Hobby: Foto

Ekorn i hagen, del 3.

Når det er ekorn i hagen, så blir jeg ivrig med kameraet. De er jo så skjønne! Her kommer 3. og foreløbig siste del av blogginnleggene med ekorn-bilder. :-) Del 1 kan du se HER og del 2 kan du se HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Håper at dere har ei fin uke!

Ekorn i hagen, del 2.

Dagen etter at jeg så det første ekornet i hagen, trodde jeg nesten ikke mine egne øyne da jeg tilfeldigvis la merke til et annet ekorn som satt inni fuglemateren og koste seg. Luring!Sitter og kikker seg litt rundt fra sin fine utsiktsplass!...Ikke alltid like elegant!Plutselig dukka ekornet fra dagen før opp også! :-D"Hva glor'u på?!"Det nye ekornet er tydeligvis veeeeldig glad i fuglemateren!Det trivdes faktisk sååå godt, at det like gjerne la seg ned for en liten hvil.

 

Ekornet fra dagen før måtte opp og hilse litt på.Det nye ekornet følte for en liten klatretur i klesstativet etter å ha hvilt seg litt inni fuglemateren.Og så klatra det ned igjen i full fart!

 


...Mens ekornet fra dagen før måtte utforske fuglemateren litt til.

 

Del 1 kan du se HER, og i morra kommer del 3. :-)

 

Har dere dyreliv i hagen?

Ekorn i hagen, del 1.

Vi har ganske lenge hatt mistanke om at det har vært ekorn på fuglematen som vi har i hagen, men har inntil nylig aldri sett et eneste et. I forrige uke derimot, fikk jeg plutselig stifte bekjentskap med en søt liten skapning - som fortsatt ikke helt hadde kvitta seg med vinterdrakta si. :-D

 


Sitter under den ene fuglemateren og roter i solsikkefrøene på utkikk etter noe godt.Nam-nam-nam-nam! :-)Kikker litt hit......og litt dit!
...og spretter raskt avgårde!Titter inn i uthuset etter noe spennende.I full fart på vei ned fra tørkestativet! :-DOg henger litt i fuglemateren og kikker på delikatessene på innsida.

 

Flere ekornbilder kommer i morra, så stay tuned! I mellomtida blir jeg veldig glad om dere tar en titt på DETTE innlegget.

 

Ha en fin kveld!

Vår på Finstadbru.

I går gikk Andreas og jeg en tur i skogen, for å se om vi kunne finne Stella. Det gjorde vi ikke, men jeg fikk tatt noen bilder av våren. :)

 

Et par bilder av meg selv. :)

Har lekt meg litt med PhotoScape i dag, og endte opp med et par bilder av meg selv som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. :) Savner å ha PhotoShop på pc'n, men PhotoScape er OK det også. Går kjapt og enkelt å klippe og redigere bilder, og sånn sett passer det meg perfekt. :)


Solnedgang.

På fredag gikk Andreas og jeg fra Aursmoen og hjem, og jeg tok noen bilder på veien som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. :)
Håper disse bildene kan spre litt glede en mandag kveld. God natt alle sammen! :)

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits