Slik var bryllupet vårt!

Da jeg blogga i forrige uke, skreiv jeg at jeg skulle prøve å få på plass et eget innlegg om bryllupet vårt her på bloggen i nærmeste fremtid, og her kommer det endelig! :-)

Dere som har fulgt meg ei stund, veit at Andreas og jeg har vært kjærester lenge - faktisk helt siden vi gikk på ungdomsskolen og begge to bare så vidt var fylt 16 år. Tidligere har jeg blant annet blogga om da vi hadde vært sammen i 7 år (HER) og da vi hadde vært sammen i 10 år (HER). Da vi hadde vært sammen i 10 år, delte jeg også en del av vår historie sammen (HER). Da vi gifta oss lørdag 25. april i år, hadde vi vært kjærester i 12 år, 2 måneder og 19 dager, og samboere i over 8 ½ år.

Vi har hatt planer om å gifte oss "en vakker dag en eller annen gang i fremtida" lenge, men siden det ikke er bare-bare å arrangere bryllup når man er syk slik som jeg er, og vi dessuten ikke har følt at det har vært noen hast, så har vi ikke begynt å gjøre planene konkrete før i fjor høst. Det var omtrent på samme tid som vi bestemte oss for at vi skulle prøve å få barn. Siden vi hadde tenkt å prøve å få barn, ville vi gjerne få det formelle i orden på at vi hører sammen, og dessuten ville vi gjerne ha det samme etternavnet før vi forhåpentligvis skulle bli en familie. Skifte etternavn kan man jo gjøre uten å gifte seg også, men siden vi uansett hadde tenkt å gifte oss, var det naturlig for oss å gjøre det samtidig.

Siden jeg fortsatt er syk, ville vi gjøre det så lite og enkelt som mulig, så vi bestemte oss for å invitere kun forloverne våre, og ikke ha noe selskap. Før vi rakk å fortelle noen at vi skulle gifte oss, var jeg allerede gravid. Etter at folk har "mast" i årevis om vi ikke snart skal gifte oss, og vi har svart at vi ikke hadde noen hast med det, turte vi dermed ikke å fortelle noen om planene våre før uti midten av mars, for vi ville ikke avsløre at det er en liten en på vei før jeg hadde passert de magiske 12 ukene. Folk har jo en tendens til å trekke konklusjoner! ;-) Å gå rundt med to så store hemmeligheter var ikke bare-bare for meg som vanligvis deler "alt" med "alle", men med noen få unntak, så greide vi å holde det for oss selv.

 

Spira greide det utrolige - å få meg til å ha hemmeligheter om meg selv!

Vi er begge medlemmmer i Humanistforbundet, så det var naturlig for oss å bruke en vigsler derfra. Akkurat hvor vi skulle ha vielsen, blei ikke endelig bestemt før noen få timer før vi gifta oss. Vi så oss ut et sted i Botanisk Hage ei uke tidligere, men siden det hadde regna en del og været var ustabilt, så det ut som om vi kanskje blei nødt til å ta det inne på hotellet istedenfor. Det slapp vi heldigvis, så da fikk vi gifta oss ved soppene slik som vi ville! Noen av dere har kanskje lagt merke til e-postadressen min? Supersoppen er et kallenavn jeg har fra ungdomsskolen, så da vi så soppene i botanisk hage, var det en selvfølge at det måtte bli der! Hehe. :-)

Vi sov på hotell i Oslo fra fredag til søndag, så på lørdag var det bare å stå opp, spise og ordne seg. Vielsen var heldigvis ikke før klokka 14:00, så vi slapp å stresse livet av oss, og været rakk å bestemme seg for å være litt samarbeidsvillig. Et bryllup er ikke et ordentlig bryllup uten en kjolekrise, så det hadde jeg selvsagt. Kjolen viste seg å være litt mer gjennomsiktig enn jeg hadde trodd, så stay-upsene mine kunne jeg bare glemme å bruke - blondene formelig lyyyste gjennom kjolen. Heldigvis hadde jeg med strømpebukser også. Når det gjaldt underkjolen, så hadde jeg kun fått tak i en kort en med blonder nederst, og de lyste selvfølgelig også gjennom kjolen, men det fikk bare våge seg. I tillegg var både underkjolen og kjolen så glatte, at underkjolen sklei opp hele tida, og på de fleste bildene har jeg brett på magen på grunn av det. I tillegg flasha jeg nok trusa mi mer enn hva som sømmer seg for en gift kvinne denne dagen, av samme grunn. Heldigvis var jeg ingen spesielt hysterisk brud, så jeg lot det ikke ødelegge dagen vår. ;-)

 

Brudeselfie på hotellrommet mens jeg venta på Andreas og forloverne våre.

Forloverne våre møtte opp på hotellet ikke så lenge før vielsen skulle være, og så kjørte vi til Botanisk Hage. Da vi var der helga før var det nesten ikke en levende sjel i sikte og masse ledig parkering, men denne lørdagen var det selvsagt sirkus rett ved siden av Botanisk Hage! Det var vi heeelt uforberedt på, så vi kjørte rundt og rundt i panisk leting etter en parkeringsplass, mens tidspunktet vi skulle møte vigsleren i parken føyk forbi. Heldigvis fant vi en plass til slutt! Jeg måtte trilles til stedet for vielsen i rullestol, men heldigvis var formen såpass fin at jeg orka å stå både da vi tok bilder og under hele vielsen, og jeg greide å holde meg på beina det meste av dagen ellers også. Hipp hurra! :-)

Siden vi gjorde det lite og enkelt, er det forloverne og oss selv som har fått fungere som fotografer. ;-) Vi tok noen bilder både før, under og etter vielsen. Er vi ikke søte vel? Særlig jeg, med kjolebrett på magen! Legg merke til håret mitt, krøllene var det brudgommen som sto for! :-)

 Rett før vielsen.


Under vielsen.

Selve vielsen besto ikke av annet enn at vigsleren leste opp vigselsteksten, at vi svarte ja og satte på hverandre ringene - og selvsagt blei det hele avslutta med et kyss. Selv om vi ikke hadde noen stor og fancy seremoni med taler og musikk og andre innslag, synes jeg det var en veldig fin opplevelse. ♥

Etter at vi hadde blitt herr og fru og tatt noen bilder, dro vi avgårde til Helt Rå og spiste bryllupsmiddagen vår sammen med forloverne, men akkurat det fortjener et helt eget innlegg.Herren og fruen sammen med hverandre og sammen med hver sin forlover.


Ektefolk-selfier på hotellrommet.

 
Etter middagen var bryllupet over, så mannens forlover sa takk for seg, mens min forlover blei med tilbake på hotellet ei lita stund mens hun venta på bussen hjem til seg. Så hadde herr og fru Engebråten en rolig kveld på hotellet og levde lykkelige i alle sine dager. ;-) ♥

 

#bryllup #vielse #forhold #kjærester #samboere #romantisk #brud #brudgom #cecilieplussandreaserliksant #eldeenbryllup #eldeenhverdag #humanistforbundet #forlovere #botaniskhage #oslo #supersoppen #sopp #gravid #gravidbrud

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Kristine

21.05.2015 kl.22:19

Gratulerer så mye med brylupp og barn i vente! Så korslig å lese om det! Har følgt bloggen din i noen år nå, så dette var kjempe artig å høre! Dere blir en fin familie!

Eldeen

21.05.2015 kl.22:22

Kristine: Tusen takk, Kristine! :-D Koselig å se at du fortsatt henger med selv om jeg ikke har vært noe flink til å oppdatere bloggen de siste månedene. :-D <3

Kristine

21.05.2015 kl.22:29

Ja så klart henger jeg meg ;) Har ikke vært så flink selv. Og har gått igjenom en del ting jeg ikke er klar til å skrive om, så da har jeg vært veldig sløv. Men har da endelig funnet passende navn til produktene jeg lager, endelig en blogg om de kreative hverdager (og ting begynner å litt oppover igjen så da vil jeg blogge igjen)!

Iselin Renée

22.05.2015 kl.15:37

Kjempe fine bilder :)

Eldeen

01.06.2015 kl.17:39

Kristine: Godt å høre at ting begynner å se lysere ut for deg nå - krysser fingrene for at det bare går oppover herfra! ;-) Veldig kjekt å ha noe kreativt å holde på med i alle fall, det får tankene over på hyggelige ting. <3

Eldeen

01.06.2015 kl.17:40

Iselin Renée: Tusen takk! :-D

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits