Hobby: Brev

Liker du å skrive brev?

Liker du å skrive brev? Kunne du tenke deg å få deg en ny brevvenn eller to, eller kanskje få lure tips relevante til brevskriving? I så fall, les videre!

Jeg har hatt brevskriving som hobby sida jeg var ei lita jente, og jeg elsker virkelig denne hobbyen. Sukkersøtt brevpapir, en kopp te og en god penn er fantastisk selskap som gir meg ro i sjela. Å finne et personlig brev i postkassa er synonymt med lykke for min del.

På grunn av manglende konsentrasjonsevne og energi skriver jeg dessverre ikke like mye brev lenger som jeg pleide, men det er fortsatt en høyt elska hobby som jeg har stor glede av de dagene kreftene strekker til. Siden jeg er fryktelig treig med brevskrivinga er jeg for det meste nødt til å takke nei når nye mennesker spør om jeg vil skrive brev med dem, for jeg skriver så alt for sjelden til de fantastiske brevvennene jeg allerede har, og føler at jeg er nødt til å prioritere dem. Å måtte takke nei til potensielle brevvenner gjør meg litt trist, og jeg vil gjerne hjelpe dem med å finne en annen brevvenn, for alle som ønsker seg en brevvenn burde få en brevvenn. :) 

Brevskriving er en kjempefin og koselig hobby som sprer så utrolig mye glede. I en travel og stressende hverdag med masse kjappe og enkle løsninger, finnes det mye god ro i det å sette seg ned å skrive eller å lese et brev. Det er en god følelse å ta seg god tid til andre mennesker, og at de gjør det samme tilbake.

Selv om vi ikke er så fryktelig mange som driver med denne hobbyen lenger, så er det tydeligvis en hel del av oss rundt omkring i Norges land allikevel, og det har inspirert meg til å opprette ei gruppe på facebook for norske brevvenner. Det er ei gruppe for alle i Norge som har (eller ønsker å ha) brevskriving som hobby. I gruppa kan vi tipse hverandre om ting som har med brevskriving å gjøre, for eksempel hvor man kan få tak i brevpapir. Vi kan snakke om brevskriving og man kan finne seg brevvenner om man ønsker det.

Hvis du liker å skrive brev, så håper jeg at du vil være med i gruppa. Inviter gjerne andre du kjenner som skriver brev også, så får vi samla flest mulig norske brevvenner på ett sted - det er jo ikke så alt for mange av oss, og det er ikke alltid så lett å finne seg en norsk brevvenn. Meld deg inn i "Brevvenner i Norge", HER.

 


Liker du å skrive brev? Eller har du kanskje en annen hobby som du elsker?

Endelig har brevpapiret mitt kommet!!!

JIPPI!!! Hurra! Weee! Endelig-endelig-endelig har brevpapiret som jeg har venta sånn på kommet! Jeg bestilte det forrige mandag og det har reist helt fra Taiwan og hit, så det kom i grunn ganske fort, men ååååh, som jeg har venta! I forrige uke var det så ille at jeg gleda meg syk!

Jeg blei vekt av dørklokka kvart på ti i dag, men siden jeg lå oppe i senga og sov og ikke hadde klær på meg og slikt, så fikk jeg jo ikke åpna. Jeg tenkte "neeeei, det var sikkert posten som kom med brevpapiret mitt, og nå må jeg vente heeeele dagen!". Jeg sto opp, ordna meg og gikk ut for å hente posten, og regna med å finne en pakkelapp i postkassa. Men dere - akkurat i det jeg kom opp på veien, så kom postbilen kjørende ned igjen, og jeg hadde helt rett: Det var hun som hadde ringt på, og det var brevpapiret hun skulle levere. Hurra! Tenk sånn flaks! Da slapp jeg å vente hele dagen!

Postdama vår er verdens hyggeligste, så jeg fikk til og med låne ei saks av henne så jeg fikk åpna pakka der og da og vist henne en liten sniktitt. Hehehe. Hun synes det er så koselig å levere de søte små brevene med masse klistremerker og slikt som jeg får av brevvenninnene mine, så hun synes det var morsomt at jeg hadde bestilt meg så masse fint brevpapir. *Fnis* Jeg kommer aldri-aldri-aldri å bli voksen på dette området. Brevpapir og andre søte ting kommer til å holde meg ung og glad til sinns livet ut!

Brevpapiret har jeg bestilt på Janetstore for bursdagspengene jeg fikk av Andreas og litt av bursdagspengene fra pappa. Jeg har bestilt 10 blokker/pakker med brevpapir og 11 pakker med konvolutter. Inkludert porto med rask og sikker levering fra Taiwan, så kom alt dette på litt over 400 kroner! Portoen var dyrere enn produktene og det lønner seg å bestille mye på en gang slik som jeg har gjort, men man kan trygt si at det var en fin pris på pakka selv om portoen var litt stiv! :) Her i Norge koster jo en kjip brevpost med 12 ark og 6 konvolutter over 100 kroner. I noen av disse pakkene er det 80 brevark!

 

9 pakker med løse brevark, 1 blokk med brevark, 9 pakker med konvolutter og 2 pakker med minikonvolutter. I tillegg fikk jeg med fire små gaveposer!

Fra venstre øverst til høyre nederst:
1. "Colorful Life" inneholder 64 løse brevark i ulike fargerike og kjempesøte design, finnes HER.
2."Fairy Tale World" inneholder også 64 brevark i ulike design med motiver fra kjente eventyr som Alice i eventyrland, Peter Pan og Lille Rødhette for å nevne noen. Finnes HER.
3. "Happy Bear" inneholder 48 brevark i ulike kjempesøte design, finnes HER.
4. "My Little Friends" inneholder 64 brevark i ulike design med kjempesøte elefanter på! Finnes HER - mitt cover ser annerledes ut, men innholdet er det samme.
5. "Cumo Chick" inneholder 80 brevark i ulike design, finnes HER.
6. "Bean 2 Bean" er den eneste blokka og inneholder 72 brevark i fire forskjellige sukkersøte design. Finnes HER.Fra venstre øverst til høyre nederst:
1. "Q-mie Sheep" inneholder 80 brevark i ulike design, finnes HER.
2. "Q-mie Sheep" nummer to inneholder også 80 brevark i ulike design, finnes HER.
3. "Wasami" inneholder 80 brevark i like mange ulike design, finnes HER.
4. "Sunny Dolls" inneholder også 80 brevark i ulike design, finnes HER.

 

Her er baksiden på 7 av pakkene med brevpapir. Her er de ulike designene avbilda. Trykk på linkene til de ulike blokkene litt lenger opp, så får dere se større bilder av designene. Det er så kult at det er så mange ulike design i hver pakke! Da går en jo ikke lei!Her har jeg spredd utover brevarkene fra "Happy Bear"-pakken. De kommer ikke så godt fram her, men de er søøøte!Søte konvolutter må jo også til når en har kjøpt så mye fint brevpapir! I disse pakkene er det 10 konvolutter og 2 design i hver av dem.Her ser dere fremsiden og baksiden på konvoluttene. 10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter, 2 design, finnes HER.10 konvolutter og noen klistremerker som jeg glemte å få med på bildet, HER.

 

Kjøpte et par pakker med minikonvolutter også. De er så små at jeg tror nok ikke jeg tør å sende dem i posten for seg selv, men de er jo skjønne til å putte små beskjeder eller adresselapper oppi for eksempel.10 minikonvolutter, utsolgt, men annet design finnes HER.

 3 minikonvolutter og 3 klistremerker, finnes HER.

 

I tillegg til alt jeg hadde bestilt fikk jeg med fire søte, små gaveposer. Hyggelig!

Hva synes du om brevpapiret jeg har kjøpt meg?
Er du glad i å skrive brev og/eller få personlige brev i postkassa?

Massevis av post!

Jeg henger vanvittig langt etter med både brevskriving og swapping for tida - og med alt annet også for den saks skyld. De siste par dagene har jeg tatt meg selv i nakkeskinnet og har skrevet tre brev og gjort klar hele ti swaps. Sendte ett brev i går, de ti swappene i dag, og nå har jeg to brev til klare til sending. Phu! Har alle swaps ute av verden nå, enn så lenge, så nå er det bare fire brev igjen. Det skal bli vanvittig godt å komme à jour igjen!

Nå har jeg nettopp laga meg et fint skjema i Excel over sendt og mottatt post også, så nå skal det bli system i sakene. Bare jeg husker å fylle ut etter hvert som jeg sender og mottar post, da. Om ikke annet, så er jeg i alle fall ganske flink til å skrive det opp i kalenderen min, så jeg finner vel fram på et vis, hehehe.

 

De ti swappene jeg har sendt i dag, til Renate i Nederland, Natasha i Ukraina, Caroline og Helen i England, Stine i Danmark, Tilly i Sverige, Sylvie og Ute i Tyskland, Carolina i Italia og Victoria i Norge.

 

De to brevene som er klare for sending, til Renate på Randaberg og Ann Helen i Sandefjord.

 

...Og hvis noen lurte, så ja - det er svindyrt. Heldigvis har jeg masse frimerker liggende fra en gang jeg hadde mer penger og var lur og bestilte så mye at det skulle holde lenge, så de nærmere 250 kronene jeg har brukt på porto de siste dagene merkes ikke engang. ;) (Bortsett fra på beholdningen av frimerker, da.)

Liker du å få post?

Brev til meg!

Neida folkens, jeg har ikke slutta å få brev, jeg har bare vært litt slapp med oppdateringene. Her kommer de i alle fall!

 

Lørdag 23.10. og torsdag 4.11. fikk jeg brev fra Renate fra Sandnes. Hun het Jette før, men har nettopp skifta navn til Renate, så nå har jeg to brevvenninner med samme fornavn. :)

 


Lørdag 6.11. fikk jeg brev av Renate fra Løten. :)

 

Lørdag 6.11. fikk jeg også brev fra Irina fra Russland.

 

Tirsdag 9.11. fikk jeg brev fra Ann Helen.

 

Hihi, mange brev til meg! Hurra! :)

Kort fra Maren. :)

På mandag da jeg kom tuslende hjem etter å ha vært på sykehuset, lå det et kort fra Maren i postkassa. Hun bor i Mexico, og mente at Andreas og jeg trengte noe å pynte kjøleskapet med - og dette noe er et fantastisk kort fra henne, med utsikt over byen hun bor i. Hurra! Kortet har herved inntatt kjøleskapet, så nå tenker jeg på Maren hver gang jeg er sulten.

 


Q: Er ikke Maren supersnill og veldig omtenksom, vel?

Brev fra Thina.

Onsdag i forrige uke fikk jeg mitt første brev fra den nye brevvenninna mi, Thina. Hun kommer fra Danmark og virker veldig hyggelig. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne! Jeg har noen brev jeg må svare på før jeg kan svare på dette, men det tar vel forhåpentligvis ikke så alt for lang tid før jeg kan sette meg ned å svare henne. :)

 

Brev fra Renate. :)

På torsdag fikk jeg brev fra Renate igjen. Sååå koselig. ♥

Mine stakkars, søte, snille brevvenner har blitt sultefôret på brev fra meg den siste måneden, men jeg håper jeg skal rekke å svare de fleste før måneden er omme. Så hold ut! :)

Brev fra Anette. :)

I går fikk jeg jammen meg enda et brev, så nå føler jeg meg riktig så bortskjemt og beæra og har masse å henge fingrene i framover. =D Denne gangen var det fra Anette - ikke henne som jeg har vært nabo med, men Hobbyanette. Jeg har blitt kjent med henne via blogg.no, og vi begynte å skrive med hverandre i sommer. Kjempekoselig! Og ja, vi finner faktisk noe å skrive om selv om vi leser hverandres blogger. :)

Brev og kort fra Alexandra. :)

Åjåjåj! Jeg er fortsatt ikke ferdig å svare på det gigamegastore brevet (brevene!) jeg allerede har fått fra Alexandra, og i dag kom det jammen meg dumpende både en diger konvolutt med enda mer brev og massevis av bilder, og en liten konvolutt med et kjempekoselig kort oppi. Hun har helt klart gjort seg fortjent til tittelen som verdens mest tålmodige brevvenninne. Jeg satser på at jeg greier å bli ferdig med brevet til henne en gang uti neste uke.

Brev fra Ann Helen. :)

Da jeg kikka ned i postkassa i dag, så blei jeg veldig glad, for der lå det et brev fra Ann Helen! Hipp hurra! Både brev og konvolutt var pynta med masse fine klistremerker, og selve brevet var ti sider langt og skrevet på søtt brevpapir med katter på. Kjempekoselig. :)

 

Og nei, jeg bor ikke i Oslo, men hele fem mil lenger nord, i ei lita bygd som heter Finstadbru og som ikke engang har sitt eget postnummer, sin egen butikk eller sin egen skole. Så hvorfor Ann Helen plutselig fikk lyst til å skrive Oslo på konvolutten, for deretter å klusse det ut, det veit jeg ikke. Kanskje det er fordi jeg flytta fra Sandefjord til Finstadbru fordi jeg skulle begynne å studere i Oslo? Uansett, nå er det på tide at hun tar seg en tur på besøk, sånn at hun får se hvor langt utenfor Oslo jeg bor. Hehe. ;) (Om du leser dette Ann Helen, så er du herved invitert!)

Jeg gleder meg masse til å sette meg ned og svare, men aller først har jeg hele sju andre brev jeg må svare på, og jeg gleder meg selvfølgelig like mye til å svare på dem. ♥ Brevet til Alexandra er jeg fortsatt ikke ferdig med - det tar jammen tid å svare på det kjempelange brevet hennes når engelsken min er rusten og jeg ikke har gitt lyd fra meg annet enn korte beskjeder på over et år. Phu, det skal bli godt å bli ferdig med det brevet, så kanskje vi kommer inn i en litt jevnere (les: hyppigere) rytme fra nå av, og så kanskje engelsken min blir litt mindre rusten. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste. :)

Brev fra Anette. :)

På lørdag fikk jeg brev igjen, og denne gangen var det fra en sjelden avsender: min gode venninne Anette. Hun og jeg var naboer da vi var 14-15 år gamle, og vi hang sammen som erteris. Selv om vi ikke sees så ofte lenger, er hun fortsatt en av mine aller beste venninner. En av de sjeldne menneskene som en kan både le og gråte sammen med. I bokhylla har jeg to fulle permer med brev fra henne, og jeg ler like herlig nesten hver gang jeg får et nytt i samlinga. Nå har Anette barn i magen, og jeg er så spent! Gleder meg til å treffe det lille nurket hennes når han kommer til verden. :)

 


Brev fra Jenny og to kort fra Ann Helen. :)

Ah, det er en fryd å gå i postkassa for tida. Det er jo post til meg der opptil flere ganger i uka! =D I går fikk jeg brev fra Jenny og to kort fra Ann Helen. O' Lykke! ♥

Jenny har jeg skrevet med siden 2007, og hun er helskjønn. Alltid like kos med brev fra henne. :)
Ann Helen var kollegaen min da jeg jobba på ICA Supermarked på Hvaltorvet i Sandefjord, og da jeg slutta og flytta derfra fant vi ut at det ville være hygglig å skrive med hverandre. I går fikk jeg hele to kort på en gang, hihi. Flere enn jeg som har problemer med å fatte seg i korthet. =P
Q: Har du fått hyggelig post i det siste?

Brev fra Minna. :)

Jammen fikk jeg brev i dag igjen! Brev nummer to i september kom fra Minna fra Finland. Vi begynte å swappe FB'er i begynnelsen av 2007, og i september 2007 bestemte vi oss for å bli brevvenner også. Hurra for det! Legg merke til frimerket: Det er jo Mummi-mamma!
Alle brevene jeg får nå for tiden må dessverre vente litt før jeg rekker å svare på dem, for nå prioriterer jeg min tålmodige brevvenninne Alexandra foran alt og alle. Jeg har nemlig ikke skrevet til henne siden mai 2009, bortsett fra et bittelite julebrev, og i mellomtiden har jeg fått over 130 sider fra henne, masse bilder ved siden av og hele fem kort + julegave. Alexandra er seriøst verdens mest tålmodige brevvenninne. ♥ Hun er fantastisk, og jeg har sååå dårlig samvittighet for at jeg bruker så lang tid. Hadde bare engelsken min vært litt bedre, så hadde det vært litt lettere å komme skikkelig i gang. Jeg har så mye å fortelle henne som jeg ikke veit hvordan jeg skal få fortalt. Fordømte språkbarriere! Nå har jeg i alle fall begynt, og nå skal jeg bare skrive og skrive til jeg er gjennom hele bunken, og fra da av skal jeg bli en mye snillere, flinkere brevvenninne og skrive oftere. :) (Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan!)Brev fra Renate. :)

På torsdag fikk jeg brev fra Renate igjen. Hurra! Det var det første brevet som dumpa ned i postkassa mi i september. :) Ah, jeg ser virkelig fram til en høst med masse brevskriving! =D
Q: Hva liker du å gjøre om høsten?

Brev fra Renate.

Johoo, jeg fikk brev i dag igjen! Post til meg, tre dager på rad! Da er livet godt å leve. :)

I dag fikk jeg brev fra Renate. Det tredje brevet fra henne, med dekorert konvolutt og det hele. Sist hadde brevdua hun sendte med fløyet ut av konvolutten, men hun sendte en ny, og denne gangen hadde den holdt seg på plass. Brevet var kjempekoselig, og brevdua var kjempesøt! Det var litt vanskelig å ta bilde av den siden den er gjennomsiktig, men jeg har gjort et forsøk.
Til helga kommer antakelig Renate hit og spiser kake, for jeg har lovet kjæresten hennes/kameraten min å lage kake til bursdagen hans. Det blir koselig. =) Jeg har møtt Renate en gang før, og det kan du lese om hvis du trykker HER. Denne uka har jeg faktisk ikke skrevet et eneste brev enda, for jeg har vært i litt dårlig form og har så mye som skulle ha vært gjort i huset. Men, men, det blir vel tid til å skrive litt brev litt seinere i uka, eller i alle fall til neste uke. :)
Q: Hva skal du i dag?

Brev fra Jette og Linn Kathrin.

Jeg har selvfølgelig vært en tur i postkassa i dag også. Det er jo dagens store høydepunkt! I dag lå det to brev til meg der, så nå har jeg masse å svare på. Jeg har nemlig to brev liggende fra før også, fra Alexandra og Irina.

Det ene brevet jeg fikk i dag, var fra Jette. Vi har skrevet med hverandre siden sommeren 2007, etter at hun fant adressen min i en FB (Friendship Book).
Det andre brevet jeg fikk var fra Linn Kathrin. Vi blei kjent på Spray-chatten i 2003, og har holdt kontakten siden det. I 2005 blei vi brevvenner, og en periode i 2006 var vi kollegaer. Fra  våren 2006 til slutten av 2009 så vi ikke hverandre en eneste gang, men møttes tilfeldigvis i Sverige da vi var der og handla rett før  jul. I mellomtiden hadde vi skrevet en del brev og holdt kontakten på andre måter. I ettertid har vi også møttes noen ganger, og det har vært kjempehyggelig. ♥

Brevet jeg fikk av Linn Kathrin i dag, var på hele 23 sider! 15 for hånd, og resten på pc. Jeg blir nok nødt til å sette av en hel dag eller mer på å svare på dette lange brevet. :)
Q: Har du fått noe koselig post i det siste?

Kort fra Alexandra.

Da jeg kom hjem etter å ha vært på sykehuset i går, plukka jeg med med posten på veien hjem. Da hadde jeg fått et kjempekoselig kort fra Alexandra! =) Hun er fra Australia og vi har skrevet med hverandre siden begynnelsen av 2007. Vi skriver ganske sjelden, men til gjengjeld er det lange brev, og i mellomtiden pleier vi å sende noen sms'er i ny og ne. Brevene jeg får fra henne, er som bøker å regne, og jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt med å svare på de gigantiske brevene med engelsken min. Den kunne med fordel ha vært en smule bedre! Jeg holder på med et brev til henne nå, og det tar meg en evighet, men det er det verdt. =)
På den grå lappen står det:

"If you are alone, I'll be your shadow.
If you want to cry, I'll be your shoulder.
If you need to be happy, I'll be your smile.
But anytime you need a friend, I'll just be me."

Slik post er det koselig å få! =D

Brev fra Renate og Irina.

Da jeg kikket ned i postkassa i dag, lå det hele to brev til meg der! Et fra Renate og et fra Irina.

Renate er kjæresten til en veldig god venn av meg, og vi har nettopp begynt å skrive brev med hverandre. Det er kjempekoselig å bli bedre kjent med henne, og jeg gleder meg til mange, mange flere brev. :) Renate hadde også lagt ved en liten "brevdue", men dessverre hadde konvolutten åpna seg på den farefulle ferden i posten, og brevduen hadde fløyet sin vei. Heldigvis var fortsatt brevet der!

Irina er ei jente fra Moskva i Russland som jeg begynte å skrive med for en tid tilbake siden. Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle høre noe mer fra henne, for da jeg skreiv brev til henne for noen få uker siden, så var det over et år siden sist. Huff, noen ganger er jeg en elendig brevvenn! Heldigvis tok hun det ikke så tungt, så når hun endelig hørte fra meg igjen, så var hun ganske rask med å svare. Hurra! Irina er en spennende person, så jeg er glad hun svarte meg igjen. Irina skriver faktisk på norsk. Hun har lært seg det helt på egenhånd, ved hjelp av internett. Slå den! :)

Tenkte jeg skulle sette meg ned og svare på et av brevene nå snart, så har jeg noe å gjøre mens jeg venter på at min kjære skal komme hjem. :)

Livet er deilig når regningene går på autogiro i nettbanken og postkassa heller kan brukes til personlige brev. :)

Skrivekløe og brevvenner.

Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, har sikkert fått med dere at jeg liker å skrive brev på den gammeldagse måten, men konvolutt og frimerke og det hele. Det er noe helt eget ved det.

Jeg har skrevet brev siden jeg greide å klore ned mine første bokstaver: Jeg kunne ikke å stave, men jeg visste hva bokstavene het, så med litt hjelp gikk det fint. I begynnelsen var det stort sett familie som fikk noen korte, stotrende brev, men etter hvert skaffet jeg meg brevvenner. Ikke bare en eller to, men en hel haug. På et tidspunkt hadde jeg vel ca. femti brevvenner rundt omkring. I motsetning til meg, har de fleste av disse vokst av seg skrivekløen med årene. Heldigvis er det flere enn meg som er varig bitt av basillen, så det har ikke vært noe stort problem å finne nye brevvenner. På nåværende tidspunkt har jeg ca. 10-15 personer jeg skriver med, både i Norge og i andre land. Noen er venninner som bor et stykke unna, mens andre har jeg aldri møtt.

De siste par årene har jeg vært en forferdelig brevvenn. Jeg har brukt evigheter på å svare på brevene, og jeg har gått rundt med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke har orket å skrive. Heldigvis er brevvennene mine forståelsesfulle og tålmodige, så de holder ut med meg. De siste ukene har jeg endelig kommet skikkelig i gang igjen, og det er så deilig å kunne sette seg ned og la pennen fly over arkene mens tankene vandrer. Da koser jeg meg, og livet er verdt å leve. :) Det er også litt hyggeligere å gå i postkassa, når en faktisk får noe annet enn reklame og regninger.

Denne uka har jeg skrevet hele sju brev! Sju brev, på alt fra fire til tolv sider - alt etter hvor mye jeg har hatt på hjertet og hvor lenge det var siden sist. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en sånn vanvittig skrivekløe, men det er utrolig deilig at den endelig er tilbake igjen. Skrivekløen har alltid vært en stor del av meg, så jeg har virkelig savnet den.

Har du lyst på en brevvenn, men veit ikke helt hvordan du skal finne en? Bruk nettverket ditt, eller finn en brevvenn over internett. Kanskje du har ei venninne som liker å skrive? Eller noen i familien? Det finnes brevvenngrupper på både facebook og nettby hvor en kan finne nye brevvenner. Det finnes også masse sider hvor en kan lese eller legge til brevvennannonser. Søk på "penpal" på Google, så finner du mye. En side jeg kan anbefale er Shelley.nl. Det er mye vanligere å skrive brev på den gamle måten i mange andre land enn det er i Norge, så det er ofte lettere å finne en utelandsk brevvenn enn en norsk.
Q:
Har du brevvenner? Eller hadde du det kanskje da du var mindre?

Brev og decoer.

Da jeg kom hjem i går, lå det to poster i postkassa! :) Det ene var et brev fra ei 77 år gammel dame i New Zealand, som hadde funnet adressen min (den gamle, til Sandefjord) i en FB, og skreiv til meg for å fortelle at mannen hennes hadde en norsk far (?) fra Sandefjord som hadde giftet seg med ei dame fra New Zealand. De hadde truffet hverandre fordi han dreiv med hvalfangst. Mannen hennes hadde så vidt jeg skjønte bodd i Norge fra han var 2 til han var 4, men nå bodde de altså i New Zealand. Morsomt at hun skriver for å fortelle meg denne historien! :)I tillegg fikk jeg en swap fra Sverige. Den var åpnet, og det eneste som lå oppi var fire decoer - ingenting annet. Det står ikke noen avsenderadresse på og det lå ikke noen lapp eller brev oppi. Så nå undrer jeg veldig på om det mangler fordi konvolutten var åpen, eller om det rett og slett bare var en anonym swap. Det hadde i så fall vært den andre denne uka! Den andre var riktignok ikke fullt så anonym. Den kom fra Østerrike, og oppi lå det en eneste FB. Det var bare en person fra Østerrike som hadde signert, så jeg regner med at det er samme person som har sendt den videre til meg.

Her er coverne til decoene jeg mottok i går! :)

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits