Anbefalinger: Diverse produkter

Vil du prøve LOVEFiLM gratis i to måneder?

Jeg er en Buzzador. Det vil si at jeg får tilbud om å bli med i ulike kampanjer. Når jeg blir trukket ut til å delta på en kampanje som jeg har lyst til å være med på, så skal jeg prøve teste ut et produkt eller en tjeneste, og så skal jeg fortelle om det på godt og vondt til venner og kjente (dvs. å buzze). Så skal jeg rapportere etter alle mine buzzinger og til slutt levere en sluttrapport.

Akkurat nå er jeg med i min første kampanje, og tjenesten jeg tester ut er LOVEFiLM. Det er ei nettside hvor en kan leie filmer og spill og få dem tilsendt i posten. En ser filmene og sender dem portofritt tilbake i returkonvolutten som følger med. De har 5 ulike pakker å velge mellom, med totalt 8 ulike abonnementer. Det går fra fra Mini som koster 49 kroner i måneden (2 filmer) til Extra Large med spill til 209 kroner i måneden (fritt antall filmer og spill, 3 hjemme av gangen og fri streaming).

 

Slik ser konvolutten med filmene ut. Denne fungerer også som returkonvolutt.

 

Abonnementet som jeg tester ut nå, er "Large", og jeg har valgt det med kun filmer. Det koster vanligvis 139 kroner i måneden, og det er fritt antall filmer i måneden + fri streaming av filmer. Jeg kan ha to filmer hjemme av gangen. Jeg fikk de to første Blu-rayene i posten allerede dagen etter at jeg registrerte meg, men pga. påska har det naturlig nok tatt litt lenger tid denne gangen. I mellomtida har jeg streamet en hel haug med filmer. Vi har ikke særlig god internettlinje her hjemme, men allikevel fungerer det stort sett veldig fint å streame. Jeg kobler pc'n til TV'n, så blir det som å se film på "vanlig" måte. :)

Jeg elsker å se på film, og vurderer sterkt å fortsette abonnementet etter at kampanjeperioden er ferdig. Hvis dere også vil teste ut et "Large"-abonnement gratis i to måneder, så kan dere gå HIT og fylle ut rabattkoden van1203. Du må være over 18 år, og du må gi beskjed til LOVEFiLM senest siste dagen i prøveperioden din dersom du vil avslutte abonnementet ditt - ellers går det over i Flex2-abonnement (som du kan avslutte når som helst). Hvis du vil prøve ut et av de andre abbonementene de har, kan du gå HIT og velge det du har mest lyst til å prøve, så får du prøve gratis i 61 dager. Om du er glad i å se på film (og spille spill?), så anbefaler jeg absolutt å prøve - det er jo ingenting å tape. :)

 

Lillebror-Bjørnar poserte for meg da vi var hos mamma og dem og så "Arctic Blast" på blu-ray i hjemmekinoen deres.

 

Hvis du har lyst til å bli en buzzador du også, slik at du kan få være med på slike kampanjer, så kan du legge igjen en kommentar under dette innlegget (husk å fylle ut feltet for e-postadresse), så sender jeg deg en mail med invitasjonslink. ;)

Vannflasker i stål.

Jeg har bestilt tre vannflasker i stål på iHerb. To til meg selv, og en til min kjære. Du kan finne flaskene HER. Når du har vannet i stålflasker istedenfor i plastflasker, smaker vannet mye friskere og det holder seg lengre kaldt. Disse flaskene er resirkulerbare og er fri for BPA. Kjøper du flasker fra Blue Q (den lille), støtter du i tillegg et veldedig formål - 1 % av inntektene går til The Nature Conservancy.

Jeg har tidligere brukt tomme Imsdalflasker om og om igjen, og det skal en egentlig ikke gjøre. De er kun ment for engangsbruk, og kan avgi skadelige stoffer om en bruker de flere ganger. Nå kan jeg endelig ta med meg vann overalt, uten at det smaker vondt, lekker eller er skadelig! :)

De store flaskene rommer 800 ml og koster $7,28 (ca. 42 NOK). Den sorte finner du HER og den lyseblå finner du HER. Den lille flaska rommer 500 ml og koster 14,40 (ca. 83 NOK). Den finner du HER.

 Bruker du drikkeflasker? Hvilken type drikkeflaske bruker du?

 

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits