Overraskelse fra Tante Jul. :-D

Kjære vene - den stakkars bloggen min blir virkelig forsømt. Det er ikke fordi jeg ikke har noe å dele med dere heller, for jeg har utrolig mye jeg har lyst til å fortelle dere, men tid og energi strekker rett og slett ikke til. I alle fall ikke samtidig. Så det jeg vil dele, rekker å bli gammelt nytt før jeg får somla meg til å dele det med dere. Det har rukket å bli gammelt nytt det jeg skal dele med dere i dag også, men det er jo nytt for dere, og det er fortsatt like utrolig koselig, og fortsatt noe som får meg til å smile fra øre til øre. :-)

I januar dukka det nemlig opp en overraskelse i postkassa mi fra Tante Jul. Jeg begynner å lure på om hun er julenissen i egen person, for makan til snill og gavmild dame skal man lete lenge etter. ♥ Dette er det tredje året på rad at jeg har fått en overraskelse i posten fra henne - det femte hvis vi teller med den gangen jeg vant fantastiske karameller i adventskalenderen hennes i 2011 (HER) og den gangen i 2010, da jeg bestilte meg ny mobiltelefon (HER) og det var en håndskrevet hilsen fra Tante Jul på pakkseddelen som fulgte med! Verden er finurlig! :-D

 

 

I år var det en supersøt Diddl-bamse som kom i posten. Den hadde sittet i en bruktbutikk og lengta etter meg, og Tante Jul bestemte seg for å gi oss en hjelpende hånd. (Hihi, du er så skjønn, Tante Jul!) Hvis dere er nysgjerrige på hva jeg har fått tidligere så kan dere se overraskelsen fra 2013 HER og overraskelsen fra 2012 HER. :-)

Tusen takk for at du er så supersnill, Tante Jul! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits