Cheerful vanilla smoothie.

På tide med en ny smoothieoppskrift! Denne smaker søtt og deilig av vanilje, kirsebær og banan. En skikkelig kosesmoothie!

 

Du trenger:
♥ 200 gram frosne bananer
♥ 100 gram frosne kirsebær
♥ 1 scoop Soy meal replacement - French vanilla
♥ 1 ts extra virgin kokosolje (valgfritt)
♥ Nok vann til at det går rundt

Blend til alt er smooth.

 

Dette blir ca. 7 dl smoothie, men det kommer an på hvor mye vann du bruker. Det holder til et måltid for en person, eller som et mellommåltid eller en dessert for to. :-)

 

 

For dere som bryr dere om sånt, inneholder denne smoothien ca. 324 kcal med kokosolje, og ca. 281 kcal hvis dere dropper den. Du må gjerne bytte ut noe av (eller alt) vannet med valgfri plantemelk for å gjøre den mer næringsrik og mettende. Du kan også prøve med andre måltidserstattere/proteinpulver med vaniljesmak enn det jeg bruker. :-)

 

#Eldeenmat #Eldeensmoothie #Inspirasjon #Kosthold #Hjemmelaget #Oppskrift #Mat #Vegetarisk #Vegansk #Glutenfri #Melkefri #Laktosefri #Frifor #Suntoggodt #Sunnlivsstil #Renmat #Sunnmat #Naturligmat #Økologisk #Nam #Frokost #Lunsj #Smoothie #Banan #Kirsebær #Vanilje #Måltidserstatter #Proteinpulver #Kokosolje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

ingabrandvik

25.05.2014 kl.12:50

Nam det så godt ut, fin blogg du har:)

Iselin Renée

26.05.2014 kl.09:59

Det så sunt og godt ut :)

Eldeen

08.06.2014 kl.18:44

Iselin Renée: Takk for det - det er det også! ;-)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits