Anbefalinger: Blogger og nettsider

Denne må dere bare se: Thea Dawn - Alive

Jeg var egentlig på vei for å legge meg, men jeg skulle bare sjekke facebook først. Der hadde en av mine facebookvenner delt en sang som hun har laga, og jeg måtte selvfølgelig bruke noen minutter på å se denne før jeg gikk til sengs. Nå har jeg allerede sett den flere ganger, og jeg har grått og grått og grått litt til. Den rører meg så dypt inn i hjerterota at jeg kan rett og slett ikke gå og legge meg før jeg har delt den med dere. For denne må dere bare se.

Thea Kristine og mine sine veier kryssa hverandre for første gang for et drøyt år siden, og denne jenta har virkelig gjort et stort inntrykk på meg. Hun har vært igjennom mye mer enn en skulle tro at ei ung jente kunne tåle, men allikevel har hun hele tida vist et vanvittig livsmot og en imponerende styrke. Hun er ydmyk, generøs og hun har en fantastisk utstråling. Selv om hun er mange år yngre enn meg, har hun lært meg ett og annet om livet som jeg ikke kunne fra før. Hun har også lært meg ett og annet om at det finnes gode ting i livet selv når man er veldig syk, og at man aldri, aldri må miste håpet. For det finnes håp.

Det er ikke første gangen at denne jenta rører ved noe inne i meg, men denne gangen gikk hun virkelig "over the top". Thea Kristine har skrevet sangen og laga musikken selv. Hun er ikke vant til å synge og spille for andre, men jeg synes at hun gjør en fantastisk innsats. Bruk tre minutter på å se denne - du vil ikke angre. Hvis dere vil se mer av Thea Kristine kan dere følge facebooksiden hennes "Thea Dawn" HER og facebooksiden hennes "Thea Kristine" HER.

 

Hva synes du om sangen til Thea Kristine?

Vil du ha aktivitetsvenner?

Her om dagen, så kom jeg over en link i ei facebookgruppe, og jeg syntes at ideen var så genial at jeg må bare dele den videre. Jo flere vi er som bruker sida, jo bedre vil den fungere. Dette er nemlig ei side som heter Aktivitetsvenner, hvor en kan lage seg profil og bli kjent med nye folk. Dette er ikke en date-tjeneste, men et sted for en kan finne folk som vil gjøre det samme som du vil - enten det er å spille golf eller å strikke sokker. Sida er også helt genial for dem som kanskje er innflyttere og synes det er litt vanskelig å bli kjent med folk i nærområdet, eller for folk som rett og slett bare synes det er allright å bli kjent med nye folk. Eller kanskje du har fått ei ny interesse som de vennene du har fra før ikke bryr seg noe om?

Vel, uansett hva du søker, så ta en tur innom. Hvis mange bruker stedet og er aktive, tror jeg denne sida kan være helt genial for veldig mange. Jeg har selv ikke vanskeligheter med å bli kjent med nye folk eller å få meg venner, men det kan til tider være problematisk å finne noen å dele en spesiell hobby/interesse med (f.eks. interessen for kosthold og helse) og/eller noen som bor her i nærheten. Både samboeren og jeg er innflyttere her i bygda, så de fleste av vennene våre bor et godt stykke unna og er vanskelig å finne på noe med midt i uka.

Facebookgruppa hvor jeg fant linken til denne sida, fortjener også litt oppmerksomhet. Den heter Let's Care, og handler om å bry seg om sine medmennesker. ♥

 

Bildet er lånt fra forsida til Aktivitetsvenner.no.

Nullibi - For ingenting.

En av bloggene jeg leser, er Nullibi sin. I dag vil jeg gjerne dele denne bloggen med dere, og krysser fingrene for at hun ikke har noe imot at jeg blogger om bloggen hennes. Bloggen hennes finner dere ved å trykke HER.

Nullibi er ikke bare ei god venninne av meg, men også en fantastisk blogger. Hun er ikke en slik blogger som skriver tre innlegg om dagen bare for å holde lesertallene oppe, men en slik blogger som skriver når hun har noe på hjertet. Nullibi er flink med ord, med bilder og med design, og det setter sitt preg på bloggen hennes. Hun er flink til mye annet også, men det er ikke det jeg vil fortelle om nå.

Nullibi er en slik person som snakker rett fra levra og ikke legger noe imellom. Ikke alle takler det, men jeg setter pris på det. Så veit jeg hvor jeg har henne, og så får jeg en tankevekker en gang i blant. Selv om hun sier hva hun mener, kan jeg ikke huske en eneste gang at hun har prøvd å presse meg til å mene det samme som henne. Derimot har jeg ofte hørt henne understreke at "dette er min mening".

Det at Nullibi er så direkte, synes jeg gjør innleggene hennes fantastiske. Hun er ikke redd for at noen skal synes at det hun skriver er teit eller dårlig, og hun bryr seg ikke om at noen mener noe annet enn henne. På bloggen hennes, er det nemlig hennes ord som gjelder, og hvis du ikke liker det - synd for deg.

Grunnen til at jeg skriver om bloggen til Nullibi akkurat i dag, er fordi jeg nettopp leste innlegget som hun posta i natt: "Just because I don't care doesn't mean I don't understand." I Jante-Norge er innholdet i dette innlegget såpass tabubelagt at det nesten er frekt av henne å legge det ut, men Gud så glad jeg er for at hun gjorde det. Vi trenger slike friske pust innimellom. I alle fall gjør jeg det.

I flere år har jeg sagt til mine venner som har hatt det tungt at "Du kan ikke hjelpe noen andre, før du har hjulpet deg selv." Jeg har ment det, med hele mitt hjerte. Derimot har jeg ikke vært så flink til å leve opp til det selv bestandig, men det har jeg virkelig prøvd på de siste månedene. Jeg er for første gang siden jeg var 13 år uten jobb over lengre tid, og i tillegg har jeg gitt slipp på utdanningen min. Grunnen? Jeg prioriterer meg selv. Om ikke jeg hjelper meg selv først, så kan jeg ikke hjelpe noen andre heller - samme hvor mye jeg vil. For andre fungerer det kanskje å gjøre ting på andre måter, men for meg må det bli sånn.

Dette innlegget er ikke det eneste hvor Nullibi nærmest spytter Janteloven i trynet. Jeg elsker det. Ta deg en tur innom bloggen hennes, så kanskje du får deg noen tankevekkere du også. I tillegg til innlegget jeg allerede har nevnt, vil jeg anbefale dere å lese innleggene hennes under "Real Beauty" og se filmene hun har lagt ut.
PS. Dette er mine tanker om Nullibi og hennes blogg.
De er ikke nødendigvis identiske med hennes egne.

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits