Hobby: Dikt

Dikt: "Ingenting".

Her er et dikt jeg skreiv for flere år siden, men som jeg fortsatt i perioder kan kjenne meg igjen i. Diktet handler om frustrasjon og angst, motløshet og tomhet, og følelsen det gir. Om hvordan hodet fullt av kaos tømmes og fylles med ingenting. Motløshet og tomhet, etterfulgt av en ny runde med angst og kaos.

 

 

Ingenting.

Hodet mitt tømmes,

Tømmes for tanker.

Blir fylt på nytt

Med ingenting.

 

Ingenting vokser.

Ingenting blir stort.

Ingenting blir til nye tanker,

Som er for mange.

 

For mange,

For store,

For mørke,

For skumle.

 

Det blir for stort,

Det blir for mye.

Det eksploderer, blir stille.

Blir ingenting.

 

 

- Cecilie.

 

PS. Ikke stjel.


When You Kiss Me

Visste dere at jeg noen ganger skriver dikt? De siste årene har det ikke blitt så mye, men i løpet av videregående skreiv jeg en hel del. Mesteparten er bare søppel rent litterært, men alle diktene betyr noe for meg. Tenkte at jeg skulle dele et av diktene mine med dere i dag. Bær over med engelsken min om dere finner skrivefeil. Jeg er ikke perfekt. I krig og kjærlighet er alt lov.

 

When you kiss me.

You give me life
when you kiss me,
and your love
give me a reason to live.

When you say
that you love me,
you open my eyes
and my heart.

You make me feel
that this is for real.
Every smile from you
gives me strength,
and when you hold me
I feel complete.

- Cecilie.

PS. Ikke stjel.

 

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits