Grønn smoothie med druer.

Det er en evighet siden sist jeg delte en smoothie-oppskrift med dere, så nå er det jammen meg på tide. Smoothie er fortsatt på menyen nesten daglig, og gjerne flere ganger per dag. Jeg elsker smoothie!

I det siste har jeg blitt litt flinkere til å putte grønnsaker i smoothien min, og jeg har også blitt mye flinkere til å få smoothie med grønnsaker til å faktisk smake godt! :-) Simple Green Smoothies kan nok ta mye av æren for begge deler - de er så inspirerende!

 

 

Da jeg begynte med dagens smoothie, ante jeg ikke hva jeg skulle ha i, så den blei til litt underveis, med de ingrediensene jeg hadde tilgjengelig og som jeg hadde lyst på der og da. Oppskriften blir til ca. en liter smoothie, alt etter hvor mye vann du tilsetter, så det var nok til både frokost og lunsj for meg. Jeg helte halvparten i et glass med lokk, og den var like god etter noen timer i kjøleskapet.

 

Jeg brukte:
♥ 5 dl fersk brokkoli (skåret i små biter)
♥ 5 dl frossen banan (også i biter)
♥ 2,5 dl grønne druer
♥ 1 ss mandelsmør
♥ Vann

 

Smoothien blei søt, frisk og veldig god. Andreas fikk også smake litt, og han er enig. Ingen av oss kjente smaken av brokkoli, noe som egentlig ikke hadde gjort noe, siden vi liker brokkoli. Andreas visste ikke hva jeg hadde oppi, og syntes at den smakte eple. Jeg kan si meg bittelitt enig, litt sånn som godteri med eplesmak, men selvfølgelig mye mer friskt og naturlig. Ikke noe kjemi-smak på denne! Hehe. Det var nok egentlig druene som "lurte" oss litt. ;-)

 #Eldeenmat #Eldeensmoothie #Inspirasjon #Kosthold #Hjemmelaget #Oppskrift #Mat #Vegetarisk #Vegansk #Glutenfri #Melkefri #Laktosefri #Frifor #Suntoggodt #Sunnlivsstil #Renmat #Sunnmat #Naturligmat #Økologisk #Nam #Frokost #Lunsj #Smoothie #Grønnsmoothie #Brokkoli #Banan #Druer #Mandelsmør

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Mona Therese

25.04.2014 kl.20:35

Skal jeg prøve :)

Eldeen

25.04.2014 kl.21:08

Mona Therese: Så gøy! Håper du liker den like godt som jeg! :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits