Fra YouTube

Sonata Arctica - Shy

Siden jeg ikke er så kreativ i dag og ikke orker å skrive en hel masse, tenkte jeg at jeg heller skulle gi dere en liten sang. Håper dere har en fin dag! Det har jeg. :)

If I Didn't Have You.

Her er en fantastisk sang dere kan høre på. Hvis ikke denne får dere i godt humør, så veit ikke jeg. Mine damer og herrer, ta godt imot Tim Minchin med "If I Didn't Have You"!
Q: Hva synes du? :)

Tim Minchin: "If You Really Loved Me"

Ah, jeg elsker denne mannen. Hahaha! (^^,) Enjoy!


Lenka - Dont Let Me Fall

Dette er første gang jeg prøver å legge ut en film fra YouTube. Usikkert om jeg får det til eller ikke, men uansett går all heder og ære til Silje, som har forklart meg hvordan det skal gjøres! :)

Filmvalget falt på en sang med tekst, som jeg oppdaga i går. Aldri hørt noe av denne artisten før, men jeg blei lettere frelst. Vakker stemme og særegne sanger som fanger oppmerksomheten min. :)


Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits