen hennes holdt på å skrive. Det synes jeg selvfølgelig var innmari koselig, så det måtte hun gjerne gjøre. Nå er boka ute for salg, og jeg fikk den i posten i dag, som takk for at de fikk bruke ordene mine. Boka heter "Med undrende øyne på psykiatrien" og er skrevet av Wenche og Jørn Holløkken. Du kan få kjøpt den for 198 kroner på Haugenbok, HER, på Ord.no, HER, eller på deres egen hjemmeside lotusblomst.no, HER. Den kan sikkert lånes på biblioteket også, i alle fall om man spør etter den. :-)

I forlagets omtale står det følgende: "I forfatternes møte med enkelte klienter, blir det fortalt rystende historier om hvordan de er blitt møtt og behandlet av psykiatrien. I samarbeid med noen av de som har gått til behandling , har de som forfattere og terapeuter fått lov å gjenfortelle noen av disse historiene. I andre del av boken, får leserne kjennskap til metoder som kan være hjelp til selvhjelp. I boken fortelles også om hvordan andre samfunn takler det, når mennesker havner i mental ubalanse."

Forfatterne driver med healing, eller det de kaller for lysarbeid. Jeg har ingen erfaring med dette, og kan vel nærmest regnes som en agnostiker på dette området. Jeg har stor tro på at det kan hjelpe noen og jeg har også stor tro på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, bevise og forklare. Samtidig er jeg en av dem som gjerne vil vite, som vil ha logiske forklaringer, og som ikke greier å slappe av når det er noe jeg ikke forstår. Uansett gleder jeg meg veldig til å lese boka - jeg har allerede rukket å lese noen få sider, og det virker som om den er lettlest og har god flyt, i tillegg til at den handler om et tema som opptar meg og interesserer meg.

 

 

Etter å ha lest hilsenen til meg på side 1, bladde jeg selvsagt opp på side 77 med det samme! Hihi. :-)Dette er ordene mine på side 77 i boka, og de kan også leses i et over to år gammelt blogginnlegg, HER. Hvis det skulle være noen tvil, så er jeg ganske stolt over at noe jeg har skrevet på bloggen min har blitt tatt med i ei bok. Tenk, så gøy! Det hadde jeg ikke trodd da ordene ploppa inn i hodet mitt på vei til postkassa 17. november 2011. :-)

Skal du lese denne boka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Livsrom

20.01.2014 kl.23:48

Det var jo fantastisk gøy:) Alle syns vi vel det er stas å bli lagt merke til (i positiv forstand), og at noen gir oss honnør for noe vi gjør. Når det er sagt, var det et nydelig dikt, det traff i hverfall meg i min her i min "tilkortkommethet";)

Syns det høres ut som en spennende og interessant bok, kanskje jeg skal ta en titt:)

Wenche Holløkken

31.01.2014 kl.14:18

Hei hei vakre dame. Så hyggelig at du har lagt boken på bloggen din. Takk igjen for det vakre du har skrevet og skriver her....stå på og gjør det DU har lyst til, og gjør det DU føler er riktig for deg! Riktig god helg og klemmer fra Wenche

Eldeen

25.02.2014 kl.20:48

Wenche Holløkken: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! :-D Og nok en gang: takk for boka! :-D

Eldeen

25.02.2014 kl.20:49

Livsrom: Jaaa, kjempegøy, synes jeg! :-D Å bli lagt merke til i positiv forstand er aldri feil, og det at ordene mine kunne være til nytte for flere enn meg selv er enda mer stas! :-D Boka var både interessant og lettlest, så absolutt verdt en titt. ;-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits