Alle klærne til mini så langt.

Det er ca. en måned siden vi begynte så smått og handle inn klær til mini i magen, og nå har jeg lyst til å vise dere alle klærne mini har fått så langt. I tillegg til det vi har kjøpt selv, har mini fått et par gaver allerede også - for en heldig liten baby! ♥ De er så bittesmå disse plaggene, at foreløpig rommer det ikke en bærepose en gang.

Jeg synes det er kjempevanskelig å vite hvor mye vi trenger av hva. Det er jo ikke godt å si hvor stor mini er når han blir født, hvor fort han har tenkt å vokse, om han blir en gulpebaby eller ei, om vi får dreisen på tøybleiene så de holder seg tette, om mini er kald eller varm av seg og så videre. Det eneste jeg veit, er at vi ikke er særlig glade i å kjøre halvtomme vaskemaskiner, så det er greit å ha såpass at vi slipper å vaske hele tida.

Foreløpig har vi bare handla nytt, fra Badaboom og ebay, men vi satser på å få tak i noe brukt etter hvert også. Gjenbruk er bra for miljøet og bra for økonomien! Ikke minst er det bra for babyen, siden brukte klær som regel er vaska mange ganger og dermed inneholder mindre miljøgifter enn nye klær kan gjøre.

 

De aller første klærne vi kjøpte til mini, var en del tøy i str 50/56 og str. 62/68 fra Badaboom. Det var tilbud på babytøy der for en måneds tid siden, så jeg fikk veldig gode priser på kjempemyke, deilige klær av bambusviskose. ♥

 

Denne pysjen kjøpte jeg på ebay for drøyt 50 kroner. Det sto størrelse 70 og 0-6 måneder der, men kinaklær er små! På lappen står det str. 59 og 3 mnd+, og den er mindre enn pysjene fra Badaboom i str. 50/56, så jeg vil tro den tilsvarer ca. en norsk str. 50. Jeg kjøpte min HER, hos selgeren kunjiadaren, og det tok ca. 1½ uke før den kom.

 

Mini har også fått to fine pysjer fra den blivende mormor, altså min mamma! De er fra name it og i størrelse 62. name it er små i størrelsene og disse er omtrent like store som pysjene fra Badaboom i str. 50/56.

 

De aller, aller første klærne mini fikk, var hjemmestrikkede klær fra Anette. Tenk, hadde jeg ikke hatt denne bloggen, hadde jeg ikke kjent Anette, og da hadde ikke mini fått disse superfine tingene. Mini fikk også fire bleiebukser av Anette, men de skal jeg vise dere i et annet innlegg seinere. :-)

 

De lyseblå sokkene ga jeg 6-7 kroner for, og de fant jeg HER, fra selgeren sydney20130315. De tre andre parene kosta omtrent det samme per par og de kjøpte jeg HER, fra selgeren rohlin1010. Det tok snaut 2 uker før sokkene kom, og alle var "random", så det var helt tilfeldig at de er blå med "guttemønster". Jeg kunne like gjerne fått rosa sokker når jeg bestilte på denne måten, hehe. :-)

 

Disse nyyydelige sokkene er strikka av en av mine medpasienter. Jeg forelska meg totalt, og kjøpte disse på kunst- og håndverksutstillinga "MEd frihet til å skape" på den internasjonale ME-dagen 12. mai. Er de ikke bare helt vanvittig søte?! ♥

 

Disse to buksene har jeg også kjøpt på ebay, til ca. 20 kroner stk. På ebay står det str. 80 og 6-12 måneder, men de er omtrent like store som tightsene fra badaboom i str 62/68. Selv om disse to skal være i samme størrelse, er den med panda på en del mindre enn den med løve på. Tipper disse er kjekke til fluffy tøybleierumper! :-) Jeg fant dem HER, hos selgeren shrosy2010, og det tok i underkant av 2 uker før de kom.

 

Da det var tilbud på Badaboom ga jeg 49 kroner for luer, 59 kroner for bodyer, 75 kroner for tights og 149 kroner for pysjer. Til vanlig koster det 99 kroner for luer, 199 kroner for bodyer, 149 kroner for tights og 299 kroner for pysjer, så jeg føler jeg gjorde et kupp! På bodyene jeg kjøpte var det visst en svakhet med innerste raden på kneppinga som gjorde at de blei solgt ut ekstra billig, men jeg har ikke merka noe så langt, og tenker at de uansett sannsynligvis ikke vil bli brukt særlig mye på innerste knapperad. Babyklær fra Badaboom finner dere HER, og de er fantastisk myke!
I tillegg til to pysjer, har mini også fått to fine bodyer fra den blivende mormor. De er også fra name it, i en liten størrelse 68.
Helt til slutt et samlebilde av alle klærne til mini så langt! Mer er på vei i posten, så dere får nok se mer babytøy her på bloggen etter hvert.

Har dere noen gode tips til en vordende førstegangsmamma som skal handle babytøy?

---

#eldeenbabyting #eldeenbabyklær #eldeenshopping #babyklær #babytøy #babyting #baby #gravid #ebay #badaboom #nameit #bambusviskose #gave #hjemmestrikka #klesshopping
Innlegget er på ingen måte sponsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Lille marihøne

02.06.2015 kl.05:31

Først og fremst: Gratulerer! Så spennende med en liten en på vei! :D

Selv har jeg ikke barn ennå, så har kanskje ikke flest råd å komme med, men husker at storesøster (som nå har 2 barn) sa etter at førstemann hadde fylt ett år og vel så det at hun skulle ønske hun ikke hadde kjøpt så mye klær i nyfødtstrl, for babyer vokser utrolig fort, og det meste ble liggende ubrukt i skuffer og skap. I tillegg får man jo gjerne masse gaver av venner og familie, og alle synes det er stas å kjøpe babyklær, -er jo ikke så ofte man får sjansen til å handle nusselige små klær, så det gjorde også at de hadde aaaaltfor mye klær til den lille, som vokste fra det meste på veldig kort tid. Da nr. 2 kom hadde de masse klær -og fikk enda mer. ;) Og igjen vokste babyen så fort at de rakk ikke bruke alt denne gangen heller; også klær fra runde nr. 1. Så mitt råd er å handle litt større størrelser også, og ha det liggende klart; jeg husker det var noe storesøster ønsket at hun hadde gjort. :)

Nina Bakke

02.06.2015 kl.07:02

Så mye fine klær :)

Man trenger ikke så mye klær i starten, min gutt kunne begynne med str 62 ca 5 uker gammel. Og vi brukte så og si bare omslagsbodyer (helst bare det enda) og bukser, samt en utedress og lue. Og sånne hele pysjer, helst uten bein. Sokker, ullsokker og luer. Så masse av arvetøyet vi har fått har ikke blitt brukt og man rekker å vaske det meste ganske raskt :)

Benedikte

02.06.2015 kl.10:11

Mye fine klær du har handlet :))

Jeg har foreløpig bare handlet klær fra en nettbutikk jeg fant. Merket på klærne er for det meste Joha har jeg funnet ut. Har tenkt til å handle litt fra Lindex og KappAhl etterhvert da prisene ikke er såå gale der.

Har til nå kjøpt 2 bodyer og bukser i 50 samt 1 body og bukse i str. 60. Syns det er så vanskelig å vite hvor mange man burde kjøpe av hver! :)

Anita Husevåg

06.06.2015 kl.13:32

SÅ mye flott du har fått og kjøpt! Er enig med de over her at det man lærer seg ganske kjapt er at man ikke alltid trenger så mye klær i de små størrelsene. Babyene vokser så utrolig fort. Tror jeg har tre bodyer i str 50 nå, og det er kun fordi jeg har fått låne dem av kusinen til småen som snart kommer. Med de to andre gutta mine har jeg ikke hatt noe i str 50 :O

Satte Johannes

18.06.2015 kl.22:46

Hei! ville bare legge igjen en kommentar her å si at jeg synes du har en kjempe fin blogg. Jeg er selv blogger og skriver en del om verdensrommet og universet. Jeg fant bloggen din da jeg søkte etter noe om universet. Vell her er linken til min blogg, ta gjerne en tur innom en gang :-) Hilsen satte. http://satfrontier.no

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits