Konkurranser andre har

Stor Give Away hos Mjuuugly!

Mjuuugly har en kjempestor Give Away med helt supre premier på bloggen sin akkurat nå. Hun har hele 5 hovedpremier og 6 trøstepremier, så her blir det mange vinnere. Jeg håper selvfølgelig at jeg blir en av dem. :) Man trenger ikke å ha blogg for å delta - alt man trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på bloggen hennes.

Jeg bruker flere av disse produktene fra før og kan skrive under på at dette er produkter av god kvalitet. Hun har betalt alt av egen lomme, og det er utrolig generøst av henne. Dette er kvalitetsprodukter for mange hundre kroner! Trykk på bildet under (som jeg har lånt fra bloggen hennes) for å komme til Give Away'en til Mjuuugly! :)

 

Lykke til!

Flere fine give-aways. :)

På den fine bloggen til Ragnhild som jeg skreiv litt om i forrige innlegg, kom jeg over et par fine give-aways til. Jeg kan ikke dy meg! Begge to er på flotte blogger som jeg aldri har hørt om før, men som jeg garantert kommer til å titte litt grundigere på. Tenkt at det finnes så mange fine blogger der ute!

Den første giveawayen er det Linn som har, på bloggen sin Sprudlende Sunn. Guriland, jeg blir glad bare av å høre navnet på bloggen. Sprudlende sunn! Herlig. Giveawayen hennes finner dere HER, og dere trenger ikke egen blogg for å være med. Premiene er SøtningsMIX fra Økosjokolade (som jeg overraskende nok ikke har prøvd enda!), hjemmelaga raw sjokolade og en bar fra Raw Revolution som jeg av egen erfaring veit at er sikleverdig god. :) Lykke til, meg selv! :D

 Den andre giveawayen er det Melissa som har, og den finner dere HER. Dere trenger ikke egen blogg for å delta i denne heller. Premiene her er to sjokoladeformer, vaniljestang og et par sjokolader. Jeg elsker å lage min egen sjokolade og får aldri nok sjokoladeformer. Jeg elsker også vanilje og sjokolade, så jeg blir ikke akkurat lei meg om jeg skulle vinne dette - tvert imot! :D

 

Give away hos Ragnhild!

Her en dag kom jeg over bloggen til Ragnhild via en kommentar hun hadde lagt igjen på bloggen til Silje. Akkurat nå har Ragnhild en finfin giveaway på bloggen sin, og den vil jeg gjerne være med i! Hovedpremien er to små krukker med solsikkelecithin og fire rå sjokolader, og i tillegg deler hun ut 6 små krukker med solsikkelecithin som trøstepremier.

Av disse tingene har jeg kun prøvd ombaren med kokosnøtt tror jeg - er litt usikker på om jeg har prøvd en av de andre ombarene. Ombar er mitt favoritt-sjokolademerke og jeg kunne godt tenke meg å prøve både solsikkelecithin og den andre sjokoladen der, så jeg håper jeg er heldig og vinner! :)

 Hvis du også vil være med i trekninga, så klikk på bildet eller HER.
Du trenger ikke blogg for å delta.

Give away hos Christine!

Christine med den kreative bloggen har en give away gående akkurat nå, og hun trekker en heldig vinner på bursdagen sin, 1. oktober! Jeg blir selvsagt alltid glad for å få gaver på andres bursdager (hehe), så jeg henger meg på! Hvis du vil bli med du også (trenger ikke blogg), så finner du alt du trenger å vite HER.

 

Fin-fine premiene!

Konkurranse hos Miss Mowmow.

Miss Mowmow har for øyeblikket en konkurranse på bloggen sin hvor en kan vinne Sukrin+ fra Funksjonell Mat, og det vil jeg selvfølgelig være med på. Hvis du vil være med du også, så finner du konkurransen HER

På siden til Funksjonell Mat står blant annet dette:
"Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!" (Les mer HER)

Jeg bruker både sukrin og stevia fra før, men har fortsatt tilgode å prøve ut sukrin+. Jeg har god erfaring med å blande ulike naturlige søtningsmidler, f.eks. sukrin og bjørkesøt, så jeg har stor tro på dette produktet. Når jeg blander ulike naturlige søtningsmidler slipper jeg unna det bitre og det isende som gjerne kommer ellers, og jeg får en god søtsmak jeg kan kose meg med. Hvis jeg vinner dette produktet, kommer jeg nok til å bruke mesteparten i bakst, og kanskje også lage "vaniljesukker" av noe av det, som jeg kan bruke i kakao og soyalatte. :) Kanskje det er godt på grøt også?

 

Jeg er med i fine Giveaways. :)

Frøken Bittersøt har en finfin Giveaway på sin blogg, hvor du kan vinne enten en sjokoladepakke fra Sona eller et velværesett fra Weleda. Kjempeflotte premier, og jeg hadde selvfølgelig blitt hoppende, jublende superglad om jeg vant en av dem! Det er jeg sikker på at de fleste av dere hadde blitt om det var dere som vant også, så ta gjerne turen innom Frøken Bittersøt og meld deg på du også, HER. Du trenger ikke å ha egen blogg.

 

 

Melissa har også en veldig fin Giveaway på bloggen sin for øyeblikket, og den kan du finne HER. Der kan en vinne mandelmel, sukrinmelis, fiberfin, lavkarbobrød og sjokoladekake fra Funksjonellmat, og jeg hadde blitt hoppende, jublende superglad om jeg vant denne pakka også, så jeg blir selvfølgelig med. :)

 

Fine premier, ikke sant?


Tante Jul sin adventskalender.

Egentlig hadde jeg tenkt å fortelle dere om Tante Jul sin adventskalender for lenge siden, men det er ikke alltid at ting blir helt slik som en hadde tenkt. Uansett, så skal jeg fortelle dere om den nå, slik at dere får muligheten til å vinne noen av Tante Jul sine fantastiske karameller. Jeg har vært så heldig at jeg har vunnet en pose karameller selv, og samboeren min blei ikke akkurat lei seg for det. ;)

 Hvis du har lyst til å vinne karameller fra Tante Jul, så kan du finne kalenderen hennes HER. Hvis du derimot bare vil lese en festelig blogg, og se hvem andre som får spise deilige karameller, så finner du bloggen hennes HER.

...Og så må dere for all del ikke glemme å delta i min kalender, som dere finner HER. ;)

Vinneren av luke nr. 12 og 13.

Nå har jeg trukket en tilfeldig vinner av luke nr. 12 og 13 ved hjelp av nummererte lister og randomizer, som alltid.

♥ Vinneren av luke nr. 12 blei Julie - Gratulerer, du får julekuleørepynten i posten.
♥ Vinneren av luke nr. 13 blei jammen Julie det også - for en vinnerlykke! Du får nøkkelringen i posten sammen med ørepynten. :)

Om ikke så lenge blir luke nr. 14 lagt ut - så følg med! Du kan lese mer om adventskalenderen min HER.

 

Julekalender hos Nilenna. :)

I dag kom jeg over Nilennas blogg, og la merke til at hun har en julekalender gående på bloggen sin hun også. Det vil jeg så klart gjerne være med på, for det er fint lite som kan måle seg med julekalendere.Hihi. Alle kan være med på julekalenderen hennes, så når dere har åpna luke nr. 6 her på min blogg, så kan dere jo ta turen over til Nilenna og melde dere på hennes julekalender også. ;)

 

Adventskalender hos Lovelyliller. :D

I morra er det første desember, og jeg kjenner det bruser i blodet av iver og glede - nå går det mot jul, dere! Selv om jeg har fått meg min helt egen flax-kalender i dag (hvis jeg vinner, skal jeg riktignok dele premien med min kjære), kommer jeg nok til å tråle nettet for fine julekalendere i morra - for det er få ting som gir like mye julestemning som nedtelling til julaften og gavmilde mennesker.

Et av de gavmilde menneskene, er Lovelyliller, som skriver en fin blogg som jeg leser de dagene jeg har tid og energi, men som jeg ikke har vært så flink til å kommentere på selv om hun fortjener det. Hun er så søt og livlig og skriver om så mye fint, og hver gang jeg hører ordet gelé, så tenker jeg faktisk på henne, etter at hun hadde noen innlegg om geléporno - altså gelé som hun hadde laga sjøl.

Adventskalenderen til Lovelyliller er en usponsa give-away, og det synes jeg er veldig generøst av henne. Det blir spennende å følge med enten jeg vinner eller ei  - men selvfølgelig hadde det vært moro å være en av de heldige. :) Bli med du også da, vel! :D

 

Vinn monster hos Silje! :D

Nok en gang arrangerer Silje en superfin konkurranse på bloggen sin, hvor to heldige lesere kan vinne et valgfritt monster hver.

♥ Hvis du, som meg, har lyst til å vinne et monster, finner du konkurransen HER.
♥ Hvis du vil like monstrenes facebookside og få monsteroppdateringer hver gang det skjer noe på monsterfronten, så finner du sida HER.
♥ Hvis du vil kjøpe et monster, eller bare kikke litt, så finner du monsterbutikken HER.

 

 

Give-away hos Wisteria.

Nå for tida er det så mange fine konkurranser og give-away ute og går, så jeg må jo bare slenge meg med på de beste og krysse fingrene for at jeg er heldig og vinner noe fint. På bloggen Wisteria loddes det nå ut to lekre Bastion kopper. Nå som høsten har kommet drikker jeg flere kopper te om dagen og klinker til med kakao både titt og ofte, så jeg skulle veldig gjerne hatt en slik superfin, diger kopp. Tenk, så deilig å drikke kakao av en slik! :)

 
Hvis du også har lyst til å vinne fine kopper, så kan du bli med HER.

Julekalenderlotteri hos Brit! :D

I går kom jeg over en blogg som jeg aldri har vært inne på før - og jaggu! Dama har snart hatt 100.000 besøkende på bloggen sin, og feirer med å lodde ut tre julekalendere! Jeg veit allerede at det ikke blir noen kalender på meg fra noe annet hold i år, så jeg hadde virkelig blitt superglad om jeg var en av de heldige som vant en julekalender. Jeg som elsker jul og førjulstid! :)

 

 

....Jeg drømmer allerede om å kikke på pakkene og gå og fundere på hva som kan være inni. Hihi! ♥ Åååh, jeg ELSKER førjulstid! Jeg gleder meg sånn!

Hvis du også kunne tenke deg å vinne en julekalender, så trykk på bildet eller HER.

Oppskriftshefter!

I dag så jeg at Anita bak bloggen Superlivsstil linket til en annen blogg fra sin facebookside, hvor en kunne vinne oppskriftshefter. Det fanget naturlig nok min interesse, og etter å ha kikket litt på bloggen var det klart at jeg måtte bli med!

Hun som har konkurransen på sin blogg trekker 3 vinnere som får 1 desserthefte (20 sunne oppskrifter, gluten- og sukkerfrie) + 1 middagshefte (33 sunne middagstips) hver. Høres ikke det supert ut? Oppskriftsheftene er det hun selv som står bak, og hun trekker vinneren i løpet av dagen i dag. Jeg krysser fingrene!

Konkurransen finner du HER.

 

Bildet er lånt fra kriweb.no, bloggen med konkurransen.

Mundoo har flytta inn! :)

Jeg har fått gleden av å adoptere Mundoo. Han er en kjempesøt nøkkelring og kom flyttende hit på lørdag. Før bodde han hos Lene, men hun har en mars-adopsjon gående hvor hun deler ut tre nøkkelringer. Jeg tror Mundoo er den eneste som har flytta så langt, så om du også har lyst til å adoptere en søt nøkkelring, så kan du gå HIT. Det eneste du trenger å gjøre, er å fortelle hvilken av nøkkelringene du har lyst på. :)

 

 Er han ikke søt? ♥

Give-Away hos Silje!

Som mange av dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg bloggen til Silje. Akkurat nå kjenner jeg at jeg (om mulig) elsker den litt ekstra, for nå har hun nemlig en Give-away. En kan vinne rå sjokolade og godis som hun har laga selv, og som er proppfull av supermat! Åh, det hadde vært fantastisk å vinne denne premien. Silje har utallige fristende oppskrifter og bilder av fristende ting på bloggen sin, og det hadde vært kjempegøy å smake noe av det hun har laga. =D Klikk på bildet for å komme til konkurransen!

 

 *Vann i munnen*

Nissemonstermagnet.

Dere husker kanskje at jeg skreiv i forrige uke at jeg venta på å få enda en premie i posten? På fredag kom den! Jeg har nemlig vunnet en nissemonstermagnet fra Silje! Den er supersøt og får lov til å bo på kjøleskapet vårt, hvor den sprer smil og glede hver gang jeg går forbi.

 

 

Silje lager mange søte monster, så ta gjerne en titt i eplabutikken hennes, som dere finner HER. Hun har også en konkurranse til gående på bloggen nå, hvor du kan vinne et valgfritt monster fra butikken hennes. Jeg har jo allerede vunnet et kjempesøtt monster, men jeg slenger meg med denne gangen også. Om du vil være med, så trykk på bildet under for å komme til konkurranseinnlegget. :)

 Give-away hos Mjuuugly!

I det siste har jeg funnet enda en blogg jeg har blitt hekta på, og det er nemlig bloggen til Mjuuugly. Hun har en helseblogg om jakten etter det gode liv, og blogger blant annet om all den fristende, rå sjokoladen hun pleier å lage. Hun er utrolig kreativ og jeg sitter nesten alltid med vann i munnen når jeg leser bloggen hennes. Alt hun lager ser så godt ut! Nå har hun en fantastisk give-away gående hvor hun deler ut sjokolade som hun har laga selv, og det jeg jo bare bli med på. Jeg har nylig bestilt ingredienser for å lage meg rå sjokolade selv, så det hadde jo vært supert med noen smaksprøver på hva jeg kan lage av alle de, for meg ganske ukjente, ingrediensene som jeg venter på.

 

 

Klikk på bildet for å komme til konkurransen! :)

Aaah, nam! Jeg håper jeg vinner!

Give Away hos Superlivsstil! :)

Superlivsstil har en Give Away på bloggen, men de perfekte premiene: ingredienser til rå sjokolade fra Økosjokolade! Som noen av dere kanskje har fått med dere, så skal melk, sukker og gluten ut av mitt kosthold, og jeg prøver veldig hardt å bli litt sunnere og litt mer bevisst på hva jeg putter i munnen for hver dag som går.

Det vanskeligste med å kutte ut sukkeret, er at jeg elsker sjokolade, i alle former. Jeg har tenkt på å prøve rå sjokolade helt siden jeg hørte om det for første gang for ca. et halvt år siden, men har ikke tatt meg råd til å kjøpe ingrediensene enda, siden det har vært ganske skrantent i lommeboka i det siste. Derfor hadde det vært helt genialt om jeg vant en av disse premiene, så kunne jeg endelig fått testet ut rå sjokolade og vært enda et skritt nærmere en sunnere hverdag. :)Sjekk ut Give Awayen HER og Økosjokolade HER.

Jeg ønsker meg goodiebagen fra basta.blogg.no!

I kveld har jeg vært innom en blogg jeg aldri har vært inne på før, nemlig basta.blogg.no. Det første som lyste imot meg var en konkurranse hvor en kan vinne en kjempefin goodiebag. Jeg må selvfølgelig benytte sjansen og melde meg på, for her var det mye fint! Skjerf, veske, hårprodukter og masse sjokolade.

 

Dette er det du kan vinne.

 

Veska mi er temmelig nedslitt, så jeg hadde blitt innmari glad om jeg hadde vunnet denne. Den er jo kjempefin og akkurat passe størrelse. Den veska jeg bruker nå har jeg hatt i flere år, og som dere kan se på bildene under har den sett sine bedre dager. Jeg har en annen veske i omtrent samme størrelse, og den er like slitt som denne på bildet. Jeg har ikke råd til å kjøpe meg noen ny veske heller, så jeg er bare pent nødt til å greie meg med de gamle, loslitte greiene inntil videre.

  

Jeg er også veldig glad i å bruke skjerf, og bruker skjerf både inne og ute. Så at det er et skjerf i goodiebagen er jo helt supert! Hår har jeg i massevis, så hårprodukter kommer alltid godt med. Sjokoladen har jeg tenkt å dele med den supersnille samboeren min som tar så godt vare på meg. Han har jobba overtid nesten hver dag i det siste for at vi skal greie oss økonomisk. NAV har nemlig fortsatt ikke behandlet søknaden min, enda jeg har vært hjemmeværende på grunn av sykdom siden mars. Han er superflink og fortjener en liten oppmuntring, så jeg håper at jeg vinner!

Hvis du vil delta i konkurransen kan du klikke HER, eller på et av bildene. :) 

 

Jeg håper at jeg vinner! =D

 

Hurra for Tante Jul og bloggen hennes!

Bloggen til Tante Jul fylte tre år i går, og det feirer hun med en aldeles fantastisk give-away som jeg selvfølgelig veldig gjerne vil være med på (og veldig gjerne vinne). Premien er en superkul LP-skål som hun har laget selv, med masse godsaker oppi: Peppermyntedrops, sjokoladekarameller og brente mandler. Bedre premie skal du leite lenge etter.


Trykk på bildet, så kan du bli med du også. :)

3 x 14 ganger HURRA for Tante Jul og bloggen hennes! (For det blir 42.)

Give-away hos Silje!

Silje har give-away på bloggen sin igjen, og jeg har (som vanlig) kjempelyst til å vinne! Det du kan vinne denne gangen er en Bio Stabilizer. Hvis du vil vite hva det er for noe, kan du lese det i konkurranseinnlegget. Du må gjerne også ta turen innom  Supernature, som sponser denne konkurransen. Der får du kjøpt mye som er sunt og godt for kroppen din.

Jeg prøver alt jeg kan for å bli sunn og frisk. Jeg prøver å lære meg å leve med fibromyalgi og få tilbake kontrollen over min egen kropp. Jeg har lenge snuset på Supermat og har allerede endret på mye i kostholdet mitt, men det er et hav av produkter jeg ikke har prøvd, som jeg kunne tenke meg å prøve. Det som stopper meg er økonomien. En blir ikke rik når to mennesker må leve på en inntekt. Da blir også terskelen høy for å kjøpe et produkt som koster flere hundre kroner. I alle fall hvis en, som meg, allerede har betalt masse penger for ting som ikke fungerer. Derfor håper jeg at jeg kan vinne en Bio Stabilizer, så får jeg se om det er så supert som det skal være. Da kanskje jeg får et tupp i ræva og tør å bytte ut enda flere ting i kostholdet mitt.

Jeg deltar i en konkurranse hvor en kan vinne boka "SUPERMAT"!

Jeg deltar i en konkurranse hvor en kan vinne boka "SUPERMAT". Jeg krysser fingrene for at den heldige vinneren blir meg, siden jeg ønsker meg denne boka. Trykk på bildet for å komme til konkurransen. :)Vaskekost har konkurranse!

Jepp, det er sant. På vaskekost.blogg.no er det en konkurranse gående nå, hvor du kan vinne ei vaskekostlue eller et pannebånd. Dette er jo helt perfekt for meg, for:

Jeg fryser på ørene
de er til å høre med
og ikke til å bru-u-ke som kjøøøleeeskap


Dette lille sitatet kommer fra en sang av Harry Hopp og Petter Popp. Jeg fikk en kasett med dem i en sommeraktivitetspakke fra Shell da jeg var et lite barn, og der hadde de mange festlige sanger, blant annet om hvorfor Harry Hopp alltid går med lue - året rundt. Den sangen traff meg rett i hjertet, for jeg får lett øreverk og ørebetennelse hvis ikke jeg går med lue når det er kaldt. Nettopp derfor synes jeg at jeg fortjener å vinne ei vaskekostlue.

Jeg har dessuten alltid ønska meg ei baggy lue, og ser ofte fremmede mennesker som sprader rundt i kule, baggy luer. Jeg har lett og lett for å finne ei jeg liker, men hver gang jeg finner ei baggy lue, så er den fasongløs og av dårlig kvalitet. Vaskekostluene derimot, ser akkurat slik ut som ei baggy lue bør se ut! Og kjære vaskekost - når jeg har huska Harry Hopp og Petter Popp i så mange år, så kommer jeg selvfølgelig til å huske deg minst like lenge dersom jeg er så heldig å vinne ei lue fra deg.

Til alle dere andre, dette er ei vaskekostlue:Klikk her for å komme direkte til konkurransen.

For dere som blei nysgjerrige på Harry Hopp og Petter Popp, kan dere høre sanger her, og lese litt her. Sangen jeg nevnte har jeg dessverre ikke vært i stand til å finne igjen.

Konkurranse hos Malin - vinn klokke!

Jeg kom nettopp over denne konkurransen, og siden jeg ikke har noen klokke fant jeg ut at jeg skulle melde meg på, og i tillegg øke vinnersjansene mine ved å skrive et innlegg til bloggen. Hvis jeg vinner, vil jeg gjerne ha den hvite klokka, for hvitt passer til alt. :)Vinn Nintendo Wii hos Kim Skoglund!

Via Anneli sin blogg, fant jeg denne konkurransen, og jeg tenkte: "Wow, for noen flotte premier!". Jeg blei selvsagt nødt til å melde meg på. Du kan vinne Nintendo Wii og flere spill, og alt du trenger å gjøre er å lage et innlegg på bloggen din med bildet jeg har under her, og linke til konkurransen! Hadde vært kjempemorsomt å vinne denne premien - da skulle jeg stått i stua og veiva med armene kveld etter kveld!


Give-away hos Ingrid Riddervold!

Denne bloggen kom jeg tilfeldigvis over en dag jeg kjeda meg og satt og leste blogger under kategorien "hobby" her på blogg.no. Bloggen hennes er et funn, og jeg har fulgt henne fast siden det. Hun lager alt fra kartonglommebøker til kjoler og øredobber - kreativiteten hennes vil visst ingen ende ta. Og godt er det!

Ikke nok med at hun er kreativ så det holder, hun er miljøbevisst og har god smak også! Tingene hun lager er i stor grad resirkluerte og består gjerne av mammas gamle gardiner, en brukt skjorte eller en tom melkekartong. Hun jobber fulltid med å lage og selge sine håndlagede varer, og har også en nettbutikk på Epla. Jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom både bloggen og nettbutikken hennes, for her er det mye fint! =D

Akkurat nå har hun en give-away på bloggen sin, og det eneste du trenger å gjøre for å delta er å lage et innlegg der du poster bildet under og linker til innlegget hennes. Trykk på bildet for å delta du også - eller om du bare vil ta en kikk på bloggen hennes :)


Smykkeronline.no

Smykkeronline.no har en konkurranse for bloggere, som går ut på at en legger ut en bildelink på sin blogg. Det trekkes en vinner hver måned. Vinneren får et gavekort på 500 kroner som kan brukes i deres nettbutikk, hvor de blant annet har masse lekre perler. De selger også ferdige smykker for dem som ikke er så glad i å lage dem selv, så her er det noe for enhver smak.
Jeg er med i en konkurranse. :)

Jeg er med i en konkurranse på Elene sin blogg. Hun lager nydelige smykker, og det er dette som er premien til dem som vinner. Hun trekker to vinnere som kan velge seg to smykker fra et utvalg av de smykkene hun har laget, og konkurransen avsluttes søndag 4. april. Konkurransen finner du ved å trykke her.


Synes du mitt bidrag fortjener en stemme?

Jeg er med i en konkurranse på Noroff og deltar med dette bildet:
Hvis du synes bidraget mitt fortjener en stemme, hadde jeg satt veldig pris på om du tok deg den lille tiden det tar å stemme. :)

Konkurranse hos Amelline.

Ja, det er jo søndag, så hvorfor ikke delta i noen konkurranser? Det er jo så gøy å se om man vinner noe, enten det er stort eller lite. I denne konkurransen er ikke premien bestemt enda, så da blir det jo litt ekstra spennende. Du kan bli med hvis du trykker her, og konkurransereglene er enkle.
Minner også om min egen konkurranse der du kan vinne et smykkesett.

Konkurranse hos Selina.

Selina har en konkurranse på sin blogg, der man kan vinne smykker, lipgloss og  en overraskelse fra Victoria's Secret. Jeg greier selvfølgelig ikke å dy meg, og henger meg med! =)  Meld deg på du også da, vel?
Jeg synes premiene var dødslekre, så det hadde vært kjempemoro å vinne!


Minner forresten om min egen konkurranse, som du finner ved å klikke her.

Fotokonkurranse: Dyr.

Når jeg først er i gang, så blir jeg litt revet med! Jeanett har en fotokonkurranse på sin blogg der temaet er dyr, så da tenkte jeg at Stella fortjente en plass i bloggen min i dag også. :)
I dag er jeg med i en fotokonkurranse. :)

Andrea har en fotokonkurranse på sin blogg, og temaet er en årstid. Jeg bestemte meg for å delta, og har plukket ut dette bildet:
~ V I N T E R ~

Jeg er med i Carolines konkurranse! :)

var ett år gammel 4. februar i år, og dette feirer hun med en konkurranse. Dette er heller ikke en hvilken som helst konkurranse, men en konkurranse der man kan vinne et gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner fra Japan Photo. 

Jeg elsker å ta bilder, men de blir som regel bare liggende "og slenge" på pc'n i ulike mapper i et mer eller mindre kaotisk system. Hvis jeg hadde vunnet denne premien, kunne jeg endelig ha gjort noe med dette. Da kunne jeg plukket ut favoritt bildene mine og gitt dem den oppmerksomheten de fortjener.Hvis jeg vinner denne konkurransen, kan jeg sette inn bilder som får meg til å huske de gode stundene sammen med min kjære og hvor søt han er.


I en CEWE FOTOBOK fra Japan Photo kan jeg sette inn bilder av familien min og andre som jeg er glad i. Da kan jeg enkelt finne fram de beste bildene som gir de beste minnene hver gang jeg føler meg litt ensom og forlatt.


Når vinteren er her, kan jeg kikke på bildene jeg tok da sommeren var her, og virkelig glede meg til den kommer tilbake.

I samme slengen kan jeg kikke på noen vinterbilder for å minne meg selv på at vinteren tross alt ikke er så verst den heller, selv om den er kald.


Om jeg vinner konkurransen, kan jeg sette inn bilder som får meg til å huske turer jeg har vært på.
Mine kjære firbeinte skal selvfølgelig få en hedersplass i min CEWE FOTOBOK fra Japan Photo dersom jeg vinner konkurransen.

Malene den pene hadde nok også fått en plass - så kunne jeg en gang for alle bevist at for meg er hun ikke bare en eller annen jeg kan servere kaker og is til, men også noen som fortjener en plass i et album.

Det er mange, mange flere bilder av både natur, mennesker og dyr som jeg kunne tenke meg å ta litt ekstra godt vare på, men jeg skal ikke legge ut alle her. :) Jeg hadde i alle fall blitt veldig glad om jeg hadde vunnet konkurransen og fått et gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner hos Japan Photo.

Søk i bloggen

Eldeen

Eldeen

28, Aurskog-Høland

Jeg heter Cecilie, og bor sammen med mannen min, Andreas, og katten vår Flux, i et koselig lite hus på Finstadbru. Her har vi bodd siden vi kjøpte huset i 2009, og vi trives godt. I slutten av september venter vi vårt første barn. Vanligvis gjør jeg slikt som man må og slikt som er gøy. Blogge gjør jeg fordi jeg elsker å skrive og noen ganger trenger å gjøre det jeg elsker. Når det er sagt, bør det også nevnes at jeg (som regel) er ute av stand til å fatte meg i korthet, og at aktiviteten her på bloggen er heller sporadisk. Selv om jeg blogger om livet, universet og alt mulig, går det veldig mye i mat som i hovedsak er melkefri, glutenfri og sukkerfri. Jeg blogger også om hverdagen, hobbyene mine og om det å ha ME (myalgisk encefalopati) og FM (fibromyalgi). Jeg har vært ufrivillig hjemmeværende pga. sykdom siden våren 2010, og prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, blant annet ved å ha et godt kosthold og glede meg over de små tingene. Jeg er veldig glad i dyr, og er bevisst på å kjøpe produkter som ikke er testa på dyr, samtidig som de helst skal være reine og naturlige. Bra for dyrene, bra for miljøet og bra for meg! Hvis du vil kan du klikke på linkene under for å følge bloggen min på facebook og bloglovin'. Der ligger også en rabattkode som du kan bruke første gangen du handler på iHerb. Sjekk også ut de forskjellige kategoriene bloggen min består av. :-) Jeg håper du vil trives på bloggen min! Lurer du på noe kan du legge igjen en kommentar, eller sende meg en mail på supersoppen@gmail.com. Jeg er ikke alltid like flink til å svare, men jeg prøver!


Min iHerb-guide

Ting jeg handler på iHerb

Handle på iHerb? Min kode er CEC956

Bloggens facebookside

Følg meg på Instagram

Følg meg på Weheartit

Følg meg på SpotifyNorske blogger Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits