Anbefalinger: Kosmetikk o.l.

Monoï Tiki Tahiti: Kokosoljer til huden.

Noe av det første jeg handla på iHerb, var kokosolje til å smøre inn kroppen med. Jeg sliter veldig med tørr og sensitiv hud, og begynte for noen måneder tilbake siden å smøre inn hele kroppen i olje hver gang jeg hadde vært i dusjen, mens huden fortsatt var våt. Dette hjalp mye på hudproblemene, men oljen jeg hadde brukt tidligere var ikke ideell og jeg var på utkikk etter en som var enda bedre. Jeg hadde lest om Monoï Tiki Tahiti kokosolje på bloggen til Silje, så jeg bestemte meg for å prøve denne.

Monoï Tiki Tahiti består av kokosolje og en tørket blomst som ligger oppi flaska, de kommer med flere forskjellige dufter, og de tester ikke på dyr. Når oljen er kald, blir den helt stiv, men så fort den blir varmere blir den flytende. Dette kan du se på bildene under, hvor den øverste flaska er tatt ut av dusjen hvor det er varmt, mens de andre ikke er det. Jeg smører meg alltid med olje før jeg går ut av dusjen, så jeg har den stående der, og da holder den seg flytende. Oljene koster $6,67 per flaske, og det tilsvarer ca. 36-37 kroner med dagens kurs.

 


Den første oljen jeg prøvde, var Ylang Ylang. Oljen hadde en veldig sterk blomsterduft som var litt i meste laget for meg, men oljen smelta perfekt inn i huden min og jeg var frelst. Jeg blei avhengig fra første dag, og bestemte meg der og da for at dette var et produkt jeg kom til å fortsette å kjøpe, men bestemte meg for å prøve andre dufter for å se om jeg fant en som ikke lukta like sterkt.

 

Siden jeg var så utrolig fornøyd med den første oljen, bestilte jeg like gjerne tre til i ulike dufter. Den neste jeg prøvde ut var Tiare, og selv om denne også hadde en ganske tydelig blomsterduft, var den mye mildere enn den første jeg prøvde, og jeg pusta letta ut. Den første var som sagt litt i meste laget for meg, og selv om den var perfekt for huden min, så gjorde den meg svimmel - det slapp jeg med denne.
Nå har jeg begynt på flaske nummer tre, og det er denne, "Monoi Pitate". Denne har en enda mildere duft enn flaske nummer to, så denne er min favoritt så langt. Jeg er ikke så flink til å beskrive dufter noe mer inngående enn "sterk" og "mild", men denne lukter altså av en slags Jasminblomst.

Jeg har fortsatt en flaske til som jeg ikke har begynt på, så jeg er spent på fortsettelsen. En ting er i alle fall sikkert, og det er at disse oljene er verdt hver krone, og jeg kommer helt klart til å fortsette å bruke dem. Etter at jeg begynte å bruke disse jevnlig, har jeg nesten ikke hatt behov for å bruke bodylotion, og huden min klør mye mindre enn før. Tidligere kunne jeg ligge våken store deler av natta fordi jeg klødde sånn på leggene - og ingenting hjalp, men det har jeg ikke opplevd etter at jeg begynte med disse. Noen dager er jeg litt sliten og orker ikke å smøre meg inn når jeg er ferdig i dusjen - og jeg angrer like herlig hver gang. Heldigvis gir det seg ganske fort når jeg begynner å smøre meg igjen, så noe som pleide å være et stort problem for meg har blitt redusert til en bagatell med disse oljene. Haleluja! :)

I tillegg til at disse oljene kan brukes for å tilføre huden fuktighet, kan de også brukes som badeolje, hårkur og som sololje, men det har jeg ikke prøvd, så jeg kan ikke uttale meg om hvordan de funker som det. Derimot har Andreas brukt den som massasjeolje på meg, og til det er den aldeles utmerket! :) Jeg synes oljene er drøye i bruk - jeg smører inn hele kroppen (og den er ikke så liten) nesten hver dag, og ei slik flaske holder i minst i 3-4 uker for min del.

 


Bruk gjerne rabattkoden min (CEC956) hvis du vil handle på iHerb for første gang. Da får du $5 i rabatt på din første ordre, og jeg blir kjempeglad. Pass på at ordren din kommer på under 200 kroner, så slipper du å tenke på toll/MVA. Hvis du sørger for at pakken din veier mindre enn 1300 gram, får du også velge billigste fraktalternativ, som vanligvis ligger på $4.

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits